Jest już na YT
https://www.youtube.com/watch?v=xQZlMuH8Wjs
Napisano 05 stycznia 2018 - 10:44
czy ktoś z Was w Polsce otrzymał już The Joshua Tree Singles Vinyl Collection: 1987 & 2017.? trochę to trwa niby w grudniu wysyłali i nic....
Na razie to wysyłali dopiero w USA, więc jeszcze poczekamy...
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 09 stycznia 2018 - 10:00
Na pewno nie kurierem.
W ankiecie u2songs zamieszczonej na TT i FB 78,2% subskrybentów jeszcze nie otrzymało zeszłorocznego giftu.
W ankiecie udział wzieło (na tę chwilę) 1281 osób
to jest jakiś żart, a ciągle mnie spamują przedłużeniem subskrypcji, niby mam na to 7 dni...10 dolarów tańsza subskrypcja no i pewnie lepsza grupa biletowa....
Napisano 09 stycznia 2018 - 10:07
Kilka osób dzwoniło do u2.com z zapytaniami o wysyłkę.
Wnioski:
- u2.com rozsyła single jak tylko trafiają z produkcji do magazynu
- na tę chwile magazyn jest pusty, rozesłali wszystko co mieli, czekają na kolejne dostawy
- mają nadzieję, że roześlą wszystko do końca stycznia
Napisano 09 stycznia 2018 - 10:30
Kilka osób dzwoniło do u2.com z zapytaniami o wysyłkę.
Wnioski:
- u2.com rozsyła single jak tylko trafiają z produkcji do magazynu
- na tę chwile magazyn jest pusty, rozesłali wszystko co mieli, czekają na kolejne dostawy
- mają nadzieję, że roześlą wszystko do końca stycznia
W warunkach rynkowych taka firma nie miałaby prawa istnieć.
Napisano 09 stycznia 2018 - 13:07
Po prostu ta akurat firma ma nadal olbrzymią bazę stałych klientów (tj.nas), którzy i tak ostatecznie za wszystko zapłacą, a jakoś nadal nie odchodzą (JT'17 znów była najbardziej dochodową trasą roku..). Każda korporacja marzy o takiej farmie wiernych owiec i każda próbuje ją stworzyć, ale niewielu się to udaje. Cokolwiek zjebią, my i tak znowu kupimy płytę, subskrypcję czy bilet, dokładnie za tyle, ile sobie tylko zażyczą i najwyżej znowu pobzdyczymy w mailach czy na forach.. tak to wygląda.
Napisano 09 stycznia 2018 - 18:20
Niestety nawet tak nie jest. Wykupilem suba w styczniu 2017 z plakatami, w październiku z vinylami i parę dni temu na 2018 rok. Ciągle jestem innocence bo pierwszego suba wykupilem po 26 grudnia 2016.to jest jakiś żart, a ciągle mnie spamują przedłużeniem subskrypcji, niby mam na to 7 dni...10 dolarów tańsza subskrypcja no i pewnie lepsza grupa biletowa....
Napisano 17 stycznia 2018 - 20:59
u2.com napisało:
- mamy nieoczekiwane opóźnienia w produkcji vinyli
- wznowiliśmy produkcję
- wznowimy rozsyłanie na początku lutego (zapomnieli tylko napisać którego roku..)
- wyślemy maila jak tylko wyślemy gifta
- póki co, możecie se ściągnąć empetrójki
Napisano 17 stycznia 2018 - 22:28
u2.com napisało:
- mamy nieoczekiwane opóźnienia w produkcji vinyli
- wznowiliśmy produkcję
- wznowimy rozsyłanie na początku lutego (zapomnieli tylko napisać którego roku..)
- wyślemy maila jak tylko wyślemy gifta
- póki co, możecie se ściągnąć empetróki
Mam nadzieję, że to ich nauczy, aby tym razem sięgnąć po sprawdzony format CD i nie pierdzielić się z jakimiś wymyślnymi giftami, które nie dość, że mają po rok opóźnienia, to jeszcze większość osób nie ma gdzie i jak odtworzyć.
Ale znając u2.com, pójdą w książkę, albo jakieś notesy z logo U2, czy też papier krepowany w barwach "nowej" trasy...
Napisano 23 stycznia 2018 - 11:40
kurierem?
Pytam bo zawsze mnie się wydawało że kurier, ale potem zdziwiłem się jak litografie z IE odbierałem na poczcie
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych