You're welcome to Poland, U2!
Posted 28 marca 2009 - 16:51
Posted 30 marca 2009 - 22:35
Posted 30 marca 2009 - 22:47
"Aleeee to już było i nie wróóci więcej..."Tak a propos flagi. Nie wiem, czy powtórka z rozrywki to najlepsze rozwiązanie. Mnie bardziej podoba się pomysł, żeby podczas "Sunday Bloody Sunday" cały stadion stał się zielony - to dopiero byłby prezent dla grupy. Myślę, że gest piękniejszy niż takie patriotyczne podbijanie swoich własnych bębenków. Za pierwszym razem było to rewelacyjne - jedna z chwil, których nigdy nie zapomnę. Ale może dobrze byłoby, żeby zostało to jako jednorazowe i wyjątkowe wydarzenie.
Posted 31 marca 2009 - 13:41
Na pewno ta piosenka będzie na liście wykonywanych utworów, a jakby tak się udało, by wszyscy po paczce zimnych ogni ze sobą wzięli???
No nic czekam na opinie i całuje wszystkich mocno:-)
Posted 07 kwietnia 2009 - 11:45
Co sądzicie aby w trakcie ONE wszysyc bez względu na zajmowane miejsca wyciągnęli jakiś ognik... oczywiście z zachowaniem zasad bezpieczeństwa przeciwpożarowego?
Na pewno ta piosenka będzie na liście wykonywanych utworów, a jakby tak się udało, by wszyscy po paczce zimnych ogni ze sobą wzięli???
No nic czekam na opinie i całuje wszystkich mocno:-)
Oraz kilo ziemniaków (jak już ktoś pisał), wiadro ze śniegiem, no i jak już wspominałem 2 gołębie (biały i czerwony) tylko nie pomylić gołębi!! Gołębie oczywiście pocztowe, kierunek Irlandia, no i tam każdy może coś od siebie dla Bonana napisać.
A tam zimne ognie weźmy TROTYL!!! Każdy do Bootów upcha trochę i na koniec wysadzimy Śląski - i tak mają go na 1,5 roku zamknąć...
Ja osobiscie kupuje balony 2 białe i jeden czerwony i jeden zielony.
Na zielonym będzie napis U a na białym 2 . A na czerwonym i białym napis POLAND
Nie! Źle! Na białym U na zielonym PO(LAND) na pomarańczowym PIS, a na czerwonym SLD, do tego weźmiesz wszystko razy 2 i U2 samo się zrobi.
Moja sąsiadka ma balony ale nie wiem czy na nich coś pisze sad.gif - chyba nie idzie na koncert
... czasem faktycznie dostaje oczopląsu blink.gif
Na pewno idzie! Nie widziałeś??
Posted 07 kwietnia 2009 - 13:46
A może jeszcze rozpylimy za przeproszeniem gówno w proszku na znak protestu przeciw gównianym cenom biletów? Przepraszam za złośliwość ale rynce opadają jak się niektóre pomysły czyta
Władają nim potwory..
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users