A nie można w ciągu 22min zrobić po bożemu zwykłego przelewu przez internet? Na Archive tak płaciłem i było ok, na U2 i RH wsyzscy tak płacili i też było ok...
obstawiam że tak właśnie będzie, nie ma co siać paniki
Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:15
Nie wiem, albo mi się myślenie wyłączyło, albo depesze pierdoły wypisują na swoim forum
Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:28
wśród fanów DM jest mnóstwo fanatyków i niestety masa oszołomów którzy wykupią bilety na oba występy i może być tak że zabraknie dla innych
to sam wolałbym iść rano do Empiku ale nie chcę ryzykować....
Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:53
Rozumiem, że jak ktoś kupuje bilety na dwa koncerty okraszony jest mianem oszołoma.
Napisano 03 sierpnia 2009 - 18:02
Napisano 03 sierpnia 2009 - 18:34
Napisano 04 sierpnia 2009 - 10:29
Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:08
Bo to kolejna kurva głupota organizatora...cfane gapy które miały ten pieprzony kod dostępu do przedsprzedazy która na eventimie była o 22:00 mogli wybierać z mapy siedzenia i brali hurtem na oba występy maksymalna liczbę wejściówek dla jednej osoby....pózniej kiedy mogli kupować już wszyscy to okazało się ze nie można wybierać z mapy a komputer sam losuje bilety i tylko oczywiście te najbardziej chujowe sektory np. C i masa ludzi w panice je kupowała...gdy nad ranem system wrócił do normy i można było wybiera. Sobie miejsca to okazało się ze oba koncerty były już bardzo odarte z najlepszych miejscowek....niektórzy zamawiali sektor D a komp ich przerzucil na C innym stracił kasę z konta ale nie chciał sprzedać biletów....Szału nie ma z tego co widzę. Zostały jeszcze bilety z każdej kategorii cenowej. Tylko trybuny za sceną są już niedostępne (one były w sprzedaży??). Pytam bo to trochę dziwne, że te za sceną poszły szybciej niż reszta w tej samej cenie. No chyba, że scena też jest 360o?
Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:47
Tym razem czekam z kupnem biletu na ostatnią chwilę. Na któryś z dwóch koncertów musi się udać.
Myśle ze na Allegro tez powinny się pojawić...nie pamietam jak było z tego roczna Warszawa ale np. na występ w 2006 kupiłem własnie na Allegro...
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:56
Napisano 12 sierpnia 2009 - 11:49
Napisano 12 sierpnia 2009 - 21:08
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych