Koncerty
#690 Guest_Mrówa_*
Napisano 27 lutego 2008 - 19:28
Fajny jest ten festiwal, ze sa tam i rzeczy pedalskie i metalowe i rockowe i elektroniczne
o takim festiwalu marze w polsce.
tymczasem dalej smieszy mnie fakt ze SP przyjadą na openera
Napisano 27 lutego 2008 - 19:58
no smieszy mnie bo ludziom ktorzy liczyli na brak odgrzewanych kotletow podrzucili odkopane skamieniałości.
Ale o co chodzi, bo chwalisz Roskilde, a tam też mamy kilka odgrzewanych kotletów, w rodzaju MBV czy Slayer ( w gruncie rzeczy ), a do końca listy gwiazd Openera jeszcze daleko.
#694 Guest_Mrówa_*
Napisano 27 lutego 2008 - 20:00
Ale o co chodzi, bo chwalisz Roskilde, a tam też mamy kilka odgrzewanych kotletów, w rodzaju MBV czy Slayer ( w gruncie rzeczy ), a do końca listy gwiazd Openera jeszcze daleko.
no ale takich skamieniałości jak Sex pistols tam nie ma.
Oni z prawdziwym punkiem i anarchią nie mają teraz nic wspolnego.
To nie jest sex pistols tylko parodia popo-punko-polo.
Napisano 27 lutego 2008 - 20:03
no ale takich skamieniałości jak Sex pistols tam nie ma.
No to co ? Są trochę mniejsze.
Oni z prawdziwym punkiem i anarchią nie mają teraz nic wspolnego.
A kiedyś mieli ?
To nie jest sex pistols tylko parodia popo-punko-polo.
Ple ple ple. Od kiedy Ty Włochatego czy Gówno Prawdy słuchasz ?
#696 Guest_Mrówa_*
Napisano 27 lutego 2008 - 20:05
No to co ? Są trochę mniejsze.
no ale jest np. R
a chciałbym aby my bloody valentine u nas zagrało, bo co jak co, ale tego wcale nie uważam jako jakiś tam kotlet, bardziej dla mnie tyl znaczy co np. the verve.
A kiedyś mieli ?
tak
Ple ple ple. Od kiedy Ty Włochatego czy Gówno Prawdy słuchasz ?
od nigdy?
Napisano 27 lutego 2008 - 20:09
no ale jest np. R
No a u nas jest np. xxx ( tu wpisać ulubioną gwiazdę tegorocznego openera ).
a chciałbym aby my bloody valentine u nas zagrało, bo co jak co, ale tego wcale nie uważam jako jakiś tam kotlet, bardziej dla mnie tyl znaczy co np. the verve.
A mi np. nie zależy, żeby MBV zagrało, bo ten zespół nie znaczy dla mnie nic, w przeciwieństwie np. do The Verve.
od nigdy?
No to co chrzanisz o jakimś punko-polo ?
#698 Guest_Mrówa_*
Napisano 27 lutego 2008 - 20:14
No a u nas jest np. xxx ( tu wpisać ulubioną gwiazdę tegorocznego openera ).
No ja sie bardzo ciesze z MA i chemicznych no ale oni startu do R nie maja
No to co chrzanisz o jakimś punko-polo ?
no jedynie takie okreslenie mi przychodzi na mysle jak mysle o obencyh pistolsach.
Napisano 27 lutego 2008 - 20:16
No ja sie bardzo ciesze z MA i chemicznych no ale oni startu do R nie maja
Ja jedną z płyt CB stawiam na równi z najlepszymi płytami Radiohead, poza tym TO JESZCZE NIE WSZYSTKO. Rozumiesz ? Jeszcze nie wszystkie gwiazdy Openera ujawniono. Pogadamy, kiedy lista zostanie zamknięta.
no jedynie takie okreslenie mi przychodzi na mysle jak mysle o obencyh pistolsach.
Hmm, nie wiedziałem, że zatrudnili Dodę na wokalu.
#700 Guest_Mrówa_*
Napisano 27 lutego 2008 - 20:20
Ja jedną z płyt CB stawiam na równi z najlepszymi płytami Radiohead, poza tym TO JESZCZE NIE WSZYSTKO. Rozumiesz ? Jeszcze nie wszystkie gwiazdy Openera ujawniono. Pogadamy, kiedy lista zostanie zamknięta.
OK
Hmm, nie wiedziałem, że zatrudnili Dodę na wokalu.
Nie zagłębiam sie w obecna tworczosc SP, nie wiem czy w ogole taka istnieje, ale zobaczyłem jakis czas temu na jutubie Anarchy in the UK z 2006 i Rotten wyglada tam jak podstarzała gwiazda pop.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych