Songs Of Innocence Promo Tour
Napisano 12 października 2014 - 19:29
El silencio se vuelve melodia
Napisano 12 października 2014 - 19:30
Nawet tak nie myśl głośno Jak maja takie parcie na akustyki to niech sobie zamówią koncert MTV Unplugged i tam się wyżyją. Choć wiem, że na Promo Tour może też nimi kieruje bardziej pragmatyczne podejście - nie trzeba targać od studia do studia sprzętu.
Ja mam właśnie odwrotnie. Po włosku co któreś słowo można skojarzyć choćby z łaciny, a niemiecki już samą formą odstrasza od wsłuchiwania się
To jest pewne uzasadnienie, ale jak już rzucają się na akustyk, to przynajmniej w czwórkę! Mi to przypomina tour po programach z The Ground Beneath Her Feet - też tylko Bono i The Edge i to akustycznie. I też grali we Włoszech...
Napisano 12 października 2014 - 19:31
Lekko offtopowo:
dziwny jest ten program, prowadzący zwraca się do drugiej prezenterki siedzącej na widowni, żeby przedstawiła gościa z którym ten siedzi przy stole... No chyba, że później ta kobitka jeszcze będzie miała jakieś ważne zadanie.
Napisano 12 października 2014 - 19:34
Dobrze poznaję, to jest prowadzący?
http://youtu.be/70Nlo2qV6vs?t=41s
A Reinhold Messner wyglądał jak jakiś pisarz na emeryturze, a nie zdobywca Korony Ziemi i wszystkich ośmiotysięczników, kto by pomyślał.
Napisano 12 października 2014 - 19:38
Ma ktoś lepszy stream ? Znalazłam tylko to:
http://www.stream2wa...ai3-live-stream
a reklamy tam są tak wstrętne że ledwo co widać..
włączyłam ten stream cały czas gadają czy u was też
Napisano 12 października 2014 - 19:40
Nibali . Ale co mnie to ?
Vincenzo Nibali to prawdopodobnie najlepszy włoski sportowiec roku 2014. Zwycięzca klasyfikacji generalnej Tour de France (z miażdżącą przewagą nad innymi), z czterema wygranymi etapami. Myślę, że dla Włochów jest obecnie ważniejszą postacią niż U2.
Napisano 12 października 2014 - 19:42
Hihi jaka subiektywna opinia a ja przynajmniej coś bym rozumiała, a tak ? Włoskiego ni w ząb i gapię się jak głupia na nich nawet brzmienie włoskiego mi się nie podoba
włoki fajnie brzmi:) o niebo lepiej niż niemiecki:) szkoda że to nie polski.....:)hehe
No tak byłą reklama o ciastkach, a oni ciągle bono, bono....
A później z Nibalim nieładnie mówili o zakrętach!
Nibali . Ale co mnie to ?
Równie dobrze fani kolarstwa mogą powiedzieć. U2. A co mnie to? Poczekajmy, U2 to pewnie wisienka na torcie.
Edit: Teraz U2!
Napisano 12 października 2014 - 19:43
Omg, jak prowadzący podniósł płyty to lekka siara z tą okładką
Napisano 12 października 2014 - 19:45
El silencio se vuelve melodia
Napisano 12 października 2014 - 19:46
W przerwie reklamowej... reklama itunes z U2
Napisano 12 października 2014 - 19:46
kurczę ileż można czekać
Napisano 12 października 2014 - 19:50
"U" Due!!! - bez jaj, a u nas śmiano się z u dwa...
Napisano 12 października 2014 - 19:51
Dżizas, cholerne włoskie tłumaczenie, nie słyszę co panowie mówią..
"U Due" - to zdaje się standard w Europie, słyszałem Niemców jak mówili "U Zwei", tylko my mamy takie kompleksy.
Napisano 12 października 2014 - 19:51
widziałam to już wcześniej, ale u mnie nie działa więc myślałam że innym też nie
.
"U" Due!!! - bez jaj, a u nas śmiano się z u dwa...
Ahahaha no to samo pomyślałam
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 października 2014 - 19:52
nie rozumiem nic ale grunt że ich widzę Bono the Edge grajcie Panowie szkoda czasu
Napisano 12 października 2014 - 19:57
,,Disco", ,,disco" - coś kuje w uszy w kontekście U2, mimo, że jak mniemam to po prostu ,,płyta"
Napisano 12 października 2014 - 19:57
BTW gdyby polska TV ściągnęła do studia Bono i Edge'a, do wywiadu na pewno oddelegowałaby dziennikarza znającego angielski.. włosi nie mają takich problemów.
Napisano 12 października 2014 - 19:59
Ale ten tłumacz się drze! Czy wszyscy Włosi tak krzyczą?
Napisano 12 października 2014 - 19:59
To nawet nie musi być kwestia tego, że prowadzący nie zna angielskiego
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych