U ciebie to tylko.. 'zżyna'.. i lizanie dupy temu, z którym 'podobno odkryliście' CPL fafnaście lat temu..
Paraszuts.
Najpierw posłuchaj. Potem napisz. O płycie.
Napisano 03 grudnia 2015 - 23:24
Napisano 03 grudnia 2015 - 23:27
posłucham płyty, spokojnie, na luzie, bez emocji. każdej słuchałem, wiesz to darek. pokazałeś mi darek pare klipów, uwierzyłem w tych muzyków, ale chyba faktem staje się że oni jako dobrzy muzycy i artyści jednak traktują to jak projekt biznesowy a nie artystyczny. takie mam wrażenie, sorry. ale rozumiem czemu im wybaczacie bo ja U2 też wybaczałem takie ruchy, spoko. tylko lepiej to akceptować i kumać. those are just the songs, all in all.
Napisano 04 grudnia 2015 - 01:30
Akurat Ghost Stories jest bardzo udane. Myśle, że w swoim oderwaniu od CPL (i w ogóle oderwaniu od wszystkiego) może się okazać ponadczasowe. Będziemy po latach doceniać tak jak "Pop".
Napisano 04 grudnia 2015 - 02:51
Akurat Ghost Stories jest bardzo udane. Myśle, że w swoim oderwaniu od CPL (i w ogóle oderwaniu od wszystkiego) może się okazać ponadczasowe. Będziemy po latach doceniać tak jak "Pop".
Misiu.. Pełna zgoda.. To jest album ponad wszystko.. Nie mozna Go rozpatrywac.. jako 'kolejny album' CPL..
To coś wiecej.. LOVE!!!
Napisano 04 grudnia 2015 - 13:48
Napisano 04 grudnia 2015 - 22:48
Odwieczne prawo fana. Słuchać aż się spodoba To przyznam że słuchałem raz ale dość w biegu i wiele nie zapamiętałem poza tym że przyjemne dźwięki i wiele mi się kojarzyło z innymi artystami. Ale dam jeszcze szansę na spokojnie, zobaczymy.
Napisano 04 grudnia 2015 - 23:13
Odwieczne prawo fana. Słuchać aż się spodoba
A to, kurwa, dobre!
Up&Up.. - Bajka. Dziś juz pełna dycha.. na dyche. 10/10
Pewnie zbyt duzo Beatle sie dzis nasłuchałem i jakos tak..
https://www.youtube.com/watch?v=vVCGDCs0Eqg
No i oczywiście.. może nie w temacie nowej płyty ale zawsze rozpierdala Fix You z Sound Relief..
Po prostu Chris Love..
https://www.youtube.com/watch?v=ZgHXI5CAagA
Napisano 04 grudnia 2015 - 23:28
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych