Jump to content

U2.COM

1196 replies to this topic

#321 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 posts

Posted 15 stycznia 2013 - 00:42

A ja włąsnie odnalazłem się na wewnętrznej okładce From The Ground Up heheheh :)/>
(fota z Wembley, tam gdzie wchodzą Litografie)

- prawy mikrofon od perkusji kończy się żółtym ochroniarzem przy wybiegu
- lekko w prawo od ochroniarza widoczna flaga Poland On The Horizon :D/>

Dołączona grafika

ciut lepiej widać na panoramie Larmana w tym samym miejscu:
http://www.larmann.d...elpanorama.html

#322 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 16 stycznia 2013 - 00:42

Koperta oczywiscie zaklejona tasma "poczty polskiej", a w srodku tylko U22 i ZooTV Live CD...

Ciesz się , że zaklejona była. Ja dostałem po chamsku otwartą z jednego boku. Cud, że CDki z ZooTV nie "wypadły" listonoszowi gdzieś "przypadkiem"...

Co do wysyłki w dwóch ratach, to faktycznie dziwne to jest, ale powszechne. Też tak czekam na swój FTGU z utęsknieniem. Jedno co dobre, to mi Livenation merchandise potwierdziło już wysyłkę albumu 7-go stycznia.

#323 pop

pop

Użytkownik

• Members
  • 262 posts

Posted 16 stycznia 2013 - 09:27

Otrzymałem wczoraj przesyłkę. Wydanie książki w edycji U2.com miażdży- rewelacyjnie to zostało zrobione. W warstwie muzycznej...Your blue room to poezja !

#324 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 17 stycznia 2013 - 19:11

FTGU mam w końcu i ja :)
Świeżo odpakowane...
Naprawdę warto wydać te 40 USD na przedłużenie subskrypcji, bo album jest rewelacyjny. W empiku takie wydawnictwo pewnie stałoby powyżej 200 pln.

Zaraz przesłucham CDka.

#325 SlawasU2

SlawasU2

Użytkownik

• Members
  • 261 posts

Posted 25 stycznia 2013 - 22:24

Cześć moja sztuka już także dotarła .Bezpieczna i cała stoi już na regale pozdrawiam
Dołączona grafika

http://www.youtube.c...h?v=1IBpey1vnog

#326 dzieko

dzieko

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 27 kwietnia 2013 - 11:59

Witam
Poszukuję osoby, która pomogłaby mi w wykupieniu subskrypcji. Proszę o kontakt na PM :)/>

#327 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 19 października 2013 - 23:41

Przy okazji ostatniej eksluzywnej niespodzianki liczyliśmy na szczegóły nowej oferty subskrybenckiej. Przed chwilą sprawdziłem jak to było w 2012r. - oferta pojawiła się 09 listopada 2012r. W związku z tym do 09 listopada b.r. powinniśmy otrzymać nową ofertę. W tym dniu upłynie bowiem termin ważności subskrypcji dla osób, które zdecydowały się na jej wykupienie w pierwszym dniu oferty. 

Dołączona grafika

#328 JVD

JVD

Użytkownik

• Members
  • 1 447 posts

Posted 07 listopada 2013 - 13:00

u2.com zmieniło swój wygląd. Pamiętam, że kilka lat temu zmiana wyglądu stronu była połączona z ofertą subskrybencką.

xxx depe xxx

#329 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 07 listopada 2013 - 15:00

u2.com zmieniło swój wygląd. Pamiętam, że kilka lat temu zmiana wyglądu stronu była połączona z ofertą subskrybencką.

Poprzednia oferta została ogłoszona 09 listopada 2012r. Dal osób które wykupiły subskrybcję pierwszego dnia wygaśnie więc ona za 2 dni. Chyba więc lada moment doczekamy się tej nowej oferty.

Dołączona grafika

#330 JVD

JVD

Użytkownik

• Members
  • 1 447 posts

Posted 07 listopada 2013 - 15:56

Ło jezu, ale burdel teraz na tej stronie. Trzy kolumny, ogromny slideshow, jakaś ankieta, ludzie, to wygląda jak serwis informacyjny, a nie strona zespołu

Tya.. kiedyś to były czasy.. :-)

u2.com 2000

u2com2000.jpg

u2.com 2001-2005

u2com2001.jpg

u2.com 2005-2009

u2com2005.jpg

u2.com 2009-2011

u2com2009.jpg

u2.com 2011-2013

u2com2011.jpg

u2.com 2013

u2com2013.jpg

xxx depe xxx

#331 kade

kade

Użytkownik

• Members
  • 2 826 posts

Posted 07 listopada 2013 - 16:18

Ło matko! To już tyle lat...

#332 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 07 listopada 2013 - 16:27

Nigdy nie byłem subskrybentem ale najbardziej odpowiadał mi interfejs z czasów "HTDAAB".

#333 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 09 listopada 2013 - 12:47

Tak, ten z czasów HTDAAB był prosty i bez udziwnień, ale miło też wspominam - jak dla mnie pierwszy - interfejs z czasów ATYCLB, rzeczywiście dawne czasy... :D

A co do nowej oferty, to nie jestem pewien, ale chyba co roku spóźniali się trochę i co roku nowe oferty i nowe wydawnictwa dla subsktybentów ukazywały się z opóźnieniem.

Co tym razem wymyślą? Dwie płyty czy jedna? Chyba bardzie jedna. Ale czekam aż któregoś roku postarają się o jakieś DVD z rzadkim koncertem to byłoby coś dla fanów nowego. Oczywiście nie chcę koncertu z czasów R&H, bo ten powinien się ukazać wraz z reedycją ;P A ktoś u nich może wpaść na taki pomysł i wykręcić się z remasteringu i ponownego wydawania albumu.

#334 JVD

JVD

Użytkownik

• Members
  • 1 447 posts

Posted 15 listopada 2013 - 07:28

No i jest nowa oferta subskrybcji..

Tym razem tylko książka.. :(

North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 (40 USD dla obecnych subskrybentów lub 50 USD dla nowych)

Jest też oferta bundle.

North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 + From the Ground Up (75 USD dla obecnych subskrybentów lub 85 USD dla nowych)

Po 9 latach lepszych lub gorszych ofert tym razem nie dostaniemy nic muzycznego. Żenada  po prostu..

medium.jpg

http://www.u2.com/news/title/northsidestory-u2indublin-1978-1983

xxx depe xxx

#335 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 15 listopada 2013 - 07:33

No to się dzisiaj oczekiwana informacja pojawiła:

http://www.u2.com/ne...blin-1978-1983/

Po bardzo atrakcyjnym FTGU, ta oferta wygląda raczej na bardzo skromną...

#336 JVD

JVD

Użytkownik

• Members
  • 1 447 posts

Posted 15 listopada 2013 - 07:43

"Opportunity to join ticket presale if the band go on tour." - myślę, że na to liczą.. i dlatego ta oferta jest mega-słaba.

xxx depe xxx

#337 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 15 listopada 2013 - 08:29

Książka prezentuje się ciekawie, akurat moim konikiem jest ten początkowy okres działalności zespołu. Chcąc sięgnąć do tego okresu mogli pokusić się o dołączenie CD (jest wiele utworów demo które nie zostały dotychczas wydane) czy DVD (z Boy & October Tour nie mamy dotychczas oficjalnego wydawnictwa video). Pomysł uważam więc za dobry, ale wykonanie pozostawia niedosyt. Zgadzam się jednak, że na pewno mają świadomość tego, że wpływy z subskrypcji daje im trasa koncertowa.

Dołączona grafika

#338 pop

pop

Użytkownik

• Members
  • 262 posts

Posted 15 listopada 2013 - 09:06

Choć książka zapowiada się bardzo ciekawie, to niestety brak jakiegokolwiek dodatkowego krążka (wzorem FTGU) powoduje, że ta oferta jest mało atrakcyjna. Choć i tak większość odnowi subskrypcję dla biletów...

#339 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 15 listopada 2013 - 11:12

North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 + From the Ground Up (75 USD dla obecnych subskrybentów lub 85 USD dla nowych)

Warto dodać, że ta opcja zawiera również "Edge's Picks".  Atrakcyjność oferty dla starych subskrybentów jest dyskusyjna. Dla osób które nie mają wydawnictw z dwóch poprzednich lat wykupienie wypasionych "From the Ground Up" i "Edge's Picks" + tegoroczonej książki za 85 USD wydaje się super sprawą.

Dołączona grafika

#340 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 posts

Posted 15 listopada 2013 - 11:36

Potraktuję to jako okazję do wyrównania czasowego mojej subskrypcji bo aktualnie mam wykupioną do września przyszłego roku a więc z prawie rocznym zapasem. Więc na razie wstrzymam się z przedłużeniem, zobaczę jak będzie wyglądała sytuacja z koncertami w przyszłym roku, może coś zresztą jeszcze dorzucą muzycznego w przyszłym roku do tej nowej oferty. Marzyłoby mi się wznowienie Slane na CD tak jak to w zeszłym roku zrobili z Live in Sydney, które dorzucili w ofercie bundle. Zobaczymy. Szkoda, że moja subskrypcja nie kończy się w listopadzie-grudniu 2014 to poczekałbym do następnego bundle'a z ofertą na 2015 + North Side Story  :)

Ale sama książka bardzo fajna, do tego dochodzi wielka mapa Dublina do powieszenia na ścianie, dla mnie to super sprawa bo też interesuję się tym wczesnym okresem działalności U2. Brakuje tylko dołączonej płytki z wczesnymi demówkami. Gdyby była to pialibyśmy tu wszyscy z zachwytu co to za wspaniała oferta dla subskrybentów :)

See through in the sunlight

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users