Gdzieś przepadło to info w obliczu ogłoszenia trasy, ja sam dopiero zauważyłem, ale są do ściągnięcia kolejne 2 piosenki (Raised By Wolves i Summer of Love). Tracklisty nadal nie ma Wygląda jednak na to, że być może na płycie znajdą się tylko piosenki z SoI i SoE, tylko takie są udostępnione i zapowiadane, czy też umieszczone w ankiecie na U2.com jakiś czas temu. Przemawia za tym też to, że wyciągają Little Things z, jakby nie patrzeć, innej trasy i taki rarytas jak The Troubles, żeby zapełnić czymś te płyty, skoro miałyby się ograniczać do kawałków z wspomnianych dwóch albumów... Szkoda jednak tych Achtungowych perełek z E+I w takim wypadku (i jeszcze kilku innych rzeczy)...
U2.COM
Napisano 01 czerwca 2019 - 11:37
Zaktualizowany link do udostępnionych w tej chwili piosenek z SOI + SOE Live.
https://mega.nz/#F!X...iiAg-i0Ppi_1NJQ
Napisano 03 czerwca 2019 - 15:57
Czy ktoś z Was miał problem z oficjalnym sklepem U2?
Co mi się stało: próbowałam coś kupić, ściągnęło kasę z karty po czym dostałam informację, że billing address na karcie nie jest taki sam jak shipping address i zamówienie nie zostało stworzone. Live Nation umywa ręce i nie bardzo wiem do kogo jeszcze napisać...
Napisano 04 czerwca 2019 - 09:05
Kupiłem limitowane ręczniki z Joshua Tree. Nie dostałem przesyłki. Nie dostałem kasy. Nawet nie dostałem mejla zwrotnego z u2.com.
Nigdy więcej.
okay... czyli mogę się pożegnać z całkiem dużą kasą.
ja co prawda dostałam odpowiedź, ale trochę śmieszy mnie to, że ich helpdesk potrzebuje 5 dni roboczych na odpowiedź, a potem odpowiedź jest tak niegramatyczna i niezrozumiała, że głowa boli
Napisano 04 czerwca 2019 - 13:55
okay... czyli mogę się pożegnać z całkiem dużą kasą.
ja co prawda dostałam odpowiedź, ale trochę śmieszy mnie to, że ich helpdesk potrzebuje 5 dni roboczych na odpowiedź, a potem odpowiedź jest tak niegramatyczna i niezrozumiała, że głowa boli
Jeśli płaciłaś kartą kredytową, to skorzystaj z zabezpieczenia w postaci Chargeback'a.
Zgłaszasz całą sprawę w banku, który wystawił Ci kartę, dostarczasz niezbędną dokumentację, a oni dalej procesują reklamację w Twoim imieniu. Używałem tego i wiem, że działa.
Napisano 04 czerwca 2019 - 14:06
Jeśli płaciłaś kartą kredytową, to skorzystaj z zabezpieczenia w postaci Chargeback'a.
Zgłaszasz całą sprawę w banku, który wystawił Ci kartę, dostarczasz niezbędną dokumentację, a oni dalej procesują reklamację w Twoim imieniu. Używałem tego i wiem, że działa.
zapłaciłam Revolutem i na razie nie wiem jaki jest proces, czekam na odpowiedź
Napisano 04 czerwca 2019 - 22:54
Ale to wiesz. Ręcznik to ręcznik. Kąpiesz się, prysznicujesz, wycierasz potem dupsko i genitalia. W LIMITOWANE Joshua Tree? Czy go zawiesić na ścianie, czy trzymać za szkłem jak Turyński Całun?
Proponuję wątek o najdziwniejszych gadżetach jakie można by sprzedać w związku z U2. Wibrator z gładką główką Edge'a, opcjonalna nakładka czapka. Szczotka do kibla z wizerunkiem Adama i włosiem jak jego siwa ostatnia fryzura. Młotek Larry, wal mocno.
Napisano 05 czerwca 2019 - 16:05
i bidon ze zdjęciem BonoAle to wiesz. Ręcznik to ręcznik. Kąpiesz się, prysznicujesz, wycierasz potem dupsko i genitalia. W LIMITOWANE Joshua Tree? Czy go zawiesić na ścianie, czy trzymać za szkłem jak Turyński Całun?
Proponuję wątek o najdziwniejszych gadżetach jakie można by sprzedać w związku z U2. Wibrator z gładką główką Edge'a, opcjonalna nakładka czapka. Szczotka do kibla z wizerunkiem Adama i włosiem jak jego siwa ostatnia fryzura. Młotek Larry, wal mocno.
Midnight is where the day begins.
Napisano 15 lipca 2019 - 23:30
Jak myślicie - do końca roku zdążą wysłać iNNOCENCE + eXPERIENCE Live? Rozumiem, że problemem jak w przypadku winyli nie jest długi czas oczekiwania na wytłoczenie, a raczej dobór/obróbka materiału? Może jakieś dodatkowe partie dogrywają? A może chcą poczekać jeszcze do TJT Tour 2019....
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych