Koncerty
Napisano 25 kwietnia 2010 - 07:03
LIMP BIZKIT w WAW-ie w Październiku !!!!!!!!!!
JAAAADĘĘĘĘ!!!!!!!!
Po Papa Roach drugi raz rozniesiemy Stodołę
Bilety już na eventim po 130 zylaszy :-)
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 25 kwietnia 2010 - 07:53
Colours of Ostrava
15-18 lipca Ostrava!
Iggy pop & The Stooges - cholera wybrałbym się bo to być może jedna z ostatnich okazji żeby zobaczyć i usłyszeć na żywo tego pana z tym zespołem grającym te kawałki....w zasadzie mam tylko 86 kilometrów samochodem hmmmmmmm
niewiem czy info o tym festiwalu już się pojawiło: Mój link
Napisano 25 kwietnia 2010 - 10:21
Iggy pop & The Stooges - cholera wybrałbym się bo to być może jedna z ostatnich okazji żeby zobaczyć i usłyszeć na żywo tego pana z tym zespołem grającym te kawałki....w zasadzie mam tylko 86 kilometrów samochodem hmmmmmmm
Weeeeeeeeez, ja tez bym bardzo chcial. I pomyslec ze 3 lata temu mialem ich pod samym domem, za 35 zl a nie poszedlem bo myslalem ze to jakies staruchy :<
no dobra, to sa staruchy ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
teraz wiem, ze to byla jedna z najgorszych decyzji w moim zyciu
Napisano 25 kwietnia 2010 - 11:32
Weeeeeeeeez, ja tez bym bardzo chcial. I pomyslec ze 3 lata temu mialem ich pod samym domem, za 35 zl a nie poszedlem bo myslalem ze to jakies staruchy :<
no dobra, to sa staruchy ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
teraz wiem, ze to byla jedna z najgorszych decyzji w moim zyciu
mam to samo......cóż bilet na cztery dni festiwalu 180 zeta przy obecnym kursie złotego i korony, nie wiem czy są bilety jednodniowe bo zaczynam się poważnie zastanawiać czy tam nie jechać
Napisano 28 kwietnia 2010 - 06:18
Napisano 28 kwietnia 2010 - 18:16
cos dla fanow muzyki post rock
http://www.lastfm.pl/event/1425405+Ioseb+-+Halo!+w+Falansterze
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych