Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koncerty

3322 replies to this topic

#2041 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 12:55

124 za płytę czy 144 ?

Bilety kosztować będą 124 i 144 złotych, cztery złote z każdego biletu przeznaczone zostaną na organizację Partners In Health.
Dla pierwszego tysiąca klubowiczów Alter Artu i zarazem posiadaczy karnetów festiwalowych ? bilety za połowę ceny! Specjalne ceny to: 74 i 64 złotych. Sprzedaż rusza 4 marca.

na razie tyle... pewnie płyta będzie po 124...

#2042 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 14:37

TO JEST WIADOMOSC :D

Oby srzedaz byla rowniez w empiku, wtedy rano biegiem po bilety. OJEJ :D
arcade fire !!

#2043 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 14:39

Tak, od piątku w Empikach!!!
Dołączona grafika

#2044 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:21

AAAAAAAAAAAA!
ej przecież ja nie mam pieniędzy.
dobra, jakoś to będzie, oja, Arcade Fire :D

#2045 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:49

do zobaczenia w Warszawie!
do nie-zobaczenia w Gdyni!

I ten, w piatek sprzedaz w empikach? Chyba przepadnie mi 2x j.polski, OJEJ :D :D

#2046 dominiiika

dominiiika

Użytkownik

• Members
  • 12 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 21:40

"Guano Apes gwiazdą tegorocznych Ursynaliów!
Zespół będzie promował swój najnowszy album 'Bel Air' którego premiera będzie miała miejsce już 1 kwietnia."

#2047 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 21:49

Do tego Korn. Robi nam się festywal!

#2048 dominiiika

dominiiika

Użytkownik

• Members
  • 12 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 22:22

Do tego Korn. Robi nam się festywal!

Różnica w stosunku do Urysnalii sprzed dwóch lat- ogromna :P Rok temu już coś się zaczęło więcej dziać.

#2049 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 22:29

No ja juz nie nadazam za tym co sie dzieje, ale spoko - sciagna na jarocin indie a na coke jakiegos murzyna i bedzie wszystko po staremu.

Przy okazji ponarzekam jeszcze tutaj: co za pech, ze Ironsi musza wystepowac na tym glupim festiwalu. Palec do budki, kto chce solowego koncertu IM w Polsce.

#2050 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 23:13

1. Zapomniałem napisać że się jaram, a przecież się jaram bardzo. Ojej, ten początek, Ready to Start, Wake Up, Power Out -> Rebellion... :rolleyes: Mam oczywiście wątpliwości czy to będzie tak epicki koncert jak sobie wyobrażamy (te, które były transmitowane nie robiły - poza kilkoma momentami - jakieś wielkiego wrażenia), no ale to już nasza w tym głowa żeby był. ;)

Aha, no i w sumie w tym podnieceniu przegapiliśmy trochę fakt że to będzie Torwar, nie pamiętam kiedy tam był ostatnio jakiś poważny koncert (nigdy?). Miałem wrażenie że ta 'arena' już totalnie umarła, a tu takie coś. Nie żeby nie zdarzało mi się tam być, na koncertach też, ale to było jakieś odgrzewane Deep Purple albo coś równie okrutnego. Hmm, w sumie jakiś czas temu gadaliśmy, że "może w Warszawie, tylko niby gdzie, Stodoła za mała", a tu proszę, jednak jest gdzie.

2. To ja już nie mam pojęcia co jeszcze może przyjechać jako headliner na Openera (ewentualnie Coke'a). Rojek jeszcze coś znajdzie, bo to w sumie mniejszy festiwal, ale prawie wszyscy którzy mieli w tym roku być to już wiadomo że będą, a lineup-y jeszcze puściutkie.

3. Jeśli chodzi o Juwenalia itp., to liczę na UW. W zeszłym roku było British Sea Power, to teraz może, hmm... co by pasowało? :P

Przepraszam że dziś tak w punktach, ale cóż, taki dzień że muszę sobie w taki sposób myśli układać. ;)

#2051 Guest_Grinderman_*

Guest_Grinderman_*
  • Guests

Napisano 28 lutego 2011 - 23:24

Aha, no i w sumie w tym podnieceniu przegapiliśmy trochę fakt że to będzie Torwar, nie pamiętam kiedy tam był ostatnio jakiś poważny koncert (nigdy?).

No tak, przecież takie R.E.M czy np The Cure jest strasznie niepoważne a Mark Knopfler albo Chris Rea to trzeci garnitur jeśli chodzi o muzykę. :P

#2052 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 00:30

No tak, przecież takie R.E.M czy np The Cure jest strasznie niepoważne a Mark Knopfler albo Chris Rea to trzeci garnitur jeśli chodzi o muzykę. :P

I Oasis nawet było... 11 lat temu
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#2053 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 06:51

Aj no faktycznie, było trochę tego. :D Ale i tak jakoś źle mi się kojarzy ta sala, wydawało mi się że jak już ktoś w niej grał to zazwyczaj ktoś kto delikatnie mówiąc najlepsze lata miał już za sobą - no ale jak widać, wcale niekoniecznie, w każdym razie na pewno były wyjątki. ;)

#2054 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 09:52

Czy ktoś z kochanych forumowiczów, który będzie kupował bilety w piątek mógłby kupić jeden więcej. Oczywiście przeleję wcześniej niezbędną kwotę, a sama niestety nie wyrobię się z kupnem.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#2055 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 13:30

SWANS
17 maja w Gdańsku (miejsce później)
Dołączona grafika

#2056 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 13:44

SWANS
17 maja w Gdańsku (miejsce później)

byłem, polecam !
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#2057 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 13:54

Czy ktoś z kochanych forumowiczów, który będzie kupował bilety w piątek mógłby kupić jeden więcej. Oczywiście przeleję wcześniej niezbędną kwotę, a sama niestety nie wyrobię się z kupnem.

Ja moge pod warunkiem, ze pieniadze do tego czasu dojda :) ..bo poki co mam, jak przed chwila sprawdzalem, 14 groszy na koncie ;p
wysle zaraz pm z danymi, tylko napisz mi tez jaki chcesz bilet (124 lub 144) i dolicz do tego pare zlotych za list polecony (nie wiem ile kosztuje).

#2058 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 01 marca 2011 - 13:59

Szukam informacji o sprzedaży online i nic nie mogę znaleźć. Wiadomo coś o tym?

#2059 niemowicnic

niemowicnic

Użytkownik

• Members
  • 823 Postów

Napisano 02 marca 2011 - 18:34

Smolik
21.03 - Warszawa
26.03 - Poznań
02.04 - Kraków
14.04 - Wrocław
17.04 - Katowice
08.05 - Gdańsk
'I like classic music. But it doesn't have sex. And sex is rhythm. That's why Rock'n'roll is so important.'
- Bono

#2060 Guest_Grinderman_*

Guest_Grinderman_*
  • Guests

Napisano 03 marca 2011 - 14:15

Grinderman
29 lipca
Festiwal Era Nowe Horyzonty
Wrocław
:D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1