ja tam mam bossa sd-1 i procesor bossa me-50 i wszystkie brzmienia jakie potrzbuej na koncertach, mam kiedy tylko chce

+
Napisano 04 maja 2009 - 10:39
no to właśnie o tym mówię żeby kupić jakąś kostkę, czy multiefekt i mieć spokój i ładne brzmienieno raczej trudno na koncertach bawic sie ze wzmacniaczem i kombinowac przester.
ja tam mam bossa sd-1 i procesor bossa me-50 i wszystkie brzmienia jakie potrzbuej na koncertach, mam kiedy tylko chce
Napisano 04 maja 2009 - 10:57
no to właśnie o tym mówię żeby kupić jakąś kostkę, czy multiefekt i mieć spokój i ładne brzmienie
Napisano 05 maja 2009 - 18:30
Napisano 05 maja 2009 - 18:39
Ja gram na klawiszach i harmonijce ustnej. Głównie. Jak trzeba, to również na bębnach, trąbce, flecie - lubię ciekawe aranże.. Mam własny zespół, w którym oprócz funkcji klawisza i dmuchacza pełnię funkcję krzykacza, czyt. wokalisty, autora, kompozytora i ogólnie frontmana.
Napisano 05 maja 2009 - 18:44
Heh, jak najbardziej, ale jakości dźwiękowe naszych nagrywek są narazie marne. Ostatnio, oprócz własnych kawałków (gramy rocka/prog rocka/dużo elektroniki - uwielbiam syntezatory), w zasadzie na zamówienie, opracowałem własne wersje kilkunastu ulubionych piosenek The Beatles. I tak np. Yesterday przechodziło w WOWY, by zaraz stać się I'm on Fire Bossa, a Twist and Shout w... Pop is Dead RH. Dużo, dużo. Jedna rzecz mnie mierziła. Zagrałem piano version przepięknej ballady Bitli "Girl", aranż, metrum, wzszystko w duchu lat '30...żeby miało smak i klimat. Ale gdy potem wszedłem na YT, zdałem sobie sprawę, że nie odkryłem Ameryki, bo wersja praktycznie identyczna już jest tyle, że ja dopisałem jeszcze skrzypce. A na koniec 10min, Medley...to prosze natychmiast podzielić się swoją twórczościa w odpowiednim topicu!!!!!!
Napisano 05 maja 2009 - 18:49
Heh, jak najbardziej, ale jakości dźwiękowe naszych nagrywek są narazie marne. Ostatnio, oprócz własnych kawałków (gramy rocka/prog rocka/dużo elektroniki - uwielbiam syntezatory), w zasadzie na zamówienie, opracowałem własne wersje kilkunastu ulubionych piosenek The Beatles. I tak np. Yesterday przechodziło w WOWY, by zaraz stać się I'm on Fire Bossa, a Twist and Shout w... Pop is Dead RH. Dużo, dużo. Jedna rzecz mnie mierziła. Zagrałem piano version przepięknej ballady Bitli "Girl", aranż, metrum, wzszystko w duchu lat '30...żeby miało smak i klimat. Ale gdy potem wszedłem na YT, zdałem sobie sprawę, że nie odkryłem Ameryki, bo wersja praktycznie identyczna już jest tyle, że ja dopisałem jeszcze skrzypce. A na koniec 10min, Medley...
Napisano 05 maja 2009 - 18:50
Nie, na skrzpcach niestety nie. Ta na YT to ta identycznagrasz na skrzypcach....?? o jej
to czego teraz słucham to jest wersja Twoja czy ta identyczna:P
i prosze o więcej, zdecydowanie więcej
Napisano 05 maja 2009 - 18:54
Jak napisałem, z największą chęcią, jak to mp3 będzie dobrej, czystej jakości i bez żdnych trzasków. Liczymy, że niedługo trafimy do studia. Kolega Mrówa potwierdzi, że mikrofon to skarbto daj coś swojego, jak się wstydzisz
to możesz na PM
Napisano 05 maja 2009 - 18:59
Jak napisałem, z największą chęcią, jak to mp3 będzie dobrej, czystej jakości i bez żdnych trzasków. Liczymy, że niedługo trafimy do studia. Kolega Mrówa potwierdzi, że mikrofon to skarb
![]()
Nawet szczerze mówiąc na powżanie niczego nie nagrywaliśmy. Śmiejemy się, że jesteśmy trochę jak jazzmani - nasza muzyka dzieje się tu i teraz
Napisano 05 maja 2009 - 19:05
Jak napisałem, z największą chęcią, jak to mp3 będzie dobrej, czystej jakości i bez żdnych trzasków. Liczymy, że niedługo trafimy do studia. Kolega Mrówa potwierdzi, że mikrofon to skarb
![]()
Nawet szczerze mówiąc na powżanie niczego nie nagrywaliśmy. Śmiejemy się, że jesteśmy trochę jak jazzmani - nasza muzyka dzieje się tu i teraz
Poza tym, mamy rezydencję w lokalnym klubie niczym Jacko w O2 w Londynie
Napisano 18 maja 2009 - 17:16
Napisano 26 maja 2009 - 07:48
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 26 maja 2009 - 20:05
miałeś okazję już przetestować w bardziej ekstremalnych warunkach? głośne cholerstwo?nowy wzmacniacz lalalala
w koncu sie doczekalem
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych