Swoją drogą przeglądam nagłówki zagranicznych portali i niemal wszystkie wymieniają Lamara jako współautora Z punktu widzenia marketingowego to dodatkowa promocja, ale biorąc pod uwagę, że niemal wszędzie piosenka chodzi z wyciętą wstawką rapera (która w sumie jest już bardziej częścią AS) to... zabawne
Get Out On Your Own Way - singiel i opinie.
Napisano 03 listopada 2017 - 10:38
Napisano 03 listopada 2017 - 11:47
Ma ktoś ten utwór we FLACu?
(zabawne, że kupiłem za 3 zeta JEBTAM na iTunesie, a i tak słucham FLACa z forum. Nie chcę robić tego samego błędu i poczekam na CD )
Napisano 03 listopada 2017 - 13:00
Mi ta piosenka wcale nie przypomina BD. I coraz bardziej mi się podoba.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 03 listopada 2017 - 17:33
Ma ktoś ten utwór we FLACu?
(zabawne, że kupiłem za 3 zeta JEBTAM na iTunesie, a i tak słucham FLACa z forum. Nie chcę robić tego samego błędu i poczekam na CD )
Nigdzie póki co nie znalazłem. Chyba muszą wydać oficjalnie jako singiel to pojawi się w niektórych sklepach z bezstratnymi formatami.
Tez czekam na CD z albumem, bo singli to chyba się na CD nie doczekamy.
Z tym Lamarem, to mógł być chwyt marketingowy, tyle, że ludzie niekoniecznie lubią takie numery. No chyba, że rzeczywiście jest współproducentem, albo jeszcze współautorem...
Napisano 03 listopada 2017 - 22:00
Napisano 03 listopada 2017 - 22:45
Nowe kawałki są dobre, tylko że ta produkcja dźwięku jest fatalna (jakaś amatorszczyzna), jakby sam Bono sterował mikserami. Piosenki są jakieś spłycone, dopiero jak użyję KMPlayer i funkcje "normalizacja" i "prawdziwy bas" to lepiej brzmi.
Tutaj dla przykładu niesamowita obróbka -> https://www.youtube....h?v=cI8SRcctQZY
Napisano 05 listopada 2017 - 00:01
No i sprawa zamarła w miejscu. Singiel niby jest a niby go nie ma. Na yt pokasowano wszystko co z nim związane. Zero informacji o planach, aby go wykonać live. Wciąż bez śladu po teledysku. Za to panowie sobie dzisiaj wystąpili na disco techno festival celem sparodiowania samych siebie. Ech, oni to potrafią wszystko spieprzyć.
Napisano 05 listopada 2017 - 00:35
No i sprawa zamarła w miejscu. Singiel niby jest a niby go nie ma. Na yt pokasowano wszystko co z nim związane. Zero informacji o planach, aby go wykonać live. Wciąż bez śladu po teledysku. Za to panowie sobie dzisiaj wystąpili na disco techno festival celem sparodiowania samych siebie. Ech, oni to potrafią wszystko spieprzyć.
Popłakałam się ze śmiechu...
Tak a propos to ciekawe, że nie ma lyric video w przeciwieństwie do "You`re the best thing about me"...
Napisano 05 listopada 2017 - 00:56
Bo od razu rzucą teledyskiem. Spodziewam się w przyszłym tygodniu.Popłakałam się ze śmiechu...
Tak a propos to ciekawe, że nie ma lyric video w przeciwieństwie do "You`re the best thing about me"...
Napisano 08 listopada 2017 - 14:47
A co tu taka cisza?
Nie ma jakiegoś leak'u już?
A gdzie teledysk do GOOYOW?
Napisano 08 listopada 2017 - 17:29
A gdzie teledysk do GOOYOW?
Pewnie z okazji teledysku i konieczności wycięcia Lamara pojawiła się okazja, aby ponownie zmiksować utwór, no i Edge dorwał się na całego, a póki nie skończy, to nie ma czego dać w podkład...
Napisano 08 listopada 2017 - 17:37
Napisano 08 listopada 2017 - 18:27
Ale ten riff fajnie brzmi na żywo. Na koncertach będzie szał
Napisano 12 listopada 2017 - 12:11
Wczoraj podczas koncertu kręcono teledysk do Get Out. Dlatego dwa razy zagrano ten utwór. Czyli powtarza się sytuacja z Best Thing: z jakiś powodów meksykański klip nie spodobał się zespołowi i musieli kręcić ponownie (tak samo jak amsterdamski w przypadku tego pierwszego utworu).
Napisano 12 listopada 2017 - 13:13
Wczoraj podczas koncertu kręcono teledysk do Get Out. Dlatego dwa razy zagrano ten utwór. Czyli powtarza się sytuacja z Best Thing: z jakiś powodów meksykański klip nie spodobał się zespołowi i musieli kręcić ponownie (tak samo jak amsterdamski w przypadku tego pierwszego utworu).
No to jakiś idiotyzm. Mogli wydać już ten pierwszy i ewentualnie dorzucić drugi, a tak znowu marnują czas! Już niech nie robią sobie jaj, w teledyskach nigdy nie byli mocni, to po co tak cisną? Wzięli Antona - mało?
Napisano 12 listopada 2017 - 13:56
Już niech nie robią sobie jaj, w teledyskach nigdy nie byli mocni, to po co tak cisną? Wzięli Antona - mało?
Tu się raczę nie zgodzić. Moim zdaniem wszystkie teledyski do POPa i ATYCLB były bardzo dobre.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 12 listopada 2017 - 14:28
Tu się raczę nie zgodzić. Moim zdaniem wszystkie teledyski do POPa i ATYCLB były bardzo dobre.
Nie ten temat, ale pociągnę. Nie wszystkie, a niektóre - ale co do epok to akurat się zgodzę - z ATYCLB pochodzą pewnie jedne z moich najbardziej ulubionych, czyli Elevation i BD (do Walk On już słabe, Stuck pół na pół). Ale te wyjątki nie robią większej różnicy. Co nie znaczy, że nie chciałbym od nich świetnych teledysków, po prostu nie liczę na to.
Napisano 12 listopada 2017 - 14:47
No to jakiś idiotyzm. Mogli wydać już ten pierwszy i ewentualnie dorzucić drugi, a tak znowu marnują czas! Już niech nie robią sobie jaj, w teledyskach nigdy nie byli mocni, to po co tak cisną? Wzięli Antona - mało?
No nie wiem. Dla mnie większość teledysków z lat 90 to mistrzostwo świata. Even better than the real thing jak na tamte czasy był bardzo ciekawy, the fly też jest ikoniczny. Kolejne warte uwagi didełoklipy to please i one antona corbijna. Osobiście bardzo lubię klimatyczny teledysk z bizonami do one. Spokojny i nie zakłócający przekazu piosenki. Dalej mamy stay wima wendersa, czy staring at the sun syna ridleya scotta. Ogólnie lata 90 dla U2 to była złota era
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych