To z USA wysyłane? Ile takie coś idzie do PL?
U2.COM
Posted 21 sierpnia 2015 - 16:11
Witam, Szanowni. Z góry przepraszam za offtop, ale mam pytanie. Przyszła właśnie do mnie przesyłka z u2.com. natomiast konto zakładałem głównie ze względu na dostęp do przedsprzedaży. Nie mam gramofonu i chcę odsprzedaż swoje płyty (zafoliowane, nieruszane). Znacie może jakieś miejsce w Warszawie, w którym skupują winyle? A może ktoś z Was jest zainteresowany? Zależy mi na czasie. Z góry dziękuję i pozdrawiam,
mail priv. kkardas77MAŁPAgmail.com
Posted 26 sierpnia 2015 - 22:13
Za to dla tych co nie subskrybują album też już w internetach krąży. Czas na wieczorny odsłuch
Posted 26 sierpnia 2015 - 22:14
Za to dla tych co nie subskrybują album też już w internetach krąży. Czas na wieczorny odsłuch
Jakiś link, coś?
Posted 26 sierpnia 2015 - 22:26
Poszło na priv
Posted 26 sierpnia 2015 - 22:32
Trzeba przyznać, że jakość świetna - nie wiem, jak to zrobili, ale nie brzmi to, jak nagranie z roku 80-tego, z jakiegoś klubu i to mało znanego wtedy jeszcze zespołu Ale podobnie było z nagraniami na bonusowej płycie October - nagrania z Hammersmith brzmiały nieźle.
Tak dla porównania dźwięk w ZooTV z Sydnej jest na prawdę marnej jakości - ledwo w wersji 5.1 wyczyszczono trochę ścieżki i wyciągnięto głos Bono. Wersji LPCM 2.0 nie mogę słuchać. Jeśli tu się dało tyle zrobić, to czemu nie tam?? Jakość nagrań Live w latach 90'tych u U2 stała chyba na dość niskim poziomie.
A co do tracklisty to chyba brakuje 2 utworów do pełnego koncertu. Na pewno 11 O'Clock z Encore (jak dla mnie było to zawsze to bardziej żywiołowe wykonanie w początkach trasy) Drugi to chyba Touch lub Twilight, ale nie jestem pewien. Zamiast wywiadu z Bono wolałbym jednak te dwa utwory. Jeśli to jest 29-09-1980: http://www.u2gigs.com/show744.html to brakuje Twilight.
PS Do mnie dopiero 24 sierpnia napisali, że wysyłają.... Przyjdzie ww wrzesniu zapewne, a nowa oferta dla subskrybentów kiedy? Za 2 miesiące?
Posted 26 sierpnia 2015 - 22:48
Boże ile pomyłek w tym koncertowym I Will Follow (tak btw). Bono myli linijki, przez co Edge potem flażoletuje, kiedy tamten wraca do zagubionej zwrotki, hue
Posted 27 sierpnia 2015 - 21:41
Kto chce niech pisze
Fajny materiał, pewnie bardziej kolekcjonersko jeśli macie winyle, może muzycznie nie poraża niczym szczególnie jak się znało nagrania z tych czasów ale dobra rzecz, super że bardzo dobra jakość. Podoba mi się. Szkoda że tytułowego utworu zabrakło
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users