Skocz do zawartości

Zdjęcie

You're welcome to Poland, U2!

786 replies to this topic

#501 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 marca 2009 - 22:45

no Witas jest ostatnio w formie

#502 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 08:43

JESTEM ZA !!! TO BARDZO DOBRY POMYSŁ POKAŻMY CHŁOPAKOM JAK BARDZO JESTESMY IM WDZIECZNI ZA TO CO DLA NAS ZROBILI ZRÓBMY FLAGE IRLANDII TAKI SYMBOL !! SOLIDARNOSCI MIEDZY NAMI I NIMI MIEDZY POLSKĄ I IRLANDIĄ MIĘDZY ZWIĄZKIEM WARSZAWSKIM I ZIELONĄ WYSPĄ ZRÓBMY FLAGĘ POLSKI, IRLANDII, A PŁYTA NIECH BĘDZIE ZIELONA JAK ZIELONA JEST IRLANDIA TO CHŁOPAKOW NA PEWNO WZRUSZY I NA BANK BEDĄ CHCIELI DO NAS ZA TO WRÓCIĆ !!! ZRÓBMY TEŻ MINI FLAGĘ MALTY W GESCIE SOLIDARNOSCI BO BIEDACZKI NIE MAJĄ TRAMWAJÓW!!
SORRY ŻE SIE TAK PODNIECIŁEM NORMALNIE SZCZANIE PO NOGACH !!

ja bardzo sobie cenie sarkastyczno-ironiczne poczucie humoru :)

zamknijcie w koncu ten temat bo jest mylący... nie wszysyc są tu od dawna i nie wiedzą ze ostateczna decyzja juz została podjęta, biedni głowią się i podają pomysły (i wciaz się upieram ze pomysł z flaga irlnadii na sektorach za 140 wcale nie jest zły i nie wiem czemu wszysy tak ida w zaprate:P) a staja się tylko obiektem na którym Witas wyrabia sobie forme...no ja nie powiem dla mnie to jest calkiem zabawne ale raczej zniechęca nowe osoby, a chyba nie chodzi o stworzenie małego hermentycznego towarzystwa na forum prawda????

#503 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 09:16

zamknijcie w koncu ten temat bo jest mylący...

Po co zamykać? Można jedynie zmienic mu nazwę na Humor U2 czy coś takiego. Ja wczoraj jak to czytałem w pracy (człowiek pocisk, gołębie) to leżałem pod stołem ze śmiechu. Dobrze, że nikt nie wszedł w tym czasie do pokuju :P :lol: :lol:

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#504 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 15:44

My tu gadu-gadu, pitu-pitu.... a gdzie indziej kombinują inaczej....

http://forum.u2.com....php?f=28&t=2580

mam nadzieję że ktoś to wszystko monitoruje i przed koncertem zostanie ujednolicone....

#505 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 15:53

przeraża mnie to i nie jest to nic śmiesznego.

Obawiam się, że dzięki takim 'łebskim fanom' z forum z linka, akcja może nawalić. Obym był złym prorokiem.

#506 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 15:58

że zacytuję, "organizacyjnie możnaby się ze wszystkim umówić"

#507 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 16:08

no wiec właśnie....
żeby później nie było że społeczność z tego forum zrobi jedną flagę a społeczność z innego forum zrobi inną flagę.... i żeby był tylko jeden utwór przy którym będzie robiona flaga a nie dwa....
rzucanie pomysłów i ich obalanie to jedno ale z tego co widze to tam ładnie się jarają na co poniektóre idee...
oby ktoś to w porę opanował bo później w Chorzowie może to nie przypominać polskiej flagi a jedynie kocie wymioty :(

#508 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 16:45

Oni chyba tak na poważnie...

Hello Anyone who is interested in discussion about the u2 show in Chorzow should go on the english forum at that website... http://forum.u2.com....php?f=28&t=2593 - thats important because we are plannig to organize STORY ABOUT THE FLAG II. surprise for u2 band and everyone should be involved. Thanks

Nie wiem co czynić.

#509 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 16:47

gdyby napisac do spidera to pewnie nic by z tym nie zrobil mimo ze to jego forum ..

#510 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 16:49

Moim zdaniem to jest poważny problem. Owi napaleńcy zaczną pewnie lada dzień wysyłać komunikaty do mediów...

#511 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 16:50

no wiec wlasnie, sa tu ludzie ktorzy maja konto na tym forum? mysle ze trzeba w miare szybko tam napisac, a mysle ze najlepiej gdyby zrobil to Zbych!

#512 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 24 marca 2009 - 17:06

Generalnie coraz bardziej zaczynam wierzyć, że nic nie wypali. Proponuję zrobić jeszcze, obok flagi Polski i Irlandii flagę Anglii, bo przecież Edge urodził się w Anglii. Tak żeby nikt nie czuł się poszkodowany. Ustalmy jeszcze na jakich kawałkach zrobimy flagi obcokrajowców, którzy przyjadą do nas na koncert :blink:

#513 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 17:43

5 minutowi fani sie zebrali i myślą... :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#514 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 17:52

ludzie o co wam chodzi? przecież nie możecie narzucać pomysłu biało-czerwonej falgi całemu światu i panikować jak ktos chce zrobic cos innego? nikt nie powiedział ze my to jedynyi prawdziwi fani w Polsce i ze nasz pomysł jest najgenialniejszy na swiecie ? jedyne co mozemy robić to forsowac nasz pomysł ale zeby komus zabraniac na innym forum rzucania pomysłów to juz przegięcie... zreszta mysle ze nie ma co sie obawiac bo Zbych tak zrobi ze bedzie dobrze:)

5 minutowi fani sie zebrali i myślą... :D

heh a skad wiesz ze sa 5 minutowi? sory ze się czepiam ale takie podejscie mnie strasznie irytuje...tylko daltego ze ty słuchasz u2 iles tam lat masz 1500 postów a ktos inny słucha rok i wypowiada sie po raz pierwszy na forum czyni z niego gorszego fana?oczywiscie no offence...:) mam nadzieje ze mnie rozumiecie:)

Użytkownik Max edytował ten post 24 marca 2009 - 17:59
instrukcja odnośnie cytowania...

#515 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 24 marca 2009 - 18:01

Pomysł tygodnia (dotyczący flagii Irlandii i trudności w zorganizowaniu pionowych pasów): "A kto powiedzial, ze nasza flaga ma być pionowa?" :blink:

#516 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 18:02

Zamknijmy, podwieśmy, i zaczynajmy kampanię zanim oni zaczną robić niepotrzebny haos. Ew. zacznijmy z nimi rozmawiać, ale musimy my być określeni w 100% i po jednej stronie, zanim się zaczniemy wtrącać do nich.

#517 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 18:06

ludzie o co wam chodzi? przecież nie możecie narzucać pomysłu biało-czerwonej falgi całemu światu i panikować jak ktos chce zrobic cos innego? nikt nie powiedział ze my to jedynyi prawdziwi fani w Polsce i ze nasz pomysł jest najgenialniejszy na swiecie ? jedyne co mozemy robić to forsowac nasz pomysł ale zeby komus zabraniac na innym forum rzucania pomysłów to juz przegięcie... zreszta mysle ze nie ma co sie obawiac bo Zbych tak zrobi ze bedzie dobrze:)

Sianie zamętu i dezorientacji przez tych fanów wypuszczających się z motyką na słońce, nie jest rzeczą pożądaną i zupełnie nie przypomina 'burzy mózgów'.

#518 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 18:11

Sianie zamętu i dezorientacji przez tych fanów wypuszczających się z motyką na słońce, nie jest rzeczą pożądaną i zupełnie nie przypomina 'burzy mózgów'.

no ale uwazacie absolutnie kazdy inny pomysł niż flaga biało-czerwona za sianie zamętu! zreszta ja sobie juz daje spokój bo sie rzeczywisice porwałam teraz motyka na słońce:P :)

#519 BlueVox

BlueVox

Użytkownik

• Members
  • 6 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 18:59

Irlandzka flaga jest zbyt skomplikowana dla 70 tys. ludzi! Jak sobie wyobrażacie informacje w mediach o tym przedsięwzięciu ?! Pomysł z flagą Polski jest genialny w swojej prostocie. Wystarczy krzyknąć "Trybuny białe, płyta czerwona!". I już :!: Bawienie się w kolorowe sektory jest stratą czasu. Pragnę zauważyć, że nie każdy kto się wybiera na koncert do Chorzowa, jest wielkim fanem U2. Nie wszyscy czytają forum o U2. Wciąganie ludzi którzy nie są tak jak Wy wielkimi fanami U2 nie ma sensu. Przeciętny Kowalski odpuści na starcie. Pamiętajcie że Polska to nie Korea Północna!
Chciałbym jeszcze dodać, że po pamiętnym wieczorze 5.07.05 w Chorzowie, na następnych koncertach fani z innych państw próbowali wymyślić coś oryginalnego, coś co by dorównało Polskiej fladze. I co? Nie udało się, nie dlatego że są gorsi od nas, ale dlatego, że przekombinowali.

Chciałbym, żeby tych czterech przesympatycznych Irlandczyków, zapamiętało Polskę jako kraj ludzi solidarnych. -_-

#520 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 24 marca 2009 - 19:03

Irlandzka flaga jest zbyty skomplikowana dla 70 tys. ludzi! Jak sobie wyobrażacie informacje w mediach o tym przedsięwzięciu ?! Pomysł z flagą Polski jest genialny w swojej prostocie. Wystarczy krzyknąć "Trybuny białe, płyta czerwona!". I już :!: Bawienie się w kolorowe sektory jest stratą czasu. Pragnę zauważyć, że nie każdy kto się wybiera na koncert do Chorzowa, jest wielkim fanem U2. Nie wszyscy czytają forum o U2. Wciąganie ludzi którzy nie są tak jak wy wielkimi fanami U2 nie ma sensu. Przeciętny Kowalski odpuści na starcie. Pamiętajcie że Polska to nie Korea Północna!
Chciałbym jeszcze dodać, że po pamiętnym wieczorze 5.07.05 w Chorzowie, na następnych koncertach fani z innych państw próbowali wymyślić coś oryginalnego, coś co by by dorównało Polskiej fladze. I co? Nie udało się, nie dlatego że są gorsi od nas, ale dlatego, że przekombinowali.

Amen!

...i teraz tego posta można zacząć cytować na innych forach.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych