U2.COM
Napisano 11 lutego 2018 - 22:23
czy ktoś poza mną jeszcze czeka na winyle za zeszłoroczną subskrypcje?
Ja też czekam. To już jakaś porażka.
Swoją drogą ludzie już przedłużali ze względu na trasę, a nowej nie widać. Serio marketingowcy U2.com, U2, czy LiveNation (bo nie wiem, kto ostatecznie tym zarządza?) robią z fanów jeleni i mają to gdzieś.
Może być też tak, że każde wydawnictwo dla subskrybentów musi mieć pełną aprobatę U2 (a zwłaszcza Edge'a w przypadku wydań audio) i z braku tej aprobaty opóźnia się ogłoszenie nowego "giftu".
Napisano 12 lutego 2018 - 07:19
Odbija się czkawką (czkawkę mają oczywiście tylko fani) podpisanie kontraktu życia z chu....ową firmą jaką jest Live Nations - i oddanie im wszystkiego w zarządzanie, bo pewnie tak taniej wychodzi. Mogli chociaż stronę ogarniać we własnym zakresie. Ciekawe kto tym biznesem będzie zarządzał jak chłopaki zejdą ze sceny. Przecież jedyną formą komunikacji będą media społecznościowe i strona oficjalna. Przy tak słabej polityce edytorsko-wydawniczej za dużo to oni nie zarobią, nie mówiąc o reputacji etc.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 02 marca 2018 - 16:37
Wkurzeni subskrybenci wydzwaniają do u2.com, a ci uspakajają, że gift jest rozsyłany i wszyscy otrzymają go do końca lutego.
No to się nie udało
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 06 marca 2018 - 15:24
Ja tylko przypomnę, że aby otrzymać gift trzeba się zalogować do u2.com i coś tam kliknąć.. „Redeem Gift” czy coś.. już nie pamiętam.
zgadza się. ale faktycznie sporo osób mogło tego nie zauważyć. ja u siebie już dawno kliknęłam co trzeba, wszystko powinno być ok. a giftów jak nie było tak nie ma.. jak tak dalej pójdzie to niektórzy dostaną je jako gifty na 2019..
Midnight is where the day begins.
Napisano 06 marca 2018 - 15:42
Hm, nie wiem, czy kliknęłam, gdzie dokładnie się do tego dostać?
Napisano 06 marca 2018 - 16:02
Hm, nie wiem, czy kliknęłam, gdzie dokładnie się do tego dostać?
jak wejdziesz w info o koncie zerknij po lewej stronie, tam gdzie masz kod na bilety itd. w którymś momencie jest 'subscriber redemption' i pod tym z tego co pamiętam powinien być taki czerwony przycisk (chyba tak jak depe pisał 'redeem gift').
Midnight is where the day begins.
Napisano 06 marca 2018 - 16:08
Nic takiego nie widzę, więc chyba miałam kliknięte
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych