No Line On The Horizon
Napisano 29 grudnia 2008 - 12:55
Mi przeszkadza inny marketingowy trik. Oto bowiem jeśli nie interesują mnie gadżety w stylu poster czy książka a chciałbym posiadać cały nowy materiał video i audio to i tak muszę się szarpnąć na tą "Box Set version". Szkoda, że nie będzie wersji CD + DVD. Myślę jednak, że i tak wtedy na "Box Set version" znalazłaby się jakiś dodatkowy utwór.
Szczerze współczuję Depe i innym kolekcjonerom.
Wiemy już, że na pewno nie będzie dwupłytowego albumu i dodatkowego materiału audio (chyba że zdecydują się go odostępnić na DVD).
Mysle Mariuszku ze jakos to sie da .Jest jeszcze rynek wtórny ,a nieodrazu Rzym zbudowano i nieodrazu Trzeba miec ''wypasiona wersje'' mi na poczatek wystarczy zwykłe wydanie CD by móc posłuchac cos nowego - potem bedzie czas na oszczednosci i szukanie''wersi MAX'' szczerze mówiąc BOX Joshua tree (2xcd+dvd) na ebay.com było mozna juz wyrwac za 70 zł takze SĄ SANSE !!!!
pozdrawiam Ciepło
Napisano 29 grudnia 2008 - 16:28
Napisano 29 grudnia 2008 - 17:40
Napisano 29 grudnia 2008 - 18:13
Napisano 29 grudnia 2008 - 20:25
Wchodzę tu non-stop w nadziei, że pojawiły się jakieś nowe FAKTY, nie plotki i muszę czytać zawiłe rozważania na temat marketingu w muzyce. Najlepszym sklepem jest i będzie Rapidshare. Jak nowy album się w nim pojawi, dajcie po prostu znać i wszyscy będziemy zadowoleni. No, może z wyjątkiem sekty, której guru jest Johnny.
OJ nieładnie okradać własny zespół .....choc ten wątek pojawił sie juz takze w zwiąsku z wydaniem Bomby na heh.pl
Napisano 29 grudnia 2008 - 21:51
OK, na 'imidz' panow mozecie sobie narzekac, ale kto ma pojecie o fotografii... ta sesja jest genialna!
anyway... "if i had to get a day job, i could... you get to meet girls" - tekst miesiaca
pozdro, Wiercioch
Napisano 29 grudnia 2008 - 22:41
Patologia... ale poza tym jednym cała sesja wymiata, zwłaszcza zdjęcia (i teksty) Larry'ego
Napisano 30 grudnia 2008 - 08:33
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych