jeśli całość zaczyna się o 21 to Nerwowe pewnie jakoś 22.O ktorej grają Nerwowe ??
Koncerty
Started by
Martita
, sty 02 2007 13:48
3322 replies to this topic
Napisano 28 czerwca 2012 - 15:22
Dobra luz. Popaprało mi się. Idę z Wami na nerwowe:) Podać mi tylko proszę miejsce zbiórki
Phi, a już myślałam, że piknikować ze mną na cyplu. Nie to nie
"What came first, the music or the misery? Did I listen to music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to music? Do all those records turn you into a melancholy person? People worry about kids playing with guns, and teenagers watching violent videos; we are scared that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands, of songs about broken hearts and rejection and pain and misery and loss."
(Nick Hornby, "High Fidelity")
last.fm - wyczyszczony i nieużywany, zatem fejs
(Nick Hornby, "High Fidelity")
last.fm - wyczyszczony i nieużywany, zatem fejs
Napisano 28 czerwca 2012 - 23:09
ja myślę że najlepsze miejsca zbiórek są na miejscu. zawsze ktoś się spóźni (ostatnio ja, sory) i trzeba czekać, a tak jest z tym luz.
Basiu, w sumie powiedz, do kiedy będziesz w MC? bo skumałem że może się załapiemy na bezpośredni prawie autobus po koncercie do NC. nie wiem co na to reszta, niech się wypowie. i powiedzcie mi coś o NC, poza tym że to opór hiopsterskie miejsce, co mi Sarenka wyłożył, ze warto być czyli, no ale - jak to tam wygląda. własne piwo wchodzi w grę np.?
Basiu, w sumie powiedz, do kiedy będziesz w MC? bo skumałem że może się załapiemy na bezpośredni prawie autobus po koncercie do NC. nie wiem co na to reszta, niech się wypowie. i powiedzcie mi coś o NC, poza tym że to opór hiopsterskie miejsce, co mi Sarenka wyłożył, ze warto być czyli, no ale - jak to tam wygląda. własne piwo wchodzi w grę np.?
Napisano 29 czerwca 2012 - 22:54
W zasadzie chyba tak, teren nie jest jakoś specjalnie ogrodzony (tzn. wchodzi się przez bramę, przy której totalnie nikogo nie ma). Ogólnie to wygląda jak taki PRL-owski ośrodek wczasowy. Tylko trochę ciężko tam trafić, wchodzi się od ulicy Zaruskiego bodajże.własne piwo wchodzi w grę np.?
Co do samego koncertu to jeszcze nie jestem pewien, w końcu Nerwowe grają też na Offie, a ostatnio jakby mniej ich słucham, zresztą nie wiem czy mam ochotę akurat w tej chwili na ich koncert.
Napisano 09 lipca 2012 - 19:52
Ariel Pink w Warszawie 24.11
a tu nowy kawałek z nadchodzącej płyty: http://www.pitchfork...y-in-my-dreams/
a tu nowy kawałek z nadchodzącej płyty: http://www.pitchfork...y-in-my-dreams/
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 11 lipca 2012 - 05:59
Tame Impala rozpisali trase z okazji wydania nowego albumu, ktorego premiera przewidziana jest na pazdziernik. Polski nie ma, ale jest Berlin, ktory wydaje sie byc kuszaca opcja ;-) bilety po 20 euro.
Tak przy okazji: pojawil sie pierwszy singiel z nadchodzacego wydawnictwa. Muzycznie jest to kontynuacja "Innerspeaker", wiec sila rzeczy musi sie podobac. A oto okladka
kawalek do legalnego pobrania: http://wwwidgets.mod...e-dreams/?embed
Tak przy okazji: pojawil sie pierwszy singiel z nadchodzacego wydawnictwa. Muzycznie jest to kontynuacja "Innerspeaker", wiec sila rzeczy musi sie podobac. A oto okladka
kawalek do legalnego pobrania: http://wwwidgets.mod...e-dreams/?embed
Napisano 18 lipca 2012 - 17:17
Czy ktoś się może wybiera na Bryana Adamsa w przyszłym tygodniu w Poznaniu, czy tylko ja jestem taki mainstream?
Polecam ten koncert wszystkim tym, którzy choć trochę lubią Bryana. W ubiegłym roku miałam okazję być na jego koncercie w Rybniku. Koncert był fantastyczny, szczególnie zachwycona byłam (nie tylko ja) wspaniałą, wirtuozerską grą gitarzysty Keitha Scotta.
Every day I die again and again I'm reborn
Napisano 08 sierpnia 2012 - 15:58
Is there an order in all of this disorder
Napisano 21 sierpnia 2012 - 23:34
A Place To Bury Strangers czyli dość popularny jeden z hajlajtów Offa 2010 ogłosili właśnie na fejsiku że 28 września zagra w W-wie w Cafe Kulturalnej. Więcej na razie nie wiem.
Ja w sumie z nich wyszedłem popatrzeć na Tindersticks i nie żałuję, no ale.
Ja w sumie z nich wyszedłem popatrzeć na Tindersticks i nie żałuję, no ale.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych