A jak coś wrzucić na forum?? Zresztą dopiero się uczę a z tabów umiem raptem roxanne do refrenu
Exit jest proste.
Najlepiej jak sie zaczniesz uczyć jazzowych utworów.
A nie jakieś tam niewiadomo co.
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:00
'No patrz WOWY tez Jak mówiłem wyżej ucze się z fachowej literatury. Jazz - średnio lubię. The Police to jeden z najlepszych zespołów świata a Sting jednym z najlepszych basistów . Dzieki ze podpowiedziałeś jak sie zamieszcza rożne pliki na forumExit jest proste.
Najlepiej jak sie zaczniesz uczyć jazzowych utworów.
A nie jakieś tam niewiadomo co.
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:04
'No patrz WOWY tez Jak mówiłem wyżej ucze się z fachowej literatury.
Jazz - średnio lubię.
The Police to jeden z najlepszych zespołów świata a Sting jednym z najlepszych basistów .
. Dzieki ze podpowiedziałeś jak sie zamieszcza rożne pliki na forum
pan anchois
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:06
ucz sie ucz, nauka do potęgi klucz, a jak będziesz miał dużo kluczy to zostaniesz woźnym.
Se gadaj
Ja np. bluesa też nie lubie, ale ćwicze, żeby sie rozwijać a nie stać w miejscu jak kołek.
Ok. twoja BROCHA.
znam 666 lepszych basistów.
Ta np kto Flea ??
nie ma problemu.
Życzliwy jesteś
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:07
anszuła, wrzuć też swoje
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:10
nie.
kubo_klejtonie. zamieść plik np. na rapidshare albo wyslijto i wrzuć linka tutaj. tyle.
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:22
więc myślałam, że ma ekshibicjonistyczne skłonności i wrzuci to. ale wrzucać nie musi. ale mógłby, to wątek ruszyłby trochę, a o to mu chyba chodziło.Jak chcesz to moge wyslac probke Roxanne mam chyba gdzies nagrana na kompie
Napisano 23 sierpnia 2007 - 10:47
Napisano 23 sierpnia 2007 - 11:45
Dobre, dobre! ;DCo powinien wiedzieć basista
1. Jeśli chcesz być basistą, musisz wcześniej wiedzieć jedno: gitarzyści nie będą traktowali cię poważnie
2. W hotelu zawsze będziesz dzielił pokój z perkusistą. To dobrze - perkusista najlepszym przyjacielem muzyka. Już nie techniczny, a jeszcze nie muzyk...
3. Musisz wiedzieć, że struny, akcesoria i osprzęt do basówek są droższe, niż do normalnych gitar. Wiem - to niesprawiedliwe.
4. Twoja dziewczyna musi być przygotowana na to, że przez kilka miesięcy w roku będzie musiała cię utrzymywać.
5. Na 90% koncertów będzie cię bardzo słabo słychać. Nikt cię nie zauważy, dopóki niespodziewanie nie przestaniesz grać. Albo wszyscy inni nagle zrobią to samo...
6. Jeśli będziesz chciał zagrać solówkę - będą z ciebie kpić i pozwolą ci to zrobić. Z litości...
7. Jeśli już ją zagrasz - i zrobisz to dobrze - miej świadomość, że większość słuchaczy właśnie ciebie zapamięta z tego koncertu najlepiej.
8. Nie przejmuj się, gdy podczas grania akordami ktoś krzyknie: te, Ścierański! Albo gdy zagrasz kciukiem: ej, Pilichowski...! Musisz sobie przygotować pakiet specjalnych, soczystych obelg dla takich cwaniaków.
Napisano 23 sierpnia 2007 - 12:09
zwrotka to to 3-4 dźwięki.
w kółko te same.
refren też coś koło tego.
3. Musisz wiedzieć, że struny, akcesoria i osprzęt do basówek są droższe, niż do normalnych gitar. Wiem - to niesprawiedliwe.
Ale z jakiej racji?
Napisano 23 sierpnia 2007 - 12:15
Napisano 24 sierpnia 2007 - 19:10
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych