Napisano 04 maja 2017 - 07:58
Rewelacyjny gift, warto było czekać Nie wiem tylko czy będę musiał jeszcze raz przedłużać subskrypcję kończącą się w połowie września, żeby dostać te single skoro mają je zacząć rozsyłać właśnie we wrześniu. Byłoby to nie fair, bo nic na tego suba dotychczas nie dostałem.
To zależy co przy przedłużeniu suba ostatnim razem wybierałeś. O ile się nie mylę to oferta tegorocznego giftu przy opcji przedłużenia/wykupu suba, który do tej pory był określony mianem "no name" wskoczyła jakoś w połowie grudnia 2016, więc wygląda na to, że dopiero przedłużając subskrypcje we wrześniu obejmie Cie ta oferta. Tak ja to rozumiem.
Mam dziwne przeczucie, że jak już dostaliśmy taki gift na wypasie, to szybko ogłoszenia nowej trasy nie będzie. Poczekamy do wydania czegoś w stylu "znaczki pocztowe" .
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono