(...)ja dzisiaj testowałem to MXR w sklepie, calkiem spoko. ale gralem jeszcze na big muffie electro harmonix i na bluesbreakerze marshalla, a na cos sie zdecydowac musialem. Wiec padlo na 2xBoss
I bardzo dobrze.
Napisano 06 października 2008 - 20:53
(...)ja dzisiaj testowałem to MXR w sklepie, calkiem spoko. ale gralem jeszcze na big muffie electro harmonix i na bluesbreakerze marshalla, a na cos sie zdecydowac musialem. Wiec padlo na 2xBoss
Napisano 05 grudnia 2008 - 23:00
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 05 grudnia 2008 - 23:49
dla zainteresowanych perkusją - wyszedł pierwszy numer magazynu "Perkusista" z płytką dvd, ciekawymi wywiadami (m.in. z Chadem Smithem), plakat m.in. z Larsem Ulrichem (szkoda, że prawie nie widać bębnów.. ;P), trochę nut w środku, przegląd i test sprzętu (na który i tak mnie nie stać ;D).
Nareszcie coś konkretnego dla tej branży ale i tak żeby GRAĆ trzeba siedzieć godzinami za zestawem, więc magazyn ot tak z ciekawości się czyta, a nuż trafimy na coś dla siebie co pomoże w kształceniu.
Napisano 07 grudnia 2008 - 14:12
Napisano 07 grudnia 2008 - 17:44
Gee, jaka skromność !Hmm... Ja miałam fazę na grę na gitarze: najpierw akustyczno-elektryczna, potem elektryczna. Zdradzę, iż jest to Fender Telecaster. Fajne brzmienie ma. Ale wiadomo, iż wybór tej gitary był pokierowany zasobem gitar Edge'a ;].
Obecnie skupiam się bardziej na śpiewie niż na gitarze. Cóż, mi starczy umiejętność gry na gitarze taka, jaką pochwalić się może Bono .
Głos muszę ćwiczyć, by móc zastępować Bono na koncertach w momentach jego niedyspozycji ;].
Napisano 24 grudnia 2008 - 14:07
Napisano 30 kwietnia 2009 - 15:24
Napisano 30 kwietnia 2009 - 16:18
Ładna gitarka. Prawie jak Gretsch Boniasowy I nie denerwuj się początki zawsze są trudne
Oscar Schmidt Delta King by Washburn. Gram od pół godziny i zaraz mnie szlag trafi.
Ja cie mini basówka !! Made in Hawaii ! <shock>
Napisano 30 kwietnia 2009 - 18:29
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych