Nie wiem czy to jest ważna informacja ale widziałem dzisiaj w Saturnie w Krakowie - Galeria Krakowska, SOI wersję deluxe po 19,99 - tak to prawda - chyba z 10 egzemplarzy. Więc jak ktoś nie ma tej wersji to chyba warto.
Songs Of Innocence
Napisano 27 czerwca 2015 - 17:42
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 27 czerwca 2015 - 22:21
W Empiku od chyba trzech-czterech miesięcy jest po 19.99...
Napisano 29 czerwca 2015 - 22:08
Nie wiem czy to jest ważna informacja ale widziałem dzisiaj w Saturnie w Krakowie - Galeria Krakowska, SOI wersję deluxe po 19,99 - tak to prawda - chyba z 10 egzemplarzy. Więc jak ktoś nie ma tej wersji to chyba warto.
No tak, album jest za darmo w końcu, płacisz tylko za 2. płytę
Ale swoją droga wydawnictwa CD lecą na łeb, na szyję. Jeszcze trochę i zrezygnują z dokończenia wydawania reedycji na CD i się niedoczekany chociazby R&H
Napisano 30 czerwca 2015 - 21:03
10 Cedarwood Road is the address of Bono’s childhood home in Dublin. For the U2 song "Cedarwood Road," Bono looked back to his life there as a teenager, when skinhead culture seeped into his neighborhood via the Seven Towers, housing projects that were built around that time. In this episode, Bono traces the arc from those memories to the lyrics of "Cedarwood Road," and The Edge breaks down the process of how the music was written, with the original demo and the isolated tracks from the final recording.
https://soundcloud.c...-exploder-42-u2
Napisano 30 czerwca 2015 - 21:09
Jeśli chodzi o U2, to są raczej odgórne promocje na cały asortyment. W MediaMarktach można kupić każdą płytę za~20zł. From the Sky Down: 19. Boston: ~35. W Empikach też obniżki na różne tytuły, itp itd. Albo akcja związana z premierą książki, albo coś tu się kroi po cichu
Edit: promocja zresztą dobra dla zespołu, bo (jeśli ich nie pochowali) po przecenie z okolicznego MM zeszło bardzo dużo kopii SOI
Napisano 01 lipca 2015 - 22:52
10 Cedarwood Road is the address of Bono’s childhood home in Dublin. For the U2 song "Cedarwood Road," Bono looked back to his life there as a teenager, when skinhead culture seeped into his neighborhood via the Seven Towers, housing projects that were built around that time. In this episode, Bono traces the arc from those memories to the lyrics of "Cedarwood Road," and The Edge breaks down the process of how the music was written, with the original demo and the isolated tracks from the final recording.
Fajna sprawa - demo brzmi dość interesująco! Pomyśleć ile takich demówek Edge trzyma w szufladach!! Aż się prosi by choć trochę z tego skapnęło dla fanów....
Napisano 02 lipca 2015 - 10:51
10 Cedarwood Road
Bono '79 & depe '07 :-)
Napisano 07 lipca 2015 - 00:47
NIEŹLE
Directed by Vincent Haycock, cinematography by Steve Annis and produced by Pete Vitale & Park Pictures, Song for Someone features Woody Harrelson as a man being released from prison after years of incarceration and features his daughter Zoe Harrelson. The piece thematically links to RECTIFY, SundanceTV's Peabody award-winning series that follows the story of Daniel Holden and his family as they struggle to move forward after Daniel's release from 19 years on death row.
Napisano 07 lipca 2015 - 00:47
/Edycja
Nie dość, że złapałeś mnie na potwornym babolu to jeszcze uprzedziłeś mnie z takim newsem
Napisano 07 lipca 2015 - 10:12
Tutaj zwiastun klipu:
http://www.sundance....t-on-sundancetv
Skoro tak długo go tworzyli miejmy nadzieję, że wyszło coś porządnego. No i gwiazdorska obsada
Napisano 07 lipca 2015 - 10:40
El silencio se vuelve melodia
Napisano 07 lipca 2015 - 11:16
nie zgodzę się - najgorsze na pewno było GOYB pod wieloma względami - szkoda tylko, że to kolejny po EBW filmik zapewne bez zespołu w tle
Napisano 07 lipca 2015 - 20:09
Tylko niech to będzie coś co da się oglądać
Napisano 07 lipca 2015 - 20:57
Teledyski do Miracle i EBW były najgorszymi w historii zespołu. Siłą rzeczy musi być lepiej .
No już bez przesady. Do The Miracle to rzeczywiście był tylko mało wybitny klip (tak, aby cokolwiek było), ale do EBW to już inna klasa. Nie mów mi, że teledysk do Magnificent był lepszy, bo aż wiało nudą. A może wideo do A Celebration było lepsze? Vertigo?
nie zgodzę się - najgorsze na pewno było GOYB pod wieloma względami - szkoda tylko, że to kolejny po EBW filmik zapewne bez zespołu w tle
Akurat pamiętam komentarze do GOYB i większość osób była zadowolona. Końcówka z tłuczonym szkłem chociażby wyszła nieźle. A ten klip wg mnie był najlepszym z NLOTH i jednym z bardziej pomysłowych od Elevation.
Fajnie, że będzie teledysk, ale skąd oni mają taką obsuwę? Zobaczycie oni na jesień będą jeszcze jeden teledysk kręcić i jeszcze się okaże, że będą musieli przesunąć premierę SoE...
Napisano 07 lipca 2015 - 21:06
co do GOYB to może trochę przesadziłem, był trochę kiczowaty, ale bardziej miałem na myśli sam utwór od strony muzycznej, a na pewno tekstowej Jeśli chodzi o klipy do NLOTH, to bardzo mi się podobała ta kreskóweczka do "I'll Go Crazy(..)"
Chciałbym żeby kolejny klip był do Californi (ach, marzenia) i już taki klasyczny z występem zespołu. Jeśli chodzi o przesunięcie SoE to jestem raczej więcej niż pewien, że to nastąpi.
Napisano 07 lipca 2015 - 21:45
Napisano 08 lipca 2015 - 15:37
Nie zapominajmy o Electrical Storm. Dla mnie najlepszy teledysk w XXI w :-)
Napisano 08 lipca 2015 - 15:58
Raz obejrzanego Electrical Storm nie da się zapomnieć
Midnight is where the day begins.
Napisano 08 lipca 2015 - 17:12
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych