Tak, załapiesz się. 50$ za rok, jak po roku przedłużasz to 40$.
U2.COM
Napisano 09 stycznia 2017 - 14:35
No właśnie, któż to wie To byłby pierwszy raz, że podczas jednego roku byłyby "dwie różne" trasy i powstaje pytanie, czy kody są rozliczane w roku kalendarzowym, czy w roku subskrypcyjnym (dla mnie ideolo, bo moja jest ważna do maja) czy jeszcze inaczej. Może po prostu napiszę do supportu.
Myśle ze rozliczają w roku subskrypcyjnym , inaczej za subskrypcje 2016 nie mogłabym mieć kodu na ta pojutrzejszą sprzedaż
Napisano 09 stycznia 2017 - 14:37
Dobry trop Doty, to byłyby dla mnie dobre wieści Jeśli będą koncerty pod koniec roku/na jesieni, to sprzedaż przed majem raaaaczej się nie zacznie Ale bokiem i tak napisałem do U2.com support
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 09 stycznia 2017 - 15:09
Dobry trop Doty, to byłyby dla mnie dobre wieści Jeśli będą koncerty pod koniec roku/na jesieni, to sprzedaż przed majem raaaaczej się nie zacznie Ale bokiem i tak napisałem do U2.com support
wydaje mi się, że na jedną subskrybcję miałem kod na 1st leg, a później na kolejny leg dostałem kolejny kod hmmm....tylko kiedy to było. Chyba 360 Tour
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:33
Witam Was!
Chciałbym kupić dwa bilety na Berlin w przedsprzedaży, do kiedy trzeba wykupić subskrypcję aby z tego skorzystać? Na stronie U2.com jest informacja tylko kiedy zaczyna się przedsprzedaż dla subskrybentów Red Hill (do których się nie będę zaliczał) i kiedy się kończy, a dla nowych kiedy się zaczyna? Rozumiem że dwa bilety spokojnie kupię na jednej subskrypcji? Dziękuje za odpowiedź!
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:56
Witam Was!
Chciałbym kupić dwa bilety na Berlin w przedsprzedaży, do kiedy trzeba wykupić subskrypcję aby z tego skorzystać? Na stronie U2.com jest informacja tylko kiedy zaczyna się przedsprzedaż dla subskrybentów Red Hill (do których się nie będę zaliczał) i kiedy się kończy, a dla nowych kiedy się zaczyna? Rozumiem że dwa bilety spokojnie kupię na jednej subskrypcji? Dziękuje za odpowiedź!
Kupisz 4 bilety. Red hill zaczynają w środę rano, wires będą mieli możliwość kupowania od czwartku z tego co pozostanie
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:02
Kupisz 4 bilety. Red hill zaczynają w środę rano, wires będą mieli możliwość kupowania od czwartku z tego co pozostanie
Ale chyba Red Hill nie wykupią całej płyty na stadionach prawda? Czy tam jest określona pula biletów na presale, i może sie tak zdarzyć że już nie będzie? Bo to trochę dziwne, że kupując subskrypcję nie będę miał większej pewności co do kupna biletu niż na zwykłej sprzedaży?
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:14
Czy tam jest określona pula biletów na presale, i może sie tak zdarzyć że już nie będzie? Bo to trochę dziwne, że kupując subskrypcję nie będę miał większej pewności co do kupna biletu niż na zwykłej sprzedaży?
Na I+E była określona pula. Mi akurat początek sprzedaży wypadł w trakcie prezentacji, ok. godziny 11 już biletów nie było. Chyba byłem w drugiej fali wtedy, ale nie mam pewności. I był to piątkowy koncert, z czwartkowym nie było takiego problemu.
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:16
Ja mam jeszcze pytanie... Rok temu wykupowałam subskrybcję ale już nie pamietam, jak to było. Jak szybko subskrybcja zostanie "załadowana" na konto i dostanę informację czy jestem Red Hill czy Wires?
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:34
Ok, faktycznie już jest, Wire się pojawiło.
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:41
W Dublinie na płytę trzeba było pokazać kartę płatniczą, którą się kupiło bilet i chyba dowód osobisty. W Londynie byłem na trybunach i...nie pamiętam Ale trybuny miały chyba zwykłe papierowe bilety
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych