Skocz do zawartości

U2.COM

1196 replies to this topic

#561 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 14:23

Tak, załapiesz się. 50$ za rok, jak po roku przedłużasz to 40$.

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#562 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 14:35

No właśnie, któż to wie :D To byłby pierwszy raz, że podczas jednego roku byłyby "dwie różne" trasy i powstaje pytanie, czy kody są rozliczane w roku kalendarzowym, czy w roku subskrypcyjnym (dla mnie ideolo, bo moja jest ważna do maja) czy jeszcze inaczej. Może po prostu napiszę do supportu.

Myśle ze rozliczają w roku subskrypcyjnym , inaczej za subskrypcje 2016 nie mogłabym mieć kodu na ta pojutrzejszą sprzedaż

#563 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 14:37

Dobry trop Doty, to byłyby dla mnie dobre wieści :) Jeśli będą koncerty pod koniec roku/na jesieni, to sprzedaż przed majem raaaaczej się nie zacznie :) Ale bokiem i tak napisałem do U2.com support

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#564 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 14:40

ja mam subskrypcje do 16 lutego 2017 r. i mam kod więc nowa będzie na nowa trasę :)

#565 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 15:09

Dobry trop Doty, to byłyby dla mnie dobre wieści :) Jeśli będą koncerty pod koniec roku/na jesieni, to sprzedaż przed majem raaaaczej się nie zacznie :) Ale bokiem i tak napisałem do U2.com support

wydaje mi się, że na jedną subskrybcję miałem kod na 1st leg, a później na kolejny leg dostałem kolejny kod hmmm....tylko kiedy to było. Chyba 360 Tour

#566 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 15:24

Dla 360-ki były 2 kody na dwie subskrypcje, przy czym ten drugi (po wykorzystaniu pierwszego) na później ogłoszone legi otrzymałem po przyspieszonym odnowieniu subskrypcji.
Wczoraj to opisałem parę postów wcześniej.

#567 exitman

exitman

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:33

Witam Was!

Chciałbym kupić dwa bilety na Berlin w przedsprzedaży, do kiedy trzeba wykupić subskrypcję aby z tego skorzystać? Na stronie U2.com jest informacja tylko kiedy zaczyna się przedsprzedaż dla subskrybentów Red Hill (do których się nie będę zaliczał) i kiedy się kończy, a dla nowych kiedy się zaczyna? Rozumiem że dwa bilety spokojnie kupię na jednej subskrypcji? Dziękuje za odpowiedź!

#568 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:56

Witam Was!

Chciałbym kupić dwa bilety na Berlin w przedsprzedaży, do kiedy trzeba wykupić subskrypcję aby z tego skorzystać? Na stronie U2.com jest informacja tylko kiedy zaczyna się przedsprzedaż dla subskrybentów Red Hill (do których się nie będę zaliczał) i kiedy się kończy, a dla nowych kiedy się zaczyna? Rozumiem że dwa bilety spokojnie kupię na jednej subskrypcji? Dziękuje za odpowiedź!

Kupisz 4 bilety. Red hill zaczynają w środę rano, wires będą mieli możliwość kupowania od czwartku z tego co pozostanie  :unsure:

#569 exitman

exitman

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:02

Kupisz 4 bilety. Red hill zaczynają w środę rano, wires będą mieli możliwość kupowania od czwartku z tego co pozostanie  :unsure:

Ale chyba Red Hill nie wykupią całej płyty na stadionach prawda? :D Czy tam jest określona pula biletów na presale, i może sie tak zdarzyć że już nie będzie? Bo to trochę dziwne, że kupując subskrypcję nie będę miał większej pewności co do kupna biletu niż na zwykłej sprzedaży? 

#570 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:14

Czy tam jest określona pula biletów na presale, i może sie tak zdarzyć że już nie będzie? Bo to trochę dziwne, że kupując subskrypcję nie będę miał większej pewności co do kupna biletu niż na zwykłej sprzedaży? 

Na I+E była określona pula. Mi akurat początek sprzedaży wypadł w trakcie prezentacji, ok. godziny 11 już biletów nie było. Chyba byłem w drugiej fali wtedy, ale nie mam pewności. I był to piątkowy koncert, z czwartkowym nie było takiego problemu.

#571 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:16

Ja mam jeszcze pytanie... Rok temu wykupowałam subskrybcję ale już nie pamietam, jak to było. Jak szybko subskrybcja zostanie "załadowana" na konto i dostanę informację czy jestem Red Hill czy Wires?

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#572 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:24

Ja mam jeszcze pytanie... Rok temu wykupowałam subskrybcję ale już nie pamietam, jak to było. Jak szybko subskrybcja zostanie "załadowana" na konto i dostanę informację czy jestem Red Hill czy Wires?

po wykupieniu od razu pojawił mi się kod i grupa

#573 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:34

Ok, faktycznie już jest, Wire się pojawiło.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#574 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 19:35

Luda, niechaj mnie ktoś przypomni: kupujac w presale przez u2.com strona przekierowuje na jakies eventum.de (gdzie trzeba miec konto zalozone) czy jak to tam było? W 2015 kupowalem i juz nie pamietam :D

#575 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 20:19

Hmmm, tak samo nie pamiętam :D Ale konto na pewno trzeba wcześniej założyć. Oczywiście nie wiadomo nic o dostawie biletów  :angry:

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#576 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 21:36

Sporo rzeczy nie jest do końca wiadome. Czy na koncert w Dublinie będzie tylko paperless ticket z okazywaniem karty kredytowej? Jak to było ostatnio Owłosie - boś przeca był w Irlandii.

#577 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 21:41

W Dublinie na płytę trzeba było pokazać kartę płatniczą, którą się kupiło bilet i chyba dowód osobisty. W Londynie byłem na trybunach i...nie pamiętam :( Ale trybuny miały chyba zwykłe papierowe bilety

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#578 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 21:43

Płyta w Londynie była również paperless, ale później bez problemu można było wymienić na zwykłe bilety w hali. Było generalnie sporo narzekań więc może tym razem odpuszczą ten rodzaj biletu

#579 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 21:46

Przy czym paperless miały jedną dużą zaletę - bezpłatna dostawa.

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#580 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 21:49

No faktycznie. Problem się rodzi w momencie, w którym płacisz za bilety nie swoją kartą kredytową :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych