niewiem jakto się stało , już uzupełniam
To mój ulubiony kawałek, więc jestem wyczulony
Napisano 01 marca 2009 - 14:18
http://www.machina.p...430,31,art.html
nowa machina już wkrótce, na okładce u2, wywiady autograf do wygrania
Napisano 01 marca 2009 - 16:43
Jo Whiley : Bono, you did an interview just now with Zane Lowe where you talked about Coldplay and said that Chris Martin is right up there, right up there with the likes of Paul McCarthey?bono nazwał chrisa "wanker-em" (co onet przetłumaczły "palantem" wtf? ) , po czym puscil wiązankę jakim to jest on świetny instrumentalistą.
Napisano 01 marca 2009 - 20:02
Napisano 01 marca 2009 - 21:14
Napisano 02 marca 2009 - 13:24
Napisano 02 marca 2009 - 13:32
ktoś czekał na piczfork rewiu? już jest:
http://www.pitchfork...-on-the-horizon
...i mam wrażenie że horajzonowi oberwało się za bombę. bo to bardziej gorzka ocena ostatnich poczynań U2 niż NLOTH. raczej zawód.
Napisano 02 marca 2009 - 14:22
A tak przy okazji Johnny, Acr - nadal uważacie, że dalsza współpraca z tą dwójką nie wiążę się z poszukiwaniem nowych muzycznych horyzontów?
Najnowszą płytą zaczął walkę o literacką Nagrodę Nobla.
Słyszę tam co najmniej dwa męskie głosy, więc nie wiem czy któryś z panów producentów się zaangażował
11. "Cedars Of Lebanon" - 4/6 - nie czuję za diabła klimatu tego utworu. Jak dla mnie najsłabsza piosenka. Po co tak wyciszyli Larry'ego?
Napisano 02 marca 2009 - 14:33
- ten kawałek błaga na kolanach o rozwinięcie, powinien się rozimprowizowywać jeszcze ładnych kilka minut, urywa się dokładnie wtedy, kiedy człowiek sobie mówi " no, zaczyna się wspaniale, teraz dopiero się będzie jazda ! ". A tu cisza Mam nadzieję, że koncerty naprawią ten błąd.
Napisano 02 marca 2009 - 14:38
Napisano 02 marca 2009 - 14:42
Napisano 02 marca 2009 - 15:06
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 02 marca 2009 - 19:04
Napisano 02 marca 2009 - 19:08
Zdumieć sie mozna jak niektórzy tej piosenki (ES) nie doceniaja.Z perspektywy czasu zdumieć się można nad tym, jak wielkie znaczenie dla zespołu okazuje się mieć niepozorne i przeciętne Electrical Storm. Więcej niż połowa partii gitarowych Edge'a nagranych po 2002 roku to wariacje na temat ES. Wygląda to tak, jakby Edge ciągle był niezadowolony z tamtego rezultatu, i większość energii poświęcał na próby ponownego nagrania ES tak, by wreszcie zabijało. I myślę, że w Breathe wreszcie mu się udało.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych