You're welcome to Poland, U2!
Napisano 11 marca 2009 - 21:27
Yasiu, ale to ma byc tylko flaga z haslem na powitanie nie do wreczneia i nie widze w tym nic szczegolne skomplikowanego. TYm bardziej, z enie trzeba angazowac tlumu ludzi zeby cos robili...
Ale nawet! To mało realne... Racja oryginalne i nigdzie takiego czegoś by nie było, ale nikt na to nie pozwoli i to pewnie drogi sprzęt a nie zabawki. A już na pewno nie przeszło by przez ochroniarzy że niby maskotkę ze sobą wnoszę. No chyba, że by naczęsci rozebrać i pod sceną rozstawić stolik, 2-3 modelarzy i złożą na miejscu
Jemu chyba chodzi o takie małe helikopterki - zabaweczki. W sumie fajnie byłoby takie coś przemycić na kocnert, i latać Edgowi nad głową podczas np. trudnej solówki
le by się zdziwił, może by zaczął improwizować i super solówki by wyszły, albo więcej by nie przyjechali Na pewno by ich zdziwiło i nie tylko ich...
Flaga to mało. Proponuję ustawić za stadionem armatę, z której w odpowiednim momencie wystrzelony zostanie człowiek-pocisk, który spadając w okolice sceny z "Welcome to Poland, Utuuuu!!!" na ustach, w końcowej fazie lotu rzuci pod nogi Edża biało-czerwoną bingo bejzzbolówkę z napisem "sto lat!". A gdy już człowiek-pocisk (przebrany za husarza) spadnie, proponuję, żeby rozciągnąć po trybunie kopię "Panoramy Racławickiej" w odpowiedniej skali (tak, żeby zamknął się okrąg), która najlepiej odda do szpiku kości polski charakter koncertu, natomiast na płycie w tym czasie mógłby rozpocząć się szał recytowania inwokacji "Pana Tadeusza" (by podkreślić typowo polski charakter koncertu). Tylko to trzeba uzgodnić z organizatorami, ale skoro zapewne zgodzą się na paralotniarzy zrzucających na członków zespołu karteczki ze zdjęciami typowo polskich potraw, to nie powinni robić problemu.
Ha ha ha ha ha......!!!
Witas, a jakby Racławicką "na lewą" stronę wywrócić i na około ekranów powiesić, albo i całej sceny. I wiesz całą tą scenerię z wozami, piachem, konie żywe dorzucić!! Normalnie taką lekcję historii by dostali!!
Ale co do człowieka pocisku!!! Jak mogliście o Małyszu zapomnieć, tym bardziej, że formę odzyskuje, a i latem też skaczą!! Dajmy mu szansę.
No i jeszcze o piłce zapomnieliście. To będzie w trakcie remontu stadionu na Euro 2012 (chyba tylko u nas możliwe ), Irlandczycy nie pałają miłością do Anglików no więc nic innego jak zamiast supportu zrobić powtórkę z Wembley!! Przyjechał by Boniek, Lato, Tomaszewski. Listkiewicz by sędziował. Murawa jest. 90 min supportu. W tym czasie publika trochę się przesunie na boki. No i "szoł" na całego. Tylko skąd Anglików wziąć??
Napisano 12 marca 2009 - 07:40
nagral ktos przypadkiem?!
ciezko sie nagrywalo to bo nie rozmawialem bezposrednio tylko z kims innym kogo miano wycinac i dziwnie sie tak prowadzi rozmowy.
Ale media juz same sie pchaja wiec bedzie dobrze... w sobote zdaje sie ciag dlaszy;P (more details soon!)
Napisano 12 marca 2009 - 14:26
Ja bym jeszcze walnął jakąś flagę z napisem "remember, you still owe us one - elevation tour ".
pzdr600
#270 Guest_piotrek85_*
Napisano 12 marca 2009 - 15:49
Coś tam się nagrywało. Wrzucę pod wieczór, bo teraz nie mam jak.pliz... Zbyszko!
ciezko sie nagrywalo to bo nie rozmawialem bezposrednio tylko z kims innym kogo miano wycinac i dziwnie sie tak prowadzi rozmowy.
Ale media juz same sie pchaja wiec bedzie dobrze... w sobote zdaje sie ciag dlaszy;P (more details soon!)
Napisano 12 marca 2009 - 19:19
tak w ogóle to jeszcze nie dociera do mnie fakt, że będę na koncercie U2... ale mimo to ogromnie się cieszę i już szykuję czerwony materiał
świetne hasłoONLY FLAG CAN LEAVE SUCH A MARK
Napisano 12 marca 2009 - 21:22
z muzyka w uszach - oczywiscie NLOTH i .....
wizja przyszla sama ....
moze kazdy kto bedzie na koncercie wezmie ze soba biala kartke z czarnym napisem:
LOVE
i w odpowiednim momencie podniesione do gory - mogloby dac fajny efekt
jakos (tak dla mnie !!) nawiazuje to do przeslan z tekstow ....
widzialem to oczami wyobrazni ....
tam mi sie podobalo !!
#273 Guest_madredeus_*
Napisano 12 marca 2009 - 22:00
4 lata temu popukałam się w głowę, gdy usłyszałam o pomyśle z flagą. Nie wierzyłam, że to może się udać. Widok był rewelacyjny, do dziś gdy to oglądam to kręci mi się łezka w oku. A na myśl, że możemy to powtórzyć czuję ścisk w gardle :-)
Napisano 12 marca 2009 - 22:07
moze kazdy kto bedzie na koncercie wezmie ze soba biala kartke z czarnym napisem:
LOVE
Mnie się podoba :-) Uważam, że chyba nie jest to zbyt kłopotliwe.
#276 Guest_piotrek85_*
Napisano 12 marca 2009 - 22:28
pliz... Zbyszko!
http://rapidshare.co..._2009.03.12.mp3
Gdyby komuś nie udało się ściągnąć to można przesłuchać tutaj
Napisano 12 marca 2009 - 22:42
jechalem autobusem ...
z muzyka w uszach - oczywiscie NLOTH i .....
wizja przyszla sama ....
LOVE
i w odpowiednim momencie podniesione do gory - mogloby dac fajny efekt
jakos (tak dla mnie !!) nawiazuje to do przeslan z tekstow ....
widzialem to oczami wyobrazni ....
tam mi sie podobalo !!
W sumie pomysł nie jest zły Jednak myślę, że dla chłopaków ze sceny może to nie być zbyt widoczne. Pewnie zauważą napisy tuż pod sceną, z resztą będzie kiepsko. Odległość spowoduje, że LOVE nie będzie widoczne i całości nie da już takiego efektu.
Napisano 12 marca 2009 - 22:43
Gorzej jak nas z NYD przetrzymają do końca koncertu a my nie wytrzymamy ciśnienia ;-)
Nie zagrają, nie będą mieć flagi, proste… . W końcu Im powinno zależeć bardziej niż nam . Nic w życiu nie jest za darmo
Napisano 12 marca 2009 - 22:48
LOVE
Jestem za. Proste, a może mieć fajny efekt. Nie problem naszykować więcej takich kartek dla nieuświadomionych sąsiadów...
So
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych