Levetion Taur
Okej już poprawiłam.spoko
Marysiu nie żartuj sobie ze mnie...
Z Levation zmieniłaś na Levetion...
Nie żebym się czepiał, myśle że jednak powinnaś wiedzieć że trasa koncertowa U2 nazywala się "Elevation Tour"
To tyle
Napisano 26 sierpnia 2007 - 17:55
Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:38
Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:38
Napisano 27 sierpnia 2007 - 19:00
Myślę, że z Bono nie jest jeszcze tak źle. Wykonanie wspominanego już Miss Sarajevo na VT na pewno by ni było możliwe gdyby całkowicie stracił górę w głosie.
Napisano 28 sierpnia 2007 - 15:32
Ale faktem jest,że długo tak nie pociągnie jeśli nie będzie stosował odpowiedniej diety,nie rzuci fajek i gdy nie będzie ćwiczył. Niechce się tu znów odwoływać do Stonesów,ale popatrzcie na Jaggera. Gościu jest dobrze po 60,a jaki ma głos,siłę i temperament. Brał dużo dragów,masę chlał,ale wziął się w garść i jest nadal świeży. A jeśli Bono nie weźmie się za siebie ,to U2 więcej jak 3 płyty już nie pociągną.Myślę, że z Bono nie jest jeszcze tak źle. Wykonanie wspominanego już Miss Sarajevo na VT na pewno by ni było możliwe gdyby całkowicie stracił górę w głosie. Wiadomo z czasem głos sie niestety niszczy szczególnie że co trasę chłopcy dają ponad 100 koncertów. Bono zawsze miał charakterystyczny i rozpoznawalny głos i myślę, że jeszcze długo nim będzie nas czarował .
Napisano 28 sierpnia 2007 - 15:53
Ale Bono już nie pali od 1999 roku kiedy to z powodu problemów z zatokami wynikających oczywiście z palenia był poddany operacji, tak przynajmniej można wyczytać z Encyklopedii M. Chattertona którą osobiście posiadam
Napisano 28 sierpnia 2007 - 17:28
tak? a czy mogę prosić o jakieś żródło tej informacji? (nie wiem może nie jestem na bierząco, to by było bardzo możliwe) bo wierzyć mi się nie chce, czyżby mu nie zalezało na zdrowiu?
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych