Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koncerty

3322 replies to this topic

#501 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 19 października 2007 - 11:07

A ja myślałem, że powodem jest tragiczna nowa płyta..

No też nie będę dla drugiego Koldpleja fundowała sobie atrakcji w stylu nocleg na centralnym ;) <a właśnie kwestia powrotu była największym problemem>

#502 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 19 października 2007 - 11:16

Gdyby ten album chociaż trzymał poziom ostatniej płyty Coldplay to może by jeszcze wartało..
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#503 komandos

komandos

Kawał cholery!

• Members
  • 737 Postów

Napisano 25 października 2007 - 14:09

Kto idzie na Kult w Spodku, 3 listopada?
"U2's music lifts you up. It's big enough to do that. And in this turbulent year - where Hate has hit the headlines and Hope is in the small print - we've really needed it. Needed it all over the world."

Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.

#504 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 28 października 2007 - 16:35

Within Temptation zagra w Polsce

Holenderska grupa Within Temptation wystąpi w przyszłym roku w Polsce. Koncert odbędzie się w Warszawie.Within Temptation

Muzycy Within Temptation ogłosili pierwsze daty występów w 2008 roku. W Polsce holenderska formacja pojawi się 16 stycznia. Koncert odbędzie się w warszawskim klubie Stodoła. Dzień później Holendrzy pojadą do stolicy Czech, Pragi.

Formacja z Holandii będzie promować w naszym kraju swoje ostatnie wydawnictwo, krążek "The Heart Of Everything", który swoją premierę miał 12 marca 2007. Jako pierwszy album promował utwór "What Have You Done", w którym gościnnie udziela się Keith Caputo z nowojorskiej grupy Life Of Agony. Produkcją płyty Within Temptation zajął się Danielle Gibson, a za miksy odpowiadał Stefan Glaumann (współpracujący m.in. z formacją Rammstein).

http://www.muzyka.pl...a_w_polsce.html

Juz się nie moge doczekac,rezygnuje z koncertu Dolores O'Riordan,na rzecz Within Temptation...:):):)
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#505 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 28 października 2007 - 19:03

Within Temptation :o

Kurka, do Wawy to chyba jendak mi się nie uda, zwłaszcza w środku tygodnia (16 stycznia = środa jak dobrze liczę)... ahh żal.pl :/

#506 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 29 października 2007 - 09:51

Juz się nie moge doczekac,rezygnuje z koncertu Dolores O'Riordan,na rzecz Within Temptation...

Szczerze Ci współczuję :P

#507 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 29 października 2007 - 14:02

Między 18 a 20 lipca odbędzie się kolejna edycja Jarocin Festiwalu

Podobnie jak w roku 2007, organizatorem imprezy będzie miejscowy Ośrodek Kultury oraz poznańska agencja Go-Ahead. W połowie listopada ruszy nowy, oficjalny serwis internetowy festiwalu (www.jarocinfestiwal.pl). Jak przyznał wiceburmistrz Jarocina, Robet Kaźmierczak, impreza rozszerzy formułę o inne dziedziny sztuki i w 2008 roku odbędzie się prawdopodobnie przegląd twórczości najbardziej znanych i docenianych w kraju reżyserów teatralnych i filmowych młodego pokolenia.

Już na przełomie stycznia i lutego poznamy nazwy zagraniczych grup, które zagrają podczas imprezy. Możliwe także, że formuła wyboru młodych kapel, które zagrają w Jarocinie zostanie wydłużona z miesiąca do pół roku.

Przpomnijmy, że w tym roku główną gwiazdą Jarocin Festiwalu była formacja Archive. W Jarocinie zagrała też czołówka poslkiej sceny - m.in. Hey, Myslovitz, Indios Bravos, Dezerter, Pogodno, Negatyw, Izrael czy Habakuk.

Zrodlo: http://cgm.pl/aktual...O_NEWS=30817787

#508 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 29 października 2007 - 15:05

Within Temptation zagra w Polsce

Holenderska grupa Within Temptation wystąpi w przyszłym roku w Polsce. Koncert odbędzie się w Warszawie.Within Temptation

Muzycy Within Temptation ogłosili pierwsze daty występów w 2008 roku. W Polsce holenderska formacja pojawi się 16 stycznia. Koncert odbędzie się w warszawskim klubie Stodoła. Dzień później Holendrzy pojadą do stolicy Czech, Pragi.

Formacja z Holandii będzie promować w naszym kraju swoje ostatnie wydawnictwo, krążek "The Heart Of Everything", który swoją premierę miał 12 marca 2007. Jako pierwszy album promował utwór "What Have You Done", w którym gościnnie udziela się Keith Caputo z nowojorskiej grupy Life Of Agony. Produkcją płyty Within Temptation zajął się Danielle Gibson, a za miksy odpowiadał Stefan Glaumann (współpracujący m.in. z formacją Rammstein).

http://www.muzyka.pl...a_w_polsce.html

Juz się nie moge doczekac,rezygnuje z koncertu Dolores O'Riordan,na rzecz Within Temptation...:):):)

Czy ktoś coś wie o biletach, tzn od kiedy można je kupić? Bo w sieci nic nie znalazłem

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#509 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 02 listopada 2007 - 17:15

Szczerze Ci współczuję :P

Dlaczego?Dolores to nie The Cranberries,jej płyta jest dla mnie średnia,a W.T - według mnie bedzie lepszym widowiskiem niz Dolores :P :P :P :P :P :P :P :P
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#510 Jacek

Jacek

Użytkownik

• Jacek
  • 2 404 Postów

Napisano 05 listopada 2007 - 00:56

EDITORS

krótka relacja bo idę spać;-)

Muchy - coraz bardziej mnie "jarają"- ok
The Boxer Rebellion - nigdy przedtem nie słyszałem - ok (tylko Pan akustyk chyba w tym momencie o jedno piwo za dużo wypił;-))
Editors - OKSON!!

Zdjęcia wrzucę jutro po południu chyba.

PS Przepraszam ,że napisałem to tutaj ale już jestem "nie do życia" :P Wybaczcie
<p><strong><em>.....ale takie dąsy i fochy i smutki to wszystko cena miłości - jak śpiewa ten staruch w świecącej kurtce......</em></strong></p>

#511 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 05 listopada 2007 - 15:34

CO to znaczy OKSON ???? :blink:

Dołączona grafika

Czy to jest kulon???

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#512 Jacek

Jacek

Użytkownik

• Jacek
  • 2 404 Postów

Napisano 05 listopada 2007 - 19:46

CO to znaczy OKSON ???? :blink:
Dołączona grafika

OKSON=GITES czyli ogólnie WPORZO :lol:

PS. Zdjęć nie będzie tak szybko bo aparat zapomniał ze sobą zabrać kabelka :P
<p><strong><em>.....ale takie dąsy i fochy i smutki to wszystko cena miłości - jak śpiewa ten staruch w świecącej kurtce......</em></strong></p>

#513 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 05 listopada 2007 - 19:48

OKSON=GITES czyli ogólnie WPORZO

Już myślałam, że gitary zaginęły na lotnisku, wokalistę rozbolało gardło, dach się zawalił i prądu zabrakło, kurde, pisz normalnie następnym razem :P

#514 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 16:27

Bruce Springsteen wystąpi w Polsce?

Jak informuje polski fan club Bruce'a Springsteena, są szanse na to, że amerykański artysta pojawi się w 2008 roku na koncercie w Polsce. Latem przyszłego roku Boss wyruszy na trasę koncertową po Europie.
Światowe tournée Bruce'a promujące wydany kilka miesięcy temu album "Magic" ma się rozpocząć 16 marca. Bilety na występy będzie można zamawiać już od 10 listopada. Latem 2008 Boss z The E Street Band ma pojawić się w Europie i występować na stadionach. "Podobno w każdym kraju, w którym będą grać, będzie po kilka koncertów w różnych miastach!!! Wygląda to więc na prawdziwie pożegnalną trasę E Street Bandu" - czytamy na stronie polskiego fan clubu Springsteena.

"Dziennik Łódzki", na który powołują się fanklubowicze, zapowiadał jakiś czas temu, że jeden z koncertów Bossa może odbyć się w Łodzi, najprawdopodobniej na stadionie Widzewa w lipcu. Artysta miałby wystąpić w ramach festiwalu "Inne Brzmienia". Inna gwiazda brana pod uwagę to David Bowie.

Z innych doniesień dotyczących artysty z New Jersey warto wspomnieć, że Springsteen przekazał na charytatywną aukcję prowadzoną przez serwis Charity Folks swój motocykl Harley Davidson Fat Boy wyprodukowany w 1991 roku. Pojazd ma na liczniku 9198 mil. Licytacja motocykla, którego rynkowa wartość szacowana jest na 7500 dolarów, doszła już do 15 tysięcy dolarów. Licytować można do 7 listopada. Dodatkowym bonusem dla nabywcy będzie oryginał fotografii prezentującej Bossa na Fat Boyu, ozdobionej autografem Springsteena.

źródło:
onet.pl
Dołączona grafika

#515 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 20:52

nie wiem czy ktoś już to pisał, ale zgodnie z obietnicą, którą usłyszeliśmy na Offie w Chorzowie niebawem zagra...

PIANO MAGIC

Chorzów
TEATR ROZRYWKI!
25 listopada
godzina 19.00

bilety - od 10 zł do 40 zł

więcej pod podanym powyżej linkiem ;]
Kto idzie?
ja jutro rezerwuję bilety - jeśli jeszcze są, to w pierwszym rzędzie :]

#516 eveglider

eveglider

she travels outside of karma

• Moderatorzy
  • 930 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 21:12

Ja bym się chętnie wybrała

P.S. evay - wielki błąd w Twoim avatarze, powinno być "Pij mleko, będziesz kaleką" ;D

Użytkownik eveglider edytował ten post 06 listopada 2007 - 21:12

wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..

#517 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 09:36

nie nie tak ma byc ;D moj kochany Horatio!
i śpiesz się bo nie ma już ŻADNYCH biletów na parterze... my mamy na balkonie, jesli sie uda to zejdziemy chociaz cisnelam sie na Offie, teraz juz mi tak nie zalezy ;pp wole posluchac spokojnie muzyki

#518 Ariena

Ariena

Użytkownik

• Members
  • 723 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 14:33

Chorzów- dlaczego?... Och. Eeech.

#519 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 07 listopada 2007 - 16:19

ja jutro rezerwuję bilety - jeśli jeszcze są, to w pierwszym rzędzie :]