U2.COM
Napisano 15 stycznia 2013 - 00:42
(fota z Wembley, tam gdzie wchodzą Litografie)
- prawy mikrofon od perkusji kończy się żółtym ochroniarzem przy wybiegu
- lekko w prawo od ochroniarza widoczna flaga Poland On The Horizon />
ciut lepiej widać na panoramie Larmana w tym samym miejscu:
http://www.larmann.d...elpanorama.html
Napisano 16 stycznia 2013 - 00:42
Koperta oczywiscie zaklejona tasma "poczty polskiej", a w srodku tylko U22 i ZooTV Live CD...
Ciesz się , że zaklejona była. Ja dostałem po chamsku otwartą z jednego boku. Cud, że CDki z ZooTV nie "wypadły" listonoszowi gdzieś "przypadkiem"...
Co do wysyłki w dwóch ratach, to faktycznie dziwne to jest, ale powszechne. Też tak czekam na swój FTGU z utęsknieniem. Jedno co dobre, to mi Livenation merchandise potwierdziło już wysyłkę albumu 7-go stycznia.
Napisano 25 stycznia 2013 - 22:24
http://www.youtube.c...h?v=1IBpey1vnog
Napisano 19 października 2013 - 23:41
Przy okazji ostatniej eksluzywnej niespodzianki liczyliśmy na szczegóły nowej oferty subskrybenckiej. Przed chwilą sprawdziłem jak to było w 2012r. - oferta pojawiła się 09 listopada 2012r. W związku z tym do 09 listopada b.r. powinniśmy otrzymać nową ofertę. W tym dniu upłynie bowiem termin ważności subskrypcji dla osób, które zdecydowały się na jej wykupienie w pierwszym dniu oferty.
Napisano 07 listopada 2013 - 15:00
u2.com zmieniło swój wygląd. Pamiętam, że kilka lat temu zmiana wyglądu stronu była połączona z ofertą subskrybencką.
Poprzednia oferta została ogłoszona 09 listopada 2012r. Dal osób które wykupiły subskrybcję pierwszego dnia wygaśnie więc ona za 2 dni. Chyba więc lada moment doczekamy się tej nowej oferty.
Napisano 07 listopada 2013 - 15:56
Ło jezu, ale burdel teraz na tej stronie. Trzy kolumny, ogromny slideshow, jakaś ankieta, ludzie, to wygląda jak serwis informacyjny, a nie strona zespołu
Tya.. kiedyś to były czasy.. :-)
u2.com 2000
u2.com 2001-2005
u2.com 2005-2009
u2.com 2009-2011
u2.com 2011-2013
u2.com 2013
xxx depe xxx
Napisano 09 listopada 2013 - 12:47
Tak, ten z czasów HTDAAB był prosty i bez udziwnień, ale miło też wspominam - jak dla mnie pierwszy - interfejs z czasów ATYCLB, rzeczywiście dawne czasy...
A co do nowej oferty, to nie jestem pewien, ale chyba co roku spóźniali się trochę i co roku nowe oferty i nowe wydawnictwa dla subsktybentów ukazywały się z opóźnieniem.
Co tym razem wymyślą? Dwie płyty czy jedna? Chyba bardzie jedna. Ale czekam aż któregoś roku postarają się o jakieś DVD z rzadkim koncertem to byłoby coś dla fanów nowego. Oczywiście nie chcę koncertu z czasów R&H, bo ten powinien się ukazać wraz z reedycją ;P A ktoś u nich może wpaść na taki pomysł i wykręcić się z remasteringu i ponownego wydawania albumu.
Napisano 15 listopada 2013 - 07:28
No i jest nowa oferta subskrybcji..
Tym razem tylko książka..
North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 (40 USD dla obecnych subskrybentów lub 50 USD dla nowych)
Jest też oferta bundle.
North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 + From the Ground Up (75 USD dla obecnych subskrybentów lub 85 USD dla nowych)
Po 9 latach lepszych lub gorszych ofert tym razem nie dostaniemy nic muzycznego. Żenada po prostu..
http://www.u2.com/news/title/northsidestory-u2indublin-1978-1983
xxx depe xxx
Napisano 15 listopada 2013 - 07:33
No to się dzisiaj oczekiwana informacja pojawiła:
http://www.u2.com/ne...blin-1978-1983/
Po bardzo atrakcyjnym FTGU, ta oferta wygląda raczej na bardzo skromną...
Napisano 15 listopada 2013 - 08:29
Książka prezentuje się ciekawie, akurat moim konikiem jest ten początkowy okres działalności zespołu. Chcąc sięgnąć do tego okresu mogli pokusić się o dołączenie CD (jest wiele utworów demo które nie zostały dotychczas wydane) czy DVD (z Boy & October Tour nie mamy dotychczas oficjalnego wydawnictwa video). Pomysł uważam więc za dobry, ale wykonanie pozostawia niedosyt. Zgadzam się jednak, że na pewno mają świadomość tego, że wpływy z subskrypcji daje im trasa koncertowa.
Napisano 15 listopada 2013 - 11:12
North Side Story: U2 in Dublin, 1978-1983 + From the Ground Up (75 USD dla obecnych subskrybentów lub 85 USD dla nowych)
Warto dodać, że ta opcja zawiera również "Edge's Picks". Atrakcyjność oferty dla starych subskrybentów jest dyskusyjna. Dla osób które nie mają wydawnictw z dwóch poprzednich lat wykupienie wypasionych "From the Ground Up" i "Edge's Picks" + tegoroczonej książki za 85 USD wydaje się super sprawą.
Napisano 15 listopada 2013 - 11:36
Potraktuję to jako okazję do wyrównania czasowego mojej subskrypcji bo aktualnie mam wykupioną do września przyszłego roku a więc z prawie rocznym zapasem. Więc na razie wstrzymam się z przedłużeniem, zobaczę jak będzie wyglądała sytuacja z koncertami w przyszłym roku, może coś zresztą jeszcze dorzucą muzycznego w przyszłym roku do tej nowej oferty. Marzyłoby mi się wznowienie Slane na CD tak jak to w zeszłym roku zrobili z Live in Sydney, które dorzucili w ofercie bundle. Zobaczymy. Szkoda, że moja subskrypcja nie kończy się w listopadzie-grudniu 2014 to poczekałbym do następnego bundle'a z ofertą na 2015 + North Side Story
Ale sama książka bardzo fajna, do tego dochodzi wielka mapa Dublina do powieszenia na ścianie, dla mnie to super sprawa bo też interesuję się tym wczesnym okresem działalności U2. Brakuje tylko dołączonej płytki z wczesnymi demówkami. Gdyby była to pialibyśmy tu wszyscy z zachwytu co to za wspaniała oferta dla subskrybentów
See through in the sunlight
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych