Bremo , ja tylko czekam aż pewne miłosierne środowiska złożą zawiadomienie o obrazę , za wzór koszulki Sleep like a baby tonight. ..... "Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji!"
Koszulki Forumowe 2015 a.k.a. U2forums iNNOCENCE+eXPERIENCE TOUR SHIRTS
Napisano 22 lipca 2015 - 06:38
Napisano 22 lipca 2015 - 08:14
Bremo, bardzo fajne te projekty!
Ale mam też prośbę, dajmy jakiś dedlajn na zgłaszanie projektów, bo się nam to rozjedzie niesamowicie, bo zaraz będzie "a jeszcze ten, jeszcze ten i ten". A trzeba zdążyć z zamówieniami i dystrybucją.
@Redgar, co powiesz na termin do końca miesiąca? Od sierpnia szluss, składamy zamówienia, produkcja, wysyłka, na początku września wszyscy powinni być już ubrani.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 22 lipca 2015 - 13:33
Dzięki
Jakby co, to moja radosna twórczość nie wpływa na harmonogram Redgara, ile zdążę zrobić - tyle moich rzeczy doda. Chociaż deadline do końca lipca jest dobrym pomysłem - każdego ranka budzę się spocony, zastanawiając się, czy nie minął on poprzedniej nocy
Jeszcze poprawię parę rzeczy w tych "zrobionych", skoryguję czcionki, posprawdzam detale i kompozycję itd. Zastanawiam się też, czy nie dorzucić na każdej grafice jakiegoś znaczka "U2", żeby ludzie na ulicy wiedzieli o co cho
@V Derka No na plecach będzie koncertowa rozpiska, a jedna z koszulek jest bardzo trasowa
edit: Żeby nie spamować, Sleep like a baby tonight 2
@autek, mają jeszcze jeden powód
grafika
Crystal Ballroom
sama grafika
inne opcje
Napisano 22 lipca 2015 - 13:59
No właśnie, Bremo, projekty są bardzo fajne, ale brakuje jakichś nawiązań do trasy, coś...
Napisano 22 lipca 2015 - 16:16
Napisano 22 lipca 2015 - 19:11
Napisano 22 lipca 2015 - 23:25
Dzięki Bremo za kapitalne projekty, Twoje zaangażowanie, poświęcony czas i poczucie misji - dzięki Twojej pracy mamy dostępnych w gamie już niespełna 30 projektów - Chyb nikt na świecie nie może się pod tym względem z nami równać
@Redgar, co powiesz na termin do końca miesiąca? Od sierpnia szluss, składamy zamówienia, produkcja, wysyłka, na początku września wszyscy powinni być już ubrani.
Nie chcę podawać jakiegoś terminu by nie ponaglać niczyjej kretywności, bo szybkość działania nie jest tu dobrym doradcą - Ale faktycznie umówmy się tak, że jak ktoś czuje, że jeszcze wykombinuje jakiś ciekawy projekt, to niech go tutaj opublikuje w najbliższym czasie - Żebyśmy mieli już do wyboru pełną gamę razem i wszystko było jasne.
Lada chwila ruszamy z zamówieniami
Napisano 23 lipca 2015 - 00:02
Ja dziękuję, Redgar! Świetnie to zorganizowałeś, aż mi poziom weny skoczył
Tymczasem rzucę komentarzyk do swoich projektów, jakby ktoś się na któryś zdecydował:
- nad wszystkimi się jeszcze pochylę i poprawię mankamenty, więc jak ktoś ma uwagi to proszę mówić, rozważę
- do każdej grafiki dodam niewielki znaczek U2, część już go ma
- planuję jeszcze zrobić kilka koszulek, przede wszystkim Raised by Wolves, może Cedarwood Road, The Troubles Invisible i This is Where You Can Reach Me Now, tempo mam dobre więc nie powinno długo zająć jeśli ktoś jest zainteresowany
- Planuję też zaprojektować grafikę na plecy, którą będzie pasować klimatem do tych zaprezentowanych
No i moje rekomendacje kolorystyczne, jeśli kogoś interesują
Zestawienie dotychczasowych T-shirtów ode mnie. Jak pojawi się jakaś katalogowa numeracja to naniosę, ale przy składaniu zamówień lepiej z katalogu z 1. postu w wątku brać oznaczenia
Same grafiki w sporej rozdzielczości rozrzucone są po moich poprzednich postach jakby ktoś chciał sprawdzić, w spoilerach. Mam nadzieję, że któraś się komuś spodoba
EDIT: albo, taka szybka kompilacja samych grafik
Dodatkowo, żeby utrzymać spójność czcionek i stylu, wrzucam niżej propozycję grafiki na plecy. Bez rozpiski, żeby nie dublować wersji Redgara i ew. żeby koszulka nie straciła na aktualności po 2. legu - bardziej info, ŻE JESTEŚMY POLSKA BRAĆ!!!
Napisano 23 lipca 2015 - 09:32
Bremo, utrudniłeś mi zadanie, już i tak ciężko by było wybrać coś z propozycji Redgara, a teraz jeszcze Twoje... nie stać mnie na tyle koszulek
Napisano 23 lipca 2015 - 10:25
Napisano 23 lipca 2015 - 10:31
ja chce różową sleep. amen
Napisano 23 lipca 2015 - 10:53
Bremo, utrudniłeś mi zadanie, już i tak ciężko by było wybrać coś z propozycji Redgara, a teraz jeszcze Twoje... nie stać mnie na tyle koszulek
Podpisuję się pod powyższym Teraz to już w ogóle mam mętlik w głowie
Ale tak na poważnie to faktycznie ogromne dzięki za włożoną pracę i za to, że można wybierać z tylu świetnych propozycji
Midnight is where the day begins.
Napisano 23 lipca 2015 - 10:57
Za dużo tego jest. To będzie miało sens jak każdy będzie miał inną koszulkę ?
a co, mamy tworzyć armię czy zagramaniczną szkołę z mundurkami?
mnie to właśnie cieszy, że jest możliwość ubrania każdego z nas trochę inaczej, a jednak wszyscy będą mieć koszulkę najnowszego U2
we're one, but we're not the same <3
Napisano 23 lipca 2015 - 13:05
Dzięki, postaram się Wam jeszcze utrudnić, zaraz wezmę się za The Troubles i Wilki No i plecy.
@Kike Ważne, żeby wszystkie T-shirty miały na plecach informacje, że jesteśmy z U2forums.com, i że jesteśmy z Polski. Ja też przygotuję jakąś grafikę i tego odniesienia nie zabraknie. No i ważne, żebyśmy my sami się rozpoznawali, a do tego wystarczy, że wszyscy się na te projekty tutaj napatrzymy
Napisano 23 lipca 2015 - 15:32
a co, mamy tworzyć armię czy zagramaniczną szkołę z mundurkami?
Takie było zdaje się założenie, tak jak w 2005. Czy w 2009, to nie pamiętam Co nie zmienia faktu, że powoli wybieram i coś dla siebie
Napisano 23 lipca 2015 - 16:00
Berlin 24.09 jeden Hot Ticket, sprzedam!
Napisano 23 lipca 2015 - 19:24
Bremo, no to ja czekam niecierpliwie na The Troubles oj jest z czego wybierac, osiołkowi w żłoby dano. Też raczej na jednej nie poprzestanę.
No to masz taką propozycję ode mnie
The Troubles
EDIT: można na każdym ciemny kolorze
bez napisów
sama grafika
PS hmm muszę jej usta poprawić
Napisano 23 lipca 2015 - 20:22
no i rozwaliłeś system. Tą biorę w pierwszej kolejności.
Berlin 24.09 jeden Hot Ticket, sprzedam!
Napisano 23 lipca 2015 - 21:54
Moim zdaniem super że jest sporo projektów. Ostatnio jak były jednakowe to pewna grupa się wyłamała i i tak zrobiła sobie inne. Mamy się identyfikować jak się nie znamy a nie mundurować, a poza tym mieć super koszulki na lata, nie tylko na trasę, komą
Napisano 24 lipca 2015 - 03:23
Wydaje mi się, że ideą była nie tylko identyfikacja 'wewnętrzna', ale też na zewnątrz. A masa na zewnątrz będzie zauważona tylko w takich samych / podobnych koszulkach. Wszystkich 'naszych' też nie rozpoznasz, bo podejrzewam, że tylu projektów nie zapamiętasz Tymczasem i na plecy widziałem już co najmniej dwie propozycje, a do tego każda koszulka ma różne kolory podstawowe. Dochdzą jeszcze koszulki z U2Start, koszulki oficjalne i kto wie co jeszcze lokalnie się dzieje
Ale to nie ja tu jestem pomysłodawcą czy projektantem, także nie wtrANcam się, tylko przypominam Jak już powiedziałem, projekty są fajne i sam pewnie będę zamawiać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych