Koncerty
Napisano 23 lutego 2011 - 21:26
i w sumie dobrze, że ten Sufjan wtedy, kiedy matura, bo chociaż będę sobie tłumaczyć, że "nie jadę, bo mam maturę", a nie "nie jadę, bo nie mam za co".
Napisano 23 lutego 2011 - 21:31
jak już niektórym wiadomo Fleet Foxes zamiast kulturalnie przyjechać na Offa, po chamsku wystąpi w Poznaniu na Malcie 6 lipca.
razem z Portishead czy osobno?
Napisano 23 lutego 2011 - 21:42
Napisano 23 lutego 2011 - 21:45
Trzeba było słuchać tylko Bonia, Coldplaya i zespołów które już nie istnieją, to by się pojechało na Oupiego, pojarało Chrisem Martinem i tyle. A tak co chwilę gdzieś coś ogłaszają, od razu sprzedaż biletów, szaleństwo. Zaraz okaże się że Radiohead będzie, i jeszcze Arcade Fire gdzieś w końcu wcisną i w ogóle będzie wesoło.
Napisano 23 lutego 2011 - 22:51
Widzisz, najśmieszniejsze jest to że mieszkając w Warszawie i mając trochę luźnej kasy można z powodzeniem wysupłać i czas i pieniądze na te wszystkie koncerty (licząc np. dwa wyjazdy na Offa i Portishead), i to nawet bez jakichś wielkich kombinacji. Tyle że ze zwykłej przyzwoitości trzeba z czegoś zrezygnować, ciężko iść np. na 3 koncerty jednego tygodnia czy 5-6 w przeciągu miesiąca (i to taki po stówkę każdy), nie samą muzyką człowiek żyje.dlatego Sarenka najlepiej kupić sobie karnet na Offa, wierzyć w Rojka i się cieszyć.
(przypominam że Ariel Pink będzie )
edit: A Rojek już dużo więcej nie wyciągnie, (prawie) wszystkie moje tegoroczne marzenia koncertowe już są potwierdzone, niestety bardzo niewielka część z nich na festiwalach. Może zaszaleć z czymś bardzo fajnym i świeżym, ale nawet nie potrafię wymienić nazwy jakiegoś zespołu który mógłby się jeszcze pojawić a którego jakoś specjalnie bym żałował gdyby nie udało mi się pojechać. No chyba że szykuje coś naprawdę wielkiego.
Napisano 23 lutego 2011 - 23:34
co do Offa i zaufania do Artura to jasne, ogłaszając Ariela, Deerhoof i Mogwai już pojechał bardzo mocno, ale jednak wszystkiego nie sprowadzi, choćby trzy nazwy z powyższego akapitu miałem chęć i nadzieję zobaczyć u niego właśnie, a tu niestety:(
Napisano 24 lutego 2011 - 09:17
Napisano 24 lutego 2011 - 12:20
Napisano 26 lutego 2011 - 12:19
Toro y Moi
7 maja Warszawa, Powiększenie
8 maja Poznań, Pod Minogą
info o biletach wkrótce.
bujana pewnie będzie fajna, ale po nowej płycie jakoś mi się nie chce.
+
6 maja Kraków, Forty Kleparz
umc umc
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych