Koncerty
Napisano 30 kwietnia 2010 - 12:48
szkoda.
tymczasem pojawiło się nagle i niespodziewanie, na zespołu stronie oficjalnej, info następujące - 15 maj, Katowice, I Am Kloot. more details soon.
pewnie nie pojadę i pewnie żałował będę niewyobrażalnie.
Offka do Ciebie pewnie napisała
obawiam się, że też mogę nie dojechać.. ale zawsze można spróbować
Napisano 30 kwietnia 2010 - 14:44
#1728 Guest_piotrek85_*
Napisano 05 maja 2010 - 21:15
Napisano 06 maja 2010 - 20:10
Beirut w Polsce
http://www.lastfm.pl... 17 August 2010
Zacnie będzie usłyszeć na żywo "Widokówki z Włoch", "Niedzielny uśmiech" czy oczywiście "Nantes" :-)
Melduję gotowość do uczestnictwa w uroczystości :->
Napisano 06 maja 2010 - 23:32
jeśli to nie żart, a podobno nie, na juwenaliach w W-Wie zagra British O Ja Sea Pier...Power. słabo?
poza tym Voo Voo, Waglewski z Maleńczukiem i Waglewski z Fiszem. wstęp wolny ponoć.
http://www.last.fm/e...67 Juwenalia UW
ktoś się z forumowiczów wybiera?
No, ja w sumie chyba. Nie wiem czemu zakodowałem sobie że to sobota (w zasadzie to wiem, kilka pobieżnie przeczytanych postów jakoś tak mnie zbiło z tropu, że też nie wyczaiłem o co chodziło ), którą mam zaplanowaną, ale skoro piątek... No, generalnie będę chyba. Nie znam ich za bardzo (w sensie że British Sea Power, ale znowu też bez przesady, wiem mniej więcej kto to ), ale co tam, dobra okazja żeby poznać.
Napisano 07 maja 2010 - 08:39
A na Ursynaliach 28 czy 29 maja min. Jelonek i Strachy na Lachy! Z tym, że się wycfanili i Ursynalia będą płatne - karnet 3 dniowy - 25zł, jeden dzień - 15 zł Chamstwo!
Ja będę więc jakby co.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 08 maja 2010 - 14:20
Napisano 10 maja 2010 - 19:59
a idzie ktoś na Lou Reeda w sobotę?
Chyba jeśli zafundujesz i jeszcze znajdziesz jakąś miejscówkę do spania.
A tak serio, to niby wypadałoby, ale drooogo, a chyba nawet nie bardzo wiadomo jak to ma wyglądać. W ogóle wygląda na to że całkiem miły festiwal się szykuje, wprawdzie większość nazwisk nic mi nie mówi, ale sama idea wydaje się być ciekawa.
Napisano 10 maja 2010 - 23:14
nie ma problemu, mam duży dom. mogę jeszcze odebrać z dworca, i ugotować obiad.Chyba jeśli zafundujesz i jeszcze znajdziesz jakąś miejscówkę do spania.
W sumie co z tego że drogo, i tak nie ma na co tutaj pieniędzy wydawać, znaczy eventów nie ma ciekawych chyba zaraz wymyślę, że będę tłukła się 7 godzin na Klootów. ale to jest w ten sam dzień co Lou i mam mały dylemat dlatego.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych