Cholera, teraz to już nawet nie ma co bronić... :/
If God Will Send His Angels
Napisano 26 listopada 2014 - 00:40
Cholera, teraz to już nawet nie ma co bronić... :/
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 26 listopada 2014 - 00:47
okej, Staring at the Sun
Napisano 26 listopada 2014 - 00:48
Ej, a skoro właściwie w ogromnej większości postów widać niezadowolenie z wyników, to how come że odpada to co odpada ?
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 26 listopada 2014 - 00:51
Ej, a skoro właściwie w ogromnej większości postów widać niezadowolenie z wyników, to how come że odpada to co odpada ?
jest spora liczba osób, która jedynie głosuje, a nie wypowiada się (lub mało co) a wiadoma to rzecz, że zawsze widać bardziej tych, którzy dużo krzyczą, niż tych którzy siedzą cicho
Napisano 26 listopada 2014 - 00:52
jak będziecie nadal się trzymać tego kursu Disco znajdzie się na podium. no i za co? świetny singiel i kawałek, ale to Vertigo tego albumu. tak wysoka pozycja tej piosenki obrazi po prostu esencjonalny przekaz albumu. chyba że ironicznie głosujecie na genialny żart, no ok
Napisano 26 listopada 2014 - 00:52
Urok survivorów, wyniki bardzo często zaskakują
Napisano 26 listopada 2014 - 01:39
dobra, zagłosuje ostatni raz i chyba dam sobie spokój
EDIT: O dyskoteka jeszcze jest, ej my głosujemy na najsłabsze czy na najlepsze? Miami foreva!
Napisano 26 listopada 2014 - 08:06
Staring at the Sun
Za wcześnie na aniołki ;(
Napisano 26 listopada 2014 - 08:48
If You Wear That Velvet Dress 5
Napisano 26 listopada 2014 - 08:53
Napisano 26 listopada 2014 - 09:47
Disco? Bardzo chętnie, ale w następnej rundzie
Napisano 26 listopada 2014 - 11:51
If You Wear That Velvet Dress
Napisano 26 listopada 2014 - 13:49
Dziwie się że teraz nikt nie głosuje na Please, jak odpadło Mofo, Do You Feel Loved, Last Night On Earth...
Podium już jest oczywiste:
Please
Staring At The Sun
... Disco / Wake Up.
Napisano 26 listopada 2014 - 17:44
u Disco (...) świetny singiel i kawałek, ale to Vertigo tego albumu. tak wysoka pozycja tej piosenki obrazi po prostu esencjonalny przekaz albumu.
Nie dissujmy kawałka tylko za to, że jest energetyczny. W sumie jako najmniej emo piosenka albumu jest rodzynkiem Dla mnie Disco powinno się wspiąć jeszcze nad sukienkę i może odpaść (głosując biorę pod uwagę rozwój kawałków, VT itd). Gdyby nie disco Pop byłby nadęty do granic możliwości i niestrawny.
Chociaż po tak niskich pozycjach dla Gone, Mofo i Miami to ten survival i tak nie ma dla mnie już żadnego znaczenia. Gone na 8. miejscu, sukienka (którą baaaardzo lubię, ten bas <3) jeszcze sobie siedzi.Staring, który też uwielbiam, gdyby nie tekst mógłby być pierwszą lepszą ogniskową piosenką dla harcerzy. Kocham je, naprawdę, ale Gone jest acrobatem Popu, no kurde. Dnem, lustrem, oknem na drugą stronę autodestrukcji i zagubienia
W ogóle jak nie wiem na co głosować, to myślę, bez którego z kawałków z dyskografii U2 najbardziej mógłbym przeżyć, i mi wychodzi
If You Wear That Velvet Dress
Napisano 26 listopada 2014 - 17:58
Discotheque
Napisano 26 listopada 2014 - 18:31
Nie pomyślałbym, że Discotheque tak wysoko zajdzie. I chyba tym razem też nie odpadnie...
Napisano 26 listopada 2014 - 19:09
Gone jest acrobatem Popu, no kurde. Dnem, lustrem, oknem na drugą stronę autodestrukcji i zagubienia
Jak ładnie to ująłeś też jeszcze płaczę po Gone, porażka.
Aha. Jeśli Discotheque jest choć trochę jak Vertigo to... pffff.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 27 listopada 2014 - 12:28
Napisano 27 listopada 2014 - 13:41
Discotheque
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych