Dobra, ogólnie tak sama synchronizacja jest bardzo czasochłonna i upierdliwa brzydko mówiąc, tzn. sam render filmu zajmie kilka godzin, więc to nie jest czas na dzisiaj. Ogólnie zrobię Wam dziś taką ładną wersję fullhd jeszcze raz, która będzie ze stałą jakością i dzwiękiem. Oczywiście, tamta wersja cały czas działa, ale końcówka jest tam gorszej jakości.
Co do problemu synchronizacji to od Summer of Love mi się pojawia i raz jest to widoczne, a raz prawie wogóle. Kwestia możliwe kodeków i odtwarzacza. Spróbujcie uruchomić przez media classic player.
Teraz inna sprawa, mam taki pomysł, powiedzcie czy będziecie coś takiego chcieli. Zrobimy porządną wersję blu-ray full-hd, a kto wie może potem UHD tego koncertu. Mam materiały, ścieżki, teraz ja mam na studiach kwarantannę i wszystko robię z domu, więc mam na to trochę czasu. Zrobimy swojego blu-ray, dodamy wybór piosenek, ścieżki 2.0 i 5.1 oraz napisy. Mogę liczyć jakby co na Waszą pomoc, w ciągu dwóch tygodni w wolnym czasie jestem wstanie to zrobić myślę.