Skocz do zawartości

Zdjęcie

You're welcome to Poland, U2!

786 replies to this topic

#261 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 11 marca 2009 - 18:44

Yyyyyy... :|

#262 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 11 marca 2009 - 19:20

Jeśli ktoś ma ochotę i możliwość to jutro od rana można odpalić radiową "Trójkę". Powinno się pojawić coś o koncercie w Chorzowie.

#263 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 11 marca 2009 - 21:27

Yasiu, ale to ma byc tylko flaga z haslem na powitanie nie do wreczneia i nie widze w tym nic szczegolne skomplikowanego. TYm bardziej, z enie trzeba angazowac tlumu ludzi zeby cos robili...

Ale nawet! ;) To mało realne... Racja oryginalne i nigdzie takiego czegoś by nie było, ale nikt na to nie pozwoli i to pewnie drogi sprzęt a nie zabawki. A już na pewno nie przeszło by przez ochroniarzy :P że niby maskotkę ze sobą wnoszę. No chyba, że by naczęsci rozebrać i pod sceną rozstawić stolik, 2-3 modelarzy i złożą na miejscu :D

Jemu chyba chodzi o takie małe helikopterki - zabaweczki. W sumie fajnie byłoby takie coś przemycić na kocnert, i latać Edgowi nad głową podczas np. trudnej solówki :P

le by się zdziwił, może by zaczął improwizować i super solówki by wyszły, albo więcej by nie przyjechali ;) Na pewno by ich zdziwiło i nie tylko ich...

Flaga to mało. Proponuję ustawić za stadionem armatę, z której w odpowiednim momencie wystrzelony zostanie człowiek-pocisk, który spadając w okolice sceny z "Welcome to Poland, Utuuuu!!!" na ustach, w końcowej fazie lotu rzuci pod nogi Edża biało-czerwoną bingo bejzzbolówkę z napisem "sto lat!". A gdy już człowiek-pocisk (przebrany za husarza) spadnie, proponuję, żeby rozciągnąć po trybunie kopię "Panoramy Racławickiej" w odpowiedniej skali (tak, żeby zamknął się okrąg), która najlepiej odda do szpiku kości polski charakter koncertu, natomiast na płycie w tym czasie mógłby rozpocząć się szał recytowania inwokacji "Pana Tadeusza" (by podkreślić typowo polski charakter koncertu). Tylko to trzeba uzgodnić z organizatorami, ale skoro zapewne zgodzą się na paralotniarzy zrzucających na członków zespołu karteczki ze zdjęciami typowo polskich potraw, to nie powinni robić problemu.

Ha ha ha ha ha......!!!

Witas, a jakby Racławicką "na lewą" stronę wywrócić i na około ekranów powiesić, albo i całej sceny. I wiesz całą tą scenerię z wozami, piachem, konie żywe dorzucić!! Normalnie taką lekcję historii by dostali!! :lol:

Ale co do człowieka pocisku!!! Jak mogliście o Małyszu zapomnieć, tym bardziej, że formę odzyskuje, a i latem też skaczą!! Dajmy mu szansę.

No i jeszcze o piłce zapomnieliście. To będzie w trakcie remontu stadionu na Euro 2012 (chyba tylko u nas możliwe :P ), Irlandczycy nie pałają miłością do Anglików no więc nic innego jak zamiast supportu zrobić powtórkę z Wembley!! Przyjechał by Boniek, Lato, Tomaszewski. Listkiewicz by sędziował. Murawa jest. 90 min supportu. W tym czasie publika trochę się przesunie na boki. No i "szoł" na całego. Tylko skąd Anglików wziąć??

#264 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 07:16

Dziś rano o 6.45 w "trójce" mówili o koncercie U2 i fladze. Między innymi wypowiadał się niejaki pan Zbigniew ;)
I NYD puścili, miło tak posłuchac o poranku :lol:

#265 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 07:40

pliz... Zbyszko!
nagral ktos przypadkiem?!

ciezko sie nagrywalo to bo nie rozmawialem bezposrednio tylko z kims innym kogo miano wycinac i dziwnie sie tak prowadzi rozmowy.
Ale media juz same sie pchaja wiec bedzie dobrze... w sobote zdaje sie ciag dlaszy;P (more details soon!)

#266 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 08:00

Nie no spokojnie, wyszło całkiem profesional!

#267 dzusti

dzusti

Użytkownik

• Members
  • 18 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 09:05

teraz też mówią! krótkie info na trójce!
:-)

#268 bob

bob

Użytkownik

• Members
  • 717 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 10:03

a moja mama mi mówiła wczoraj,że gdzieś wyczytała w necie info. o 2 koncercie w Polsce dzień po dniu,ale to nie potwierdzone...

#269 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 14:26

Dzisiaj pod prysznicem wpadłem na pomysł zaśpiewania Happy Birthday Edge'owi, ale widzę, że mnie ktoś wczoraj wyprzedził. Damn. Ale pomysł jest zacny. Należy się Edkowi Happy Birthday.
Ja bym jeszcze walnął jakąś flagę z napisem "remember, you still owe us one - elevation tour ;)".

pzdr600

#270 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 12 marca 2009 - 15:49

pliz... Zbyszko!

ciezko sie nagrywalo to bo nie rozmawialem bezposrednio tylko z kims innym kogo miano wycinac i dziwnie sie tak prowadzi rozmowy.
Ale media juz same sie pchaja wiec bedzie dobrze... w sobote zdaje sie ciag dlaszy;P (more details soon!)

Coś tam się nagrywało. Wrzucę pod wieczór, bo teraz nie mam jak.

#271 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 19:19

to będzie mój pierwszy koncert U2, czyli analogicznie - pierwsza flaga. :) wielka rzecz, bardzo się cieszę, że wezmę w niej udział. :)
tak w ogóle to jeszcze nie dociera do mnie fakt, że będę na koncercie U2... ;) ale mimo to ogromnie się cieszę i już szykuję czerwony materiał :D

ONLY FLAG CAN LEAVE SUCH A MARK

świetne hasło ;)

#272 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 21:22

jechalem autobusem ...
z muzyka w uszach - oczywiscie NLOTH i .....

wizja przyszla sama ....

moze kazdy kto bedzie na koncercie wezmie ze soba biala kartke z czarnym napisem:

LOVE

i w odpowiednim momencie podniesione do gory - mogloby dac fajny efekt

jakos (tak dla mnie !!) nawiazuje to do przeslan z tekstow ....

widzialem to oczami wyobrazni ....
tam mi sie podobalo !!

koszulki dla fanów::

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#273 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 12 marca 2009 - 22:00

Przewidujecie w ogóle taką opcję, że NYD nie znajdzie się na setliście? Co wtedy z flagą??!! ;-)

4 lata temu popukałam się w głowę, gdy usłyszałam o pomyśle z flagą. Nie wierzyłam, że to może się udać. Widok był rewelacyjny, do dziś gdy to oglądam to kręci mi się łezka w oku. A na myśl, że możemy to powtórzyć czuję ścisk w gardle :-)

#274 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:05

Nie wydaje mi się to możliwe, aby pominęli NYDa. Ja bym sobie życzył, aby NYD wyleciał z setlisty na 360 Tour, dzięki czemu jego wykonanie w Chorzowie nabrałoby jeszcze większej wyjątkowości.

#275 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:07

moze kazdy kto bedzie na koncercie wezmie ze soba biala kartke z czarnym napisem:

LOVE

Mnie się podoba :-) Uważam, że chyba nie jest to zbyt kłopotliwe.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#276 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 12 marca 2009 - 22:28

pliz... Zbyszko!

http://rapidshare.co..._2009.03.12.mp3

Gdyby komuś nie udało się ściągnąć to można przesłuchać tutaj

#277 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 12 marca 2009 - 22:36

Gorzej jak nas z NYD przetrzymają do końca koncertu a my nie wytrzymamy ciśnienia ;-)

#278 gloria

gloria

Użytkownik

• Members
  • 59 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:42

jechalem autobusem ...
z muzyka w uszach - oczywiscie NLOTH i .....

wizja przyszla sama ....

LOVE

i w odpowiednim momencie podniesione do gory - mogloby dac fajny efekt

jakos (tak dla mnie !!) nawiazuje to do przeslan z tekstow ....

widzialem to oczami wyobrazni ....
tam mi sie podobalo !!

W sumie pomysł nie jest zły <_< Jednak myślę, że dla chłopaków ze sceny może to nie być zbyt widoczne. Pewnie zauważą napisy tuż pod sceną, z resztą będzie kiepsko. Odległość spowoduje, że LOVE nie będzie widoczne i całości nie da już takiego efektu.

#279 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:43

Gorzej jak nas z NYD przetrzymają do końca koncertu a my nie wytrzymamy ciśnienia ;-)

Nie zagrają, nie będą mieć flagi, proste… :P. W końcu Im powinno zależeć bardziej niż nam ;) . Nic w życiu nie jest za darmo ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#280 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 22:48

LOVE

Jestem za. Proste, a może mieć fajny efekt. Nie problem naszykować więcej takich kartek dla nieuświadomionych sąsiadów...
All that You can't - leave BEHIND...
So
Spoiler
what?!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych