Napisano 25 listopada 2014 - 21:57
Napisano 25 listopada 2014 - 21:57
Aż spojrzałam z ciekawości na Twoją listę w wątku rankingowym, i co mnie bardzo dziwi to że dałaś AB 10/10 a te dwie wspomniane na ostatnich miejscach, nie rozumiem zupełnie, zwłaszcza z Zooropą, to przecież taki trochę Achtungowy sequel, i w sumie aż takich 'dziwności' jak na Popie tam nie ma.
Właśnie wiem, że AB/ Zooropa/ Pop to można powiedzieć - trylogia, ale co w AB się udało (i było inne od dotychczasowej twórczości zespołu) poszło w kolejnych albumach (moim zdaniem) w stronę zdecydowanej przesady. Jeśli chodzi o AB, to tam raczej tylko czterem utworom nie wystawiłbym noty 10/10. Zooropa zaś to jeden utwór, którego nazwy chyba nawet wymieniać nie trzeba.
Na chwilę obecną te dwa albumy nie przejawiają do mnie jako całość, bo perełki oczywiście można znaleźć. Cóż, może to jeszcze nie ten poziom jutowego wtajemniczenia
Napisano 25 listopada 2014 - 22:12
Napisano 25 listopada 2014 - 23:57
If God Will Send His Angels
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 25 listopada 2014 - 23:59
no to Mofo
Napisano 25 listopada 2014 - 23:59
Mofo -_____-
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 26 listopada 2014 - 00:00
Mofo
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 26 listopada 2014 - 00:03
Mofo -_____-
płakać nie będę
czy tym razem kara jest odpowiednia, czy mam szykować następną?
Napisano 26 listopada 2014 - 00:06
ej no chciałam głosować na Staringa, ale obawiałam się jakiejś dziwacznej akcji na Aniołki, więc dla bezpieczeństwa zagłosowałam na Mofo. a to drugie to nie wiem do czego się odnosi, proszę o kontekst
Napisano 26 listopada 2014 - 00:22
Napisano 26 listopada 2014 - 00:25
Chciałam, żeby w rankingu DYFL i Mofo były koło siebie(prawie się udało) . Ale nie kosztem GONE!! Więc trzeba było pogromcę pogonić. Na szczęście się udało.
Napisano 26 listopada 2014 - 00:25
Napisano 26 listopada 2014 - 00:28
ej no chciałam głosować na Staringa, ale obawiałam się jakiejś dziwacznej akcji na Aniołki, więc dla bezpieczeństwa zagłosowałam na Mofo. a to drugie to nie wiem do czego się odnosi, proszę o kontekst
jak klikniesz w tą strzałeczkę w prawym górnym rogu cytatu, to Cię przeniesie do odpowiedniego posta, po którym powinnaś przypomnieć sobie o co chodzi
Czyli, że co, że teraz głosujemy na If God Will Send His Angels?
Napisano 26 listopada 2014 - 00:30
ja już dawno głosuję na
W sumie Mofo należało się odpadnięcie, za karę za to, że przegoniło Gone ale i tak Mofo>>>Aniołki.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 26 listopada 2014 - 00:30
jak klikniesz w tą strzałeczkę w prawym górnym rogu cytatu, to Cię przeniesie do odpowiedniego posta, po którym powinnaś przypomnieć sobie o co chodzi
jej, jakie bajery te strzałki mogę to skomentować tylko tak, że swój cel osiągnęłam z Gone, które już odpadło!
Czyli, że co, że teraz głosujemy na If God Will Send His Angels?
CHYBA TY
Napisano 26 listopada 2014 - 00:34
No nie No to jak już odpadło Mofo sprawy się potoczą błyskawicznie ( ale zasługiwało na wyższe miejsce )
Staring At The Sun
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 26 listopada 2014 - 00:37
Pora zagłosować na If You Wear That Velvet Dress
Napisano 26 listopada 2014 - 00:40
@acr, pięknie określiłeś ten surv, farsa, z królową prowadzącą na czele xDDDDDDD
Also tagged with one or more of these keywords: Pop, survivor
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych