Skocz do zawartości

Zdjęcie

Depeche Mode

1697 replies to this topic

#741 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 15:48

A nie można w ciągu 22min zrobić po bożemu zwykłego przelewu przez internet? Na Archive tak płaciłem i było ok, na U2 i RH wsyzscy tak płacili i też było ok...

obstawiam że tak właśnie będzie, nie ma co siać paniki
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#742 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:15

Nie wiem, albo mi się myślenie wyłączyło, albo depesze pierdoły wypisują na swoim forum :huh:

wiem o czym myślisz, sam też to literowałem może rzeczywiście na przedsprzedaży będzie można tylko kartą płatniczą płacić (notabene tą też posiadam :-) ) a od 00:00 już zwykłym przelewem jak to miało miejsce dotychczas...? Hmm jakoś nie chce mi się w to wierzyć...jakaś głupota

Powiem zupełnie szczerze, gdyby nie fakt że to mała hala a wśród fanów DM jest mnóstwo fanatyków i niestety masa oszołomów którzy wykupią bilety na oba występy i może być tak że zabraknie dla innych, to sam wolałbym iść rano do Empiku ale nie chcę ryzykować....
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#743 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:28

wśród fanów DM jest mnóstwo fanatyków i niestety masa oszołomów którzy wykupią bilety na oba występy i może być tak że zabraknie dla innych

Rozumiem, że jak ktoś kupuje bilety na dwa koncerty okraszony jest mianem oszołoma.

to sam wolałbym iść rano do Empiku ale nie chcę ryzykować....

Empiki będą miały osobną, niezależną pulę biletów. Nie będą to resztki, które zostały ze sprzedaży internetowej.

#744 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:53

Rozumiem, że jak ktoś kupuje bilety na dwa koncerty okraszony jest mianem oszołoma.

Gdy gość na forum DM napisał, wprawdzie mało wybrednie, żeby ludzie dali też szansę innym zobaczyć występ to dostał bomby że marzyli o tym żeby być na dwóch z rzędu i nie będą zmieniać swoich marzeń bo On tak chce....kurde no sorry ! takie tłumaczenie to dla mnie idiotyzm...przyznaję że sam chciałem iść na oba ale odpuściłem, idę na pierwszy i daję szansę aby ktoś kto ich nie widział być może nigdy w życiu zobaczył teraz np. na drugim występie...co innego gdy występ jest na ogromnym obiekcie gdzie podaż przewyższa popyt a nie tutaj gdzie pula będzie stosunkowo nie wielka jak jest w tym przypadku...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#745 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 17:14

co innego gdy występ jest na ogromnym obiekcie gdzie podaż przewyższa popyt a nie tutaj gdzie pula będzie stosunkowo nie wielka jak jest w tym przypadku...

w zimie na większym obiekcie? Przecież nie zagrają na otwartym terenie w lutym.

#746 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 17:20

w zimie na większym obiekcie? Przecież nie zagrają na otwartym terenie w lutym.

nie no, wszystko ok zatem w tej sytuacji jak już wspomniałem należy też troszeczkę pomyśleć o innych...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#747 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 18:02

Z tego wszystkiego założyłem sobie dotpay. Zobaczymy co z tego wyniknie. A jak się nie uda to trzeba będzie z rana zapierniczać do empiku.

#748 dorothy

dorothy

Użytkownik

• Members
  • 73 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 18:34

DM to nie U2 ale Ich muzyka towarzyszyła mi w latach mojego LO, zawsze ich lubiłam i ceniłam, w maju wybierałam się na koncert ... tym razem mam nadzieję zobaczyć DM w Łodzi 11 lutego.
ps. jutro rano - marsz na Empik, z kupnem biletów nie powinno być chyba problemów ;)

#749 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 10:29

Szału nie ma z tego co widzę. Zostały jeszcze bilety z każdej kategorii cenowej. Tylko trybuny za sceną są już niedostępne (one były w sprzedaży??). Pytam bo to trochę dziwne, że te za sceną poszły szybciej niż reszta w tej samej cenie. No chyba, że scena też jest 360o?

#750 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:08

Szału nie ma z tego co widzę. Zostały jeszcze bilety z każdej kategorii cenowej. Tylko trybuny za sceną są już niedostępne (one były w sprzedaży??). Pytam bo to trochę dziwne, że te za sceną poszły szybciej niż reszta w tej samej cenie. No chyba, że scena też jest 360o?

Bo to kolejna kurva głupota organizatora...cfane gapy które miały ten pieprzony kod dostępu do przedsprzedazy która na eventimie była o 22:00 mogli wybierać z mapy siedzenia i brali hurtem na oba występy maksymalna liczbę wejściówek dla jednej osoby....pózniej kiedy mogli kupować już wszyscy to okazało się ze nie można wybierać z mapy a komputer sam losuje bilety i tylko oczywiście te najbardziej chujowe sektory np. C i masa ludzi w panice je kupowała...gdy nad ranem system wrócił do normy i można było wybiera. Sobie miejsca to okazało się ze oba koncerty były już bardzo odarte z najlepszych miejscowek....niektórzy zamawiali sektor D a komp ich przerzucil na C innym stracił kasę z konta ale nie chciał sprzedać biletów....

Jebane dziadostwo, co koncert jest tak samo...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#751 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:19

Tym razem czekam z kupnem biletu na ostatnią chwilę. Na któryś z dwóch koncertów musi się udać.

#752 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:28

Myśle ze na Allegro tez powinny się pojawić...nie pamietam jak było z tego roczna Warszawa ale np. na występ w 2006 kupiłem własnie na Allegro...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#753 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:47

Tym razem czekam z kupnem biletu na ostatnią chwilę. Na któryś z dwóch koncertów musi się udać.

Myśle ze na Allegro tez powinny się pojawić...nie pamietam jak było z tego roczna Warszawa ale np. na występ w 2006 kupiłem własnie na Allegro...

Z tegoroczną Warszawą miałem podobny plan, ale jak pewnie wiecie zostały tylko bilety po 450, a o innych nie można było nawet marzyć i nie pojawiały się oferty takie jak na U2, że sprzedam bilet po cenie nominalnej tylko jakieś 200% przebitki. W związku z tym poważnie zastanawiam się nad kupnem już teraz. Tylko muszę poczekać na jakiś zastrzyk gotówki :)

#754 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:56

ehh udało mi się kupić miejscówki z sektorze R to vis a vis sektora D a co lepsze to fakt że są one na prawej krawędzi tegoż sektora czyli jeszcze bardziej widoczna scena :-) myślę że mogę być szczęśliwy z tego że tak się potoczyło...powiem tak: bilety są ostro przerzedzone...jeśli ktoś nie czeka na allegro lub koników to radzę się pospieszyć z kupnem...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#755 natek_kwiatek

natek_kwiatek

Użytkownik

• Members
  • 113 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 11:49

koncert dM już mi 2 razy przeszedł koło nosa (w tym ostatnio ta nieszczęsna Warszawka), a i teraz ten luty mi średnio pasuje :/ jak znam siebie, to pewnie na 2 dni przed koncertem stwierdzę, że jadę ;) na razie i tak jestem totalnie spłukana, więc poczekamy, zobaczymy...
I hope, że 'jakoś to będzie' ;)
Dołączona grafika

#756 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 20:49

Wiem, że topic dotyczny głownie koncertów w Łodzie, ale czy moze ktoś wybiera się na koncert styczniowy do Pragi lub Budapesztu?

last blog fb

#757 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 20:56

Wiem, że topic dotyczny głownie koncertów w Łodzie, ale czy moze ktoś wybiera się na koncert styczniowy do Pragi lub Budapesztu?

A w jakiej cenie bilety na prage? Bo na ticketpro.cz nie moge tego nigdzie znalezc :(

#758 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 20:58

Właśnie uskuteczniam szukanie cen biletów, na jednej stronie znalazłam "sold out"!, ale szukam dalej

last blog fb

#759 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 21:01

Trudno o bilety na Pragę.
Na allegro ok 260 zł.
EDIT: zdarzają się tańsze i droższe.

#760 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 21:08

Ja się za późno zabrałam (jak zwykle), ale tak po prawdzie zdałam sobie sprawę, ze tylko termin styczniowej Pragi mi pasuje ;) Jakby nie mogło być na odwrót w styczniu Łódź, a luty Budapeszt/Praga ;) ;) Znów pech ;)
A wlaśnie na allegro muszę poszperać, a nuż będzie szczęśliwe ;)

last blog fb

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych