U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 25 lipca 2008 - 09:34
Napisano 25 lipca 2008 - 17:58
Nie, dla mnie sa zwykłymi luźmi którzy także się mylą, także mogą wydać słabą płyte.
Owszem mogą . Ale miejmy nadzieję, że tak się nie stanie.
Co do koncertu w Polsce to Bono sam powiedział ,że nowa trasa koncertowa nie ominie Polski
a on chyba dotrzymuje słowa?.
#124 Guest_depe_*
Napisano 25 lipca 2008 - 18:14
Tja, jasne.. jak wszyscy faceci..Co do koncertu w Polsce to Bono sam powiedział ,że nowa trasa koncertowa nie ominie Polski
a on chyba dotrzymuje słowa?.
A tak bardziej serio.. to czy nowa trasa zahaczy o nasz piękny kraj nie bardzo zależy od Bono..
Osobiście myślę, że do nas przyjadą, ale nie dlatego, że 'Bono obiecał'.. a dlatego, że to dobry interes do nas przyjechać, dlatego że jesteśmy 'po drodze' (Berlin, Vienna, Praha), no i może trochę za względu na 05.07.2005
Napisano 02 sierpnia 2008 - 13:27
http://www.u2.com/ne...ll&news_id=2245
Napisano 04 sierpnia 2008 - 21:26
no właśnie jeśli chodzi o Prahę to ze stadionem będzie problem. Strahov się sypie a pozostałe stadiony są po prostu za małe jak na jutowe koncerty na powietrzu.Praha
Napisano 04 sierpnia 2008 - 23:00
4 koncerty na Slane były pod gołym niebem
Dwa.
Napisano 04 sierpnia 2008 - 23:55
W Turynie warto dodać, zagrali nieplanowanego bisa (!) - Out of Control. Larry z Adamem zdjęli już koszulki i dali ludziom z crew, czekały na nich cieplutkie szlafroczki, ale Bonias ich zawołał na jeszcze jednego songa. Totalne zaskoczenie. Był to również najdłuższy koncert na Elevation Tour.
Nieplanowanego bisa na tej trasie zagrali chyba tylko jeszcze raz - w NYC, na tym show ze strażakami jeśli mnie pamięć nie myli.
Napisano 05 sierpnia 2008 - 00:33
I to był dopiero czad.
Szkoda, że tak rzadko. To chyba w ogóle jedyne przypadki nieplanowanych bisów?
Nieplanowane dodatki do main setu się zdarzały częściej, choć też zbyt rzadko, moim skromnym.
Jak mój ulubiony z tego cyklu Out Of Control z końcówki 1st Leg VT, gdy Bono po Fly zdaje się, zaczął krzyczeć "Out Of Control!". Z taśmy poleciały już dzwoneczki i perkusjonalia z WOWY, ale nic to. Adam jazzman zamiast się w setlistę gapić, posłuchał Bono i zagrał motyw z Out of Control na tle intra WOWY, które po chwili dopiero wyłączono, a Bono śmiejąc się krzyczał "Adam Clayton! Adam Clayton!". Trochę czasu i "wait a second, we gotta figure out our first single" czy tam "how to play it" (już dokładnie nie pamiętam) dołączyła się reszta. Boskie.
Użytkownik acr edytował ten post 05 sierpnia 2008 - 00:37
Napisano 05 sierpnia 2008 - 09:31
Napisano 05 sierpnia 2008 - 12:08
W Turynie warto dodać, zagrali nieplanowanego bisa (!) - Out of Control. Larry z Adamem zdjęli już koszulki i dali ludziom z crew, czekały na nich cieplutkie szlafroczki, ale Bonias ich zawołał na jeszcze jednego songa. Totalne zaskoczenie. Był to również najdłuższy koncert na Elevation Tour.
Zagrali jeszcze Pride. W zasadzie to najpierw Pride, a potem Out of Control. Świetny koncert. Tylko scena trochę zdeformowana
Nieplanowanego bisa na tej trasie zagrali chyba tylko jeszcze raz - w NYC, na tym show ze strażakami jeśli mnie pamięć nie myli.
Arnhem 2001-08-01 - dodatkowe Out of Control.
4 koncerty na Slane były pod gołym niebem, dla Niemców zrobili wyjątek, dla nas nie zrobią?
No jakoś nie zauważyłem żeby na Elevation zrobili wyjątek, a znali już naszą publiczność, bo było po PopMarcie jakby nie patrzeć.
Na VT też bywały nieplanowane dodatkowe bisy, choćby w Dublinie
No i Boston, 4 grudnia 2005, kiedy to niespodziewająca się niczego puibliczność zaczęła wychodzić z areny, więc zespół grał dla tych, którzy jeszcze nie zdążyli się ewakuować.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych