Już odpowiadam - polecam uważniejsze czytanie moich wypowiedzi. Fajnie, że dałem Ci powody do radości, ale nigdzie nie napisałem, że U2 odpowiada za brak Itunesa w Polsce, wprost przeciwnie kilka razy podkreśliłem że tak nie uważam
Z całym szacunkiem ale bardzo uważnie czytam Twoje posty i poniższy cytat:
Jak już pisałem nie mam nic przeciwko współpracy U2 z Itunesem. Absurdalnym jest Twój arugument, że U2 nie odpowiadają za to że w Polsce nie ma iTunesa.
jednoznacznie wskazuje, że skoro argument Johny'ego jest absurdalny to wg Ciebie U2 właśnie za to odpowiada.
No właśnie chodzi o to "kombinowanie". Cytat ze strony którą podesłał U2roopa:
Czyli nie jest wszystko tak do końca czyste. Niestety np. ja (i to nie tylko ze względu na przekonania czy idealizm ) muszę raczej wystrzegać się wszystkiego co nie jest tak do końca czyste
Zgodzę się, że wolałbym nie kombinować. Tyle tylko, że cała kombinacja sprowadza się do podania w formularzu nieprawdziwego adresu zamieszkania ( tj. gdzieś w USA).
Jeśli płacisz za kupioną przez siebie muzykę swoimi pieniędzmi to ja osobiście nie widzę w tym niczego nieuczciwego i niczego nieczystego. NIKOGO nie okradasz korzystając z takiej metody zakupów.