u2 wrote Miami.
Posted 07 grudnia 2014 - 02:25
Pop wrote U2
Can I sleep tonight?
Posted 07 grudnia 2014 - 10:27
Świetne podsumowanie
Do mnie takie cyferki przemawiają, dlatego tym bardziej wielki szacun...szkoda tylko, że najlepsze kawałki wylądowały tak daleko ![]()
Posted 07 grudnia 2014 - 16:24
pierwsze i drugie oraz ostatnie miejsce do przyjęcia. Miami, DYFL za nisko zdecydowanie, Aniołki nieco też. za to Staring i Sukienka trochę za wysoko. szczerze mówiąc, wymęczył mnie niesamowicie ten survivor, zarówno jako osobę uczestniczącą jak i prowadzącą
więc na następny proponuję jakoś mniej kontrowersyjną płytę ![]()
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 07 grudnia 2014 - 17:07
Może po prostu przydałaby się chwila survivorowej przerwy, jeśli teraz nawet cokolwiek zaczniemy to nie skończymy na pewno do świąt, a w tym okresie wiadomo jaka może być frekwencja
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 07 grudnia 2014 - 17:10
Największe porażki tego survivora to tak niskie pozycje Gone i Mofo...
Może po prostu przydałaby się chwila survivorowej przerwy, jeśli teraz nawet cokolwiek zaczniemy to nie skończymy na pewno do świąt, a w tym okresie wiadomo jaka może być frekwencjaa nie chcemy przecież jakichś spaczonych wyników
z Gone to się nawet cieszę, ale Mofo mogło być wyżej.
Może po prostu przydałaby się chwila survivorowej przerwy, jeśli teraz nawet cokolwiek zaczniemy to nie skończymy na pewno do świąt, a w tym okresie wiadomo jaka może być frekwencja
a nie chcemy przecież jakichś spaczonych wyników
parę dni przerwy można zrobić, pewnie. a frekwencja w okresie świątecznym wcale nie jest jakaś niska, najgorsza jest latem (wyjazdy, festiwale itepe).
Posted 07 grudnia 2014 - 17:16
z Gone to się nawet cieszę
Ej nie kupujcie jej tych biletów na Berlin!!!
Posted 07 grudnia 2014 - 17:19
Ej nie kupujcie jej tych biletów na Berlin!!!
płaczę ;'(
Posted 12 grudnia 2014 - 17:49
[...] więc na następny proponuję jakoś mniej kontrowersyjną płytę
Ja bym chciała Rattle & Hum ![]()
parę dni przerwy można zrobić, pewnie. a frekwencja w okresie świątecznym wcale nie jest jakaś niska, najgorsza jest latem (wyjazdy, festiwale itepe).
Najgorsza jest w październiku ![]()
Wiem, że jestem szybka, ale dzięki za prowadzenie surva! Chwalę pomysł z gifami, bardzo fajnie to wszystko do siebie pasowało ![]()
Aaa i jeszcze to:
suma głosów (ważnych):
Pop - 276October - 200No Line On The Horizon - 298
U mnie było ważnych 198 (o ile dobrze pamiętam).
Posted 12 grudnia 2014 - 22:33
Ja bym chciała Rattle & Hum
też myślałam o RaH, pasowałoby mi na teraz. co myśli reszta? ![]()
Najgorsza jest w październiku
może to przez płytę niepopularną (niesłusznie)..
Wiem, że jestem szybka, ale dzięki za prowadzenie surva! Chwalę pomysł z gifami, bardzo fajnie to wszystko do siebie pasowało
dzięki
muszę przyznać, że najdłużej mi zawsze schodziło z obrazkami, a i tak nie ze wszystkich jestem zadowolona. fajnie, że komuś się podobało.
Aaa i jeszcze to:
U mnie było ważnych 198 (o ile dobrze pamiętam).
skopiowałam z Twojego surva i tam było 200 ![]()
Posted 12 grudnia 2014 - 22:46
Mnie się też bardzo podobał pomysł z obrazkami - nawet go nieprzyzwoicie podkradłam do mojego Reflektorowego surva ![]()
IMO z R&H dobry pomysł... bo nie wiem jak będzie z moją okołoświąteczną aktywnością tutaj, a to akurat moja mocno dolna półka U2owych płyt
ale oczywiście będę głosować jak najczęściej się uda ![]()
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 12 grudnia 2014 - 23:09
u mnie też RaH jakoś wysoko nie jest, zbyt nierówna ta płyta. jakby tak część kawałków jak np. Heartland, AIWIY, Hawkmoon 269, Angel of Harlem, God Part II zebrać razem z odrzutami z TJT - Walk to the Water, Wave of Sorrow, Luminous Times czy Deep in the Heart to by była petarda, drugie Joshua Tree ![]()
Posted 17 grudnia 2014 - 22:16
skopiowałam z Twojego surva i tam było 200
Wiem
To była suma ważnych i nieważnych głosów.
Posted 17 grudnia 2014 - 23:20
hm, to nie doczytałam może ![]()
Also tagged with one or more of these keywords: Pop, survivor
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users