Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koncerty

3322 replies to this topic

#2021 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:08

jak już niektórym wiadomo Fleet Foxes zamiast kulturalnie przyjechać na Offa, po chamsku wystąpi w Poznaniu na Malcie 6 lipca. nie jadę bo ZA DUŻO TEGO, ale jak ktoś ma okazje - polecam, zazdroszczę.

#2022 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:26

weźcie, dopiero luty, a już ogłosili tyle koncertów, na których chciałabym być, ale już wiem, że nie dam rady, że załamać się można.
i w sumie dobrze, że ten Sufjan wtedy, kiedy matura, bo chociaż będę sobie tłumaczyć, że "nie jadę, bo mam maturę", a nie "nie jadę, bo nie mam za co".

#2023 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:31

jak już niektórym wiadomo Fleet Foxes zamiast kulturalnie przyjechać na Offa, po chamsku wystąpi w Poznaniu na Malcie 6 lipca.

razem z Portishead czy osobno?

#2024 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:33

osobno, przed nimi, ale w ramach jednego biletu :P

#2025 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:42

no to razem :P, o to mi chodziło, czy w tym samym miejscu

#2026 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:45

No to chyba nie ma już nic co by mnie zmusiło do pojechania na Openera, bo wszystko co chcę w tym roku zobaczyć będzie albo w Warszawie albo na Offie, a i ten Portishead nie taki znowu niemożliwy...

Trzeba było słuchać tylko Bonia, Coldplaya i zespołów które już nie istnieją, to by się pojechało na Oupiego, pojarało Chrisem Martinem i tyle. A tak co chwilę gdzieś coś ogłaszają, od razu sprzedaż biletów, szaleństwo. Zaraz okaże się że Radiohead będzie, i jeszcze Arcade Fire gdzieś w końcu wcisną i w ogóle będzie wesoło. ;)

#2027 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:46

Zaraz okaże się że Radiohead będzie

Daj spokoj, nawet o tym probuje nie myslec na obecna chwile

Oni powinni jakos na jesien/zime przyjechac a ogloszonko dopiero na lato

#2028 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:49

dlatego Sarenka najlepiej kupić sobie karnet na Offa, wierzyć w Rojka i się cieszyć. :P
(przypominam że Ariel Pink będzie :P)

#2029 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 21:50

Ja np. juz kupilem ten karnet i od czasu kiedy to mialo miejsce jestem szczesliwy i CO NAJWAZNIEJSZE MAM SUPER MOCE

#2030 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 22:51

dlatego Sarenka najlepiej kupić sobie karnet na Offa, wierzyć w Rojka i się cieszyć. :P
(przypominam że Ariel Pink będzie :P)

Widzisz, najśmieszniejsze jest to że mieszkając w Warszawie i mając trochę luźnej kasy można z powodzeniem wysupłać i czas i pieniądze na te wszystkie koncerty (licząc np. dwa wyjazdy na Offa i Portishead), i to nawet bez jakichś wielkich kombinacji. Tyle że ze zwykłej przyzwoitości trzeba z czegoś zrezygnować, ciężko iść np. na 3 koncerty jednego tygodnia czy 5-6 w przeciągu miesiąca (i to taki po stówkę każdy), nie samą muzyką człowiek żyje. ;)

edit: A Rojek już dużo więcej nie wyciągnie, (prawie) wszystkie moje tegoroczne marzenia koncertowe już są potwierdzone, niestety bardzo niewielka część z nich na festiwalach. Może zaszaleć z czymś bardzo fajnym i świeżym, ale nawet nie potrafię wymienić nazwy jakiegoś zespołu który mógłby się jeszcze pojawić a którego jakoś specjalnie bym żałował gdyby nie udało mi się pojechać. No chyba że szykuje coś naprawdę wielkiego.

#2031 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 23 lutego 2011 - 23:34

e tam przyzwoitość, gdybym tylko miał za co, chodziłbym na wszystko ;) tylko jak tu to wszystko pogodzić, National (110), B&S (120 chyba), Nudny Sufjan (150), do tego Maltańskie Fleet Foxes z Portishead, jakieś inne wyjazdowe, do tego tańsze jeszcze karnety festiwalowe, sporo mniejszych polskich fajnych koncertów, a i od czasu do czasu na jakieś Wishbone Ash bym poszedł chętnie (a gra u nas, choć nikt o tym nie wie ;) ) i weź. skąd na to brać. naprawdę wolałbym żeby to wszystko, albo połowa przynajmniej była na dwóch, trzech festiwalach a nie rozstrzelone po setce eventów. mamy dopiero luty, a tego już jest prawie że za dużo. nie wiem co to będzie dalej.. zauważ że Stodoła zaczęła przyjmować ciekawe rzeczy, Powiększenie na wiosnę na pewno w tyle nie pozostanie. nie wiem. ciężko :P

co do Offa i zaufania do Artura to jasne, ogłaszając Ariela, Deerhoof i Mogwai już pojechał bardzo mocno, ale jednak wszystkiego nie sprowadzi, choćby trzy nazwy z powyższego akapitu miałem chęć i nadzieję zobaczyć u niego właśnie, a tu niestety:(

#2032 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 24 lutego 2011 - 09:17

Ja cos czuje, ze najlepsze Offowe ogloszenia/e dopiero przed nami. Mamy dopiero luty i watpie aby tak to mialo byc rozlozone. I tak juz sporo Artur zrobil sciagajac takie, jakby nie patrzec, gwiazdy. Cos czuje ze Mogwai i Ariel beda headlinerami swoich dni i jeszcze mozemy spodziewac sie co najmniej jednego zespolu z wyzszej polki.

#2033 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 24 lutego 2011 - 12:20

ja tam mam w pamięci mouse on mars i these are powers, których twórczości w ogóle nie znałam, a koncerty były fenomenalne, więc i na ten rok nastawiam się pozytywnie i w sumie nie muszę mieć miliona znanych nazw. oczywiście nie obrażę się, jeśli kilka moich marzeń się spełni, ale nawet jeśli nie, to będzie dobry festiwal :P

#2034 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 26 lutego 2011 - 12:19

Toro y Moi
7 maja Warszawa, Powiększenie
8 maja Poznań, Pod Minogą
info o biletach wkrótce.

bujana pewnie będzie fajna, ale po nowej płycie jakoś mi się nie chce.

+
6 maja Kraków, Forty Kleparz

umc umc

#2035 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 26 lutego 2011 - 12:25

YEAH!!!!

#2036 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 11:41

Arcade Fire w Warszawie, 24 czerwca :)

#2037 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 11:43

no i cóż tu począć??

#2038 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 12:13

oja. no to żegnaj open'erze... :)
ale ej, jak to? :D

edit: jak dziwnie. to właśnie z okazji 10ych urodzin Open'era, a przez to tam nie pojadę. leje.

#2039 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 12:18

Bilety kosztować będą 124 i 144 pln. Sprzedaż rusza 4 marca.

#2040 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 28 lutego 2011 - 12:41

124 za płytę czy 144 ?
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych