(...)ja dzisiaj testowałem to MXR w sklepie, calkiem spoko. ale gralem jeszcze na big muffie electro harmonix i na bluesbreakerze marshalla, a na cos sie zdecydowac musialem. Wiec padlo na 2xBoss
I bardzo dobrze.
Posted 06 października 2008 - 20:53
(...)ja dzisiaj testowałem to MXR w sklepie, calkiem spoko. ale gralem jeszcze na big muffie electro harmonix i na bluesbreakerze marshalla, a na cos sie zdecydowac musialem. Wiec padlo na 2xBoss
Posted 05 grudnia 2008 - 23:00
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Posted 05 grudnia 2008 - 23:49
dla zainteresowanych perkusją - wyszedł pierwszy numer magazynu "Perkusista" z płytką dvd, ciekawymi wywiadami (m.in. z Chadem Smithem), plakat m.in. z Larsem Ulrichem (szkoda, że prawie nie widać bębnów.. ;P), trochę nut w środku, przegląd i test sprzętu (na który i tak mnie nie stać ;D).
Nareszcie coś konkretnego dla tej branżyale i tak żeby GRAĆ trzeba siedzieć godzinami za zestawem, więc magazyn ot tak z ciekawości się czyta, a nuż trafimy na coś dla siebie co pomoże w kształceniu.
Posted 07 grudnia 2008 - 14:12
Posted 07 grudnia 2008 - 17:44
Gee, jaka skromność !Hmm... Ja miałam fazę na grę na gitarze: najpierw akustyczno-elektryczna, potem elektryczna. Zdradzę, iż jest to Fender Telecaster. Fajne brzmienie ma. Ale wiadomo, iż wybór tej gitary był pokierowany zasobem gitar Edge'a ;].
Obecnie skupiam się bardziej na śpiewie niż na gitarze. Cóż, mi starczy umiejętność gry na gitarze taka, jaką pochwalić się może Bono.
Głos muszę ćwiczyć, by móc zastępować Bono na koncertach w momentach jego niedyspozycji ;].
Posted 24 grudnia 2008 - 14:07
Posted 30 kwietnia 2009 - 15:24
Posted 30 kwietnia 2009 - 16:18
Ładna gitarka. Prawie jak Gretsch Boniasowy
Oscar Schmidt Delta King by Washburn. Gram od pół godziny i zaraz mnie szlag trafi.
Ja cie mini basówka !!
Posted 30 kwietnia 2009 - 18:29
0 members, 1 guests, 0 anonymous users