You're welcome to Poland, U2!
Posted 10 marca 2009 - 17:38
dobra, to teraz ta...
tak zwana radosna twórczość fana, w sensie moja, jakby to można rozwiązać na Śląskim. Of koz trza poczekać na Zbycha, ale i tak może komuś się spodoba, sorki za jakość wykonania, chodzi mi o sam schemat.
czyżby #3 najbardziej prawdopodobna?
Tak ylko flaga Japonii wchodzi w grę, tych 2 pozostałych - Monako i Indonezji - nie damy rady zrobić w poprzek płyty - 2 rodzaje kolorów trzeba było by mieć przy sobie i skąd wiadomo, która strona to która - pomieszają się
Zależy z jakiej perspektywy patrzysz.EEEEEEEE ludziska ten Zbych to jakiś nasz BÓG bo nie jarze!!!!!
Nie Bóg, ale to on wymyślił ten świetny pomysł! I czemu piszesz nasz? To ty nie wiesz kim jest dla ciebie Zbych?
a czy myslimy o czyms w nawiązaniu do daty? o ile bedzie 2. koncert, to moze to być nawet 8.08, nie?
a nawet ja nie będzie, to 6.08 jest najbliżej na trasie tej daty
ok, mam lekkie zboczenie w temacie Edża, ale... no wiecie...
of kors HB do odśpiewania, ale w którym momencie?
tak sie tylko zastanawiam
a co do eventu - Zbych, w tych sprawach jesteś Bogiem
No wiemy Nasz mistrz gitarowy musi mieć chociaż HB odśpiewane. Myślę, że znów Bono coś zaaranżuje, może nawet wcześniej niż przed końcem - np. przed jakimś utworem
Jakby komuś udało się mu jakąś fajną czapkę rzucić, a on ją by jeszcze założył No, ale to dość trudne, bo nie wiadomo jak będzie z wejściem pod scenę i czy w ogóle by zauważyli tą czapkę... Może on takich co na ziemię upadły nie nosi
Ale jedno jest pewne Flaga, Flaga i jeszcze raz Flaga!!! Przez duże f. Marzenie jedno, aby to zarejestrowali i wydali na jakimś DVD, chociażby sam NYD Ale jak nie będzie 2 koncertu to DVD też raczej nie będzie...
Posted 10 marca 2009 - 17:44
Posted 10 marca 2009 - 19:06
2) NA KONCERCIE BEDZIE 70+ tys LUDZI... w tym ok 2-5tys FANOW!
0) ostatnio bylo duzo niedowiarkow, teraz... absolutnie kazdy bedzie bialy lub czerwony!
ad 2) bez przesady, jest wiecej fanow U2 w Polsce niz 2-5 tys
ad 0) nie kazdy...ale i tak bedzie bosko
Pozdr
Edited by acr, 10 marca 2009 - 19:15 .
poprawiony cytat.
Posted 10 marca 2009 - 19:26
Fanow rzecz jasna Ja np slucham U2 juz 2 dekady ale na koncert zabioreFanów czy ludzi lubiących sobie puścić "One" albo "Vertigo" ?
moja siostre ktora dopiero zesol poznaje wiec bedzie to niezwykle zaczac przygode z U2
od koncertu w Polsce A z tym "puszczaniem" sobie "One" czy "Vertigo" to masz racje.
Ludzie po prostu sa ciekawi, chociaz ja moge mowic za siebie ze nie poszlabym na koncert grupy ktorej
znalabym zaledwie kilka kawalkow.
Posted 10 marca 2009 - 20:12
Zbychu gdyby nie Ty i twój pomyśł z flagą kto wie czy U2 by tu jeszcze kiedyś przyjechałoa co do eventu - Zbych, w tych sprawach jesteś Bogiem
To dzięki Tobie oni znów tu będą. U2- Pokochali Polaków i biało-czerwoną flagę i chcieli to znowu przyjechać.
5 lipiec 2005 Chorzów U2 niezapomni do końca życia.
dziękujemy raz jeszcze.
Posted 10 marca 2009 - 20:26
POmyslow bylo wiele, jedne lepsze, drugie gorsze, ale Zbychu napisal cala kwintesencje tego jak to powinno wygladac.
Prezenty dla zespolu - fajny pomysl - tylko czy zostanie zauwazony, tudziez czy bedzie opcja im wreczyc to jakos. Album niekoniecznie, ale juz np czapeczki dla kazdego z nich rzucone na NYD. Pamietacie co Bono zrobil - odwrocil kurtke, chcac sie z nami zsolidaryzowac. Zakladajace, ze oczekuja flagi w Polsce, fajnie bylo by im podrzucic, np te czapeczki z bialym orlem na scene, a nuz zaloza...
Flagi wiszace tak jak depe sugerowal mozna zrobic niezaleznie i jakie hasla by tam nie wypisac, bedzie dobrze (na ile one tylko beda widoczne dla zespolu). Natomiast falgi sektorowe maja to do siebie, ze trzymajacy je po prostu nic nie widza (chociaz ja do zrzutki jestem jak najbardziej chetny i nawet moglbym cos pomoc przy organizacji - moze chociaz na 2 koncert cos takiego przygotowac).
Tak sobie pomyslalem, moze glupie, ale potraktujmy to jesczze jako element burzy mozgow... Gdyby flaga z jakims naprawde dobrym haslem na powitanie (kwestia do dyskusji), nie za duza, powiedzmy 2mx5m (tak aby byla nie za ciezka) wleciala przymocowana do 2 mini helikopterow (takich modeli z silnikami)i zatrzymala sie przodem do zespolu. Mowie, ze to pomysl wyciagniety z glowy bez zadnych przeslanek, ze moze zostac spelniony , nie mam pojecia ile takie helikoptery moga uniesc, ale nie sade aby taka flaga byla duzym problemem. Pogadac z jakimis 2 oszolomami z kolek zaintersowan i nawet postawienie im wejsciowek i mamy niepotwrzalne powitanie. Kwestia jak jesczze do tego podejda organizatorzy, ale mysle, ze z kontaktami Zbycha moze udalo by sie to jakos zalatwic.
To tylko pomysl, wiec nie smiejcie sie:)
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Posted 10 marca 2009 - 20:36
Prezenty dla zespolu - fajny pomysl - tylko czy zostanie zauwazony, tudziez czy bedzie opcja im wreczyc to jakos. Album niekoniecznie, ale juz np czapeczki dla kazdego z nich rzucone na NYD. Pamietacie co Bono zrobil - odwrocil kurtke, chcac sie z nami zsolidaryzowac. Zakladajace, ze oczekuja flagi w Polsce, fajnie bylo by im podrzucic, np te czapeczki z bialym orlem na scene, a nuz zaloza...
tak rzućmy im czerwone trąbki, czapeczki i szaliki Polski, najlepiej jakby pod koniec NYD tak dwie młode ślązaczki w strojach łowickich wręczyły im wielki portet Papieża. ...eh
Posted 10 marca 2009 - 20:40
nie no, ale jaja a może po prostu jakoś normalnie ręcznie im to podrzucić na scenę? tudzież zawiesić na barierkach? Bono pewnie tak czy siak o nią poprosi jeśli będzie ona blisko niego. Po co tak strasznie kombinować? Wiele razy mówione było, że musi być prostoprzymocowana do 2 mini helikopterow (takich modeli z silnikami)i zatrzymala sie przodem do zespolu. Mowie, ze to pomysl wyciagniety z glowy bez zadnych przeslanek, ze moze zostac spelniony , nie mam pojecia ile takie helikoptery moga uniesc, ale nie sade aby taka flaga byla duzym problemem. Pogadac z jakimis 2 oszolomami z kolek zaintersowan i nawet postawienie im wejsciowek i mamy niepotwrzalne powitanie. Kwestia jak jesczze do tego podejda organizatorzy, ale mysle, ze z kontaktami Zbycha moze udalo by sie to jakos zalatwic.
To tylko pomysl, wiec nie smiejcie sie:)
Posted 10 marca 2009 - 21:05
nie no, ale jaja a może po prostu jakoś normalnie ręcznie im to podrzucić na scenę? tudzież zawiesić na barierkach? Bono pewnie tak czy siak o nią poprosi jeśli będzie ona blisko niego. Po co tak strasznie kombinować? Wiele razy mówione było, że musi być prosto
Yasiu, ale to ma byc tylko flaga z haslem na powitanie nie do wreczneia i nie widze w tym nic szczegolne skomplikowanego. TYm bardziej, z enie trzeba angazowac tlumu ludzi zeby cos robili...
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Posted 10 marca 2009 - 21:39
Posted 10 marca 2009 - 22:01
no ale jakie helikoptery, Panie...Yasiu, ale to ma byc tylko flaga z haslem na powitanie nie do wreczneia i nie widze w tym nic szczegolne skomplikowanego. TYm bardziej, z enie trzeba angazowac tlumu ludzi zeby cos robili...
Posted 10 marca 2009 - 22:21
ad 2) bez przesady, jest wiecej fanow U2 w Polsce niz 2-5 tys
ad 0) nie kazdy...ale i tak bedzie bosko
Pozdr
Fanów jest może i więcej ale nie wszyscy dostana bilety a większość ludzi obecnych na koncercie przyjedzie bo wiedzą, że U2 to "firma" gwarantująca udaną imprezę. Już od wczoraj widzę duże zainteresowanie wśród znajomych którzy nie należą do grona fanów U2.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users