Skocz do zawartości

Zdjęcie

Depeche Mode

1697 replies to this topic

#721 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 11:17

za livenation:

2x Łódź Hala Arena, 10 i 11 lutego 2009
176 zł, 187 zł i 550 zł w sprzedaży już od 4 sierpnia (wtorek) od godziny 00:01

Wie ktoś po ile będą biley na płytę a po ile na trybuny? Za 550 to chyba dla Vipów , nie?

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#722 sFa

sFa

Użytkownik

• Members
  • 83 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 11:58

Wie ktoś po ile będą biley na płytę a po ile na trybuny? Za 550 to chyba dla Vipów , nie?
.

podobno 176zl trybuna, 187 plyta, 550 Vip (zaslyszane na jednym z forów DM)

#723 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 12:51

Na eventim namierzyłem taką mapkę:

Dołączona grafika
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#724 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 13:15

Kurde, nie wiem na który dzień iść :/ Chyba jednak skłaniam się ku niedzieli. I ticket na płytę.

a koncerty nie są przypadkiem we czwartek i środę ?

hmm ja staram się nakłonić brata na oba ale jeśli się nie da to idę na drugi bo wtedy są szanse na jakieś starsze kawałki a te lubię najbardziej...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#725 sFa

sFa

Użytkownik

• Members
  • 83 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 13:51

Niet, niedziela i poniedziałek :]

Anju a tutaj piszą środa,czwartek; o
http://www.livenatio...he-mode-tickets

#726 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 20:36

Pierwszy dzień, trybuna niebieska i cześć.

#727 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 21:28

Podobno ludzie, ktorzy kupowali bilety z eventimu, moga skorzystac z przedsprzedazy i kupic bilety juz o 22.

#728 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 16:18

Zastanawiam się czy znowu trzeba będzie o północy atakować livenation, czy też będę mógł spokojnie o 9 rano kupić mój bilet na płytę w Empiku. Ktoś zna może realia jeśli chodzi o branie na DM? :)

#729 waz

waz

"Simona..." ;)

• Members
  • 1 324 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 16:39

Kiedy kto się wybiera? :D Bo nie wiem na który dzień lepiej bilet kupić ;D

#730 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 17:07

11 lutego. kupie bilety takie, jakie beda jeszcze pod koniec sierpnia (dopiero wtedy bede mial kase).
Drugiego dnia mozemy spodziewac sie wiecej 'niespodzianek' w setliscie, tak sadze.

Albo kupie bilety na plyte pod koniec stycznia, kiedy wszyscy beda sprzedawac taniej.

#731 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 17:32

Chciałbym iść na oba tylko nie wiem czy uda mi się przekonać braciaka na transport :-P jeśli nie to zdecydowanie idę na drugi występ z prostej przyczyny mogą grać jakieś stare kawałki a te lubię najbardziej...
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#732 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 17:47

Możecie pomarzyć o jakichś niespodziankach, zaskoczeniach itp. z racji drugiego koncertu. Pewnie zmienią jeden, dwa kawałki, czyli w sumie standard na tej trasie. Na pierwszym show będzie większa jazda - przywitanie zespołu, itd.
Wybierzcie pierwszy!!! Ja biore niebieski sektor D, blisko sceny. Nie mam siły na przepychanie się z zazwyczaj podchmielonymi depeszami (oczywiście nie wszystkimi) i walkę o pierwsze rzędy na płycie.

#733 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 17:58

Możecie pomarzyć o jakichś niespodziankach, zaskoczeniach itp. z racji drugiego koncertu. Pewnie zmienią jeden, dwa kawałki, czyli w sumie standard na tej trasie. Na pierwszym show będzie większa jazda - przywitanie zespołu, itd.
Wybierzcie pierwszy!!! Ja biore niebieski sektor D, blisko sceny. Nie mam siły na przepychanie się z zazwyczaj podchmielonymi depeszami (oczywiście nie wszystkimi) i walkę o pierwsze rzędy na płycie.

brzmi sensownie :rolleyes: o ile oczywiście uda się dobić do tego sektora bo zapewne serwery padną i w pierwszej kolejności pójdą sektory D,R,P
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#734 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 18:21

Mam ochotę na dwa. Zobaczę, jak to będzie wyglądąć finansowo, ale jeden na pewno na płycie; gdyby udało się na drugi to sektor.
Dołączona grafika

#735 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 18:52

Zastanawiam się czy znowu trzeba będzie o północy atakować livenation, czy też będę mógł spokojnie o 9 rano kupić mój bilet na płytę w Empiku. Ktoś zna może realia jeśli chodzi o branie na DM? :)

Na wszelki wypadek będę atakował po północy, bo w końcu na płycie w hali pojemność nie taka jak na stadionie.
Szkoda, że nie zrobili sektorów na płytę. Np. nawet na minionym koncercie w Bratysławie były wydzielone sektory na płycie, a tak w Łodzi czeka większa przepychanka.
Ciekawi mnie to koczowanie pod halą zagorzałych fanów w lutowym klimacie...

#736 waz

waz

"Simona..." ;)

• Members
  • 1 324 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 20:01

No ja choć lubię bardzo Depeszów to rozważam opcję jednego koncertu na sektorze, choć nie wiem jak to będzie z kasą na dzień dzisiejszy ;) W każdym razie sektor niebieski D wygląda bardzo w porządku :D

#737 sFa

sFa

Użytkownik

• Members
  • 83 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:45

czyli powiadacie ze DAY1 i sektor D?;)

hmm jak wyglada koncert z poziomu trybun jesli chodzi o zabawe? do tej pory wszystkie duze koncerty na jakich bylem to byla plyta:)

#738 owczarzMT

owczarzMT

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 22:03

czyli powiadacie ze DAY1 i sektor D?;)

hmm jak wyglada koncert z poziomu trybun jesli chodzi o zabawe? do tej pory wszystkie duze koncerty na jakich bylem to byla plyta:)

Koncert jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co Ci się trafi :-P

hmm wszystko zależy od ludzi jacy się trafią, regułą jest że najwięksi fanatycy idą na płytę i to najlepiej pod scenę...z trybunami różnie bywa ja np. na koncercie DM w Stolicy w 2006 miałem całkiem fajny sektorek i ekipa w nim też niczego sobie chociaż przy mnie po prawicy stał łysy gość w niebieskim polarze, brązowych sztruksach i trampkach, który w zasadzie milczał cały występ a ja drący się na cały zycher czułem się przy nim wyobcowany :lol:

Na 100 % jednak utoniesz w dźwięku bo w hali wszystko zostaje w pomieszczeniu a nie idzie w niebo jak na stadionie :->

Będzie git !
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#739 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:41

Mam pytanko, będzie tak jak przy U2, czyli mamy te 22 min, w tym czasie mamy potwierdzić zamówienie i zrealizować przelew internetowy z (w moim przypadku) LUKAS banku?

#740 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 15:18

A płacisz kartą kredytowa? Bo podobno to jedyna forma płatności ;)

A nie można w ciągu 22min zrobić po bożemu zwykłego przelewu przez internet? Na Archive tak płaciłem i było ok, na U2 i RH wsyzscy tak płacili i też było ok...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych