Jednak mimo wszystko radziłbym nie stawiac Bombki obok Achtung Baby, bo takie zaszczytne miejsce może mieć tylko Zooropa 8)
HTDAAB jak najbardziej na miejsce obok Achtunga zasługuje - to dwie najgorsze płyty U2
Posted 11 lutego 2007 - 20:52
Dałoby się wielokrotnego wyboru? Albo coś? Albo żeby każdy sobie zrankingował po kolei i to by się zsumowało jakoś?Dałoby się. Pytanie "jaką płytę U2 uważasz za nalepszą (czy/lub jaka jest Twoja ulubiona)?" ? Zaproponujcie pytanie, to dodam ankietę.
Miłość, Pokój, Under Bloddy Sky !!Miłośc, Pokój, byle nie Achtung
Posted 11 lutego 2007 - 21:02
Marysieńka nie żartuje, właśnie zabrała się za przesłuchiwanie wszystkich płyt. Co nie przeszkadzało jej w ich znajomości wcześniejEj, ale to żarty, czy tak na serio..? ;]
Zawsze wydawało mi się, że koleżanka nie żartuje w postach swych, ale teraz to już normalnie zwątpiłam..
all I want it... yooouuu! all i want it... yooouuu!Bullet The Blu Sky, The firs Time i Love recouse me !! Hołk
Posted 11 lutego 2007 - 21:22
Marysieńka nie żartuje, właśnie zabrała się za przesłuchiwanie wszystkich płyt. Co nie przeszkadzało jej w ich znajomości wcześniejEj, ale to żarty, czy tak na serio..? ;]
Zawsze wydawało mi się, że koleżanka nie żartuje w postach swych, ale teraz to już normalnie zwątpiłam..
Posted 12 lutego 2007 - 18:49
Na razie nie mogę w tej nowej odsłonie forum ogarnąć jak się dodaje ankietę do istniejącego już tematu, nie widzę w ogóle tej opcji, jeśli tylko będzie się dało to tak zrobię. Nie wiem czy da się wielokrotnego wyboru, nigdy na forach się z tym nie spotkałem. Najprostszym ale i najbardziej czasochłonnym sposobem jest podliczenie metodą tradycyjną wszystkich naszych topów, ale ja się na razie tego nie podejmę. Będziemy próbować z ankietą.Dałoby się wielokrotnego wyboru? Albo coś? Albo żeby każdy sobie zrankingował po kolei i to by się zsumowało jakoś?
Albo: "czy uważasz AB za jedną z najsłabszych płyt w dyskografii?"
Posted 13 lutego 2007 - 10:10
Posted 13 lutego 2007 - 17:32
Oła, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Bomba wyżej Drzewka Jozeuego i U.Fire.. chyba będziemy mieli o czym podyskutować na tym forum;)6.HTDAAB
8.TJT
9.TUF
Przecież nikt nie powiedział, że nie można:)szkoda że nie można uwzglednić Passengersów, w moim rankingu ta płyta zajmuje wysokie miejsce
Posted 13 lutego 2007 - 18:54
Dodałem sondę nt. płyt:)...
A oto jak ją dodać:
Odpowiedz > ponad edytorem a niżej od napisu "Edytuje post w ..." znajduje się zakładka "Opcje sondy Kliknij tutaj, aby zarządzać sondą tego tematu".
Posted 13 lutego 2007 - 18:58
Oła, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Bomba wyżej Drzewka Jozeuego i U.Fire.. chyba będziemy mieli o czym podyskutować na tym forum;)
Posted 13 lutego 2007 - 20:23
Posted 13 lutego 2007 - 20:59
0 members, 2 guests, 0 anonymous users