Koncerty
Started by
Martita
, sty 02 2007 13:48
3322 replies to this topic
#1172 Guest_Panna Anna_*
Napisano 16 stycznia 2009 - 20:42
A z innej beczki, któryś z forumowiczów wybiera się może na Myslovitz 24.01 w krakowskim Studio?
Napisano 17 stycznia 2009 - 22:43
na oficjalnej stronie nie ma nic na ten temat, a przydałoby się żeby do nas zawitał między koncertami w rajsiu i u sowietów.
Napisano 18 stycznia 2009 - 13:49
Air France w Warszawie!
konkurs z porcysa:
Mamy dla Was dwie wejsciówki na zblizajacy sie warszawski koncert (set) szwedzkiego Air France. Aby je zdobyc, podajcie piec zespolów, które zaczerpnely swoja nazwe od europejskiego panstwa. Cos jak Boards Of Canada, tyle ze Kanada nie jest w Europie. Odpowiedzi piszcie na adres redakcja@porcys.com. Ogloszenie wyników 14 lutego.
konkurs z porcysa:
Mamy dla Was dwie wejsciówki na zblizajacy sie warszawski koncert (set) szwedzkiego Air France. Aby je zdobyc, podajcie piec zespolów, które zaczerpnely swoja nazwe od europejskiego panstwa. Cos jak Boards Of Canada, tyle ze Kanada nie jest w Europie. Odpowiedzi piszcie na adres redakcja@porcys.com. Ogloszenie wyników 14 lutego.
#1180 Guest_Panna Anna_*
Napisano 19 stycznia 2009 - 20:59
Nie demonizuj. Ja 2 dni przed i dzień przed jednym z egzaminów maturalnych bawiłem się prawie przez całe noce na juwenaliach i zdałem i żyję i studiuję.
Wiesz, jeśli zechcą mnie tylko w wyższej szkole biznesu w Dąbrowie Górniczej, to wszyscy będą obwiniać ten wyjazd, wolę nie ryzykować
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych