Skocz do zawartości

Zdjęcie

Depeche Mode

1697 replies to this topic

#641 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 20:03

Najlepsza ciekawostka. Kto ma bilet na Warszawę z ticketpro może go przebookować na bilet do Bratysławy.
Co za szopka.
Mam z eventimu, więc jestem gorszy?

Szanowni Klienci!

Ticketpro Polska oferuje wszystkim posiadaczom biletów na odwołany koncert Depeche Mode w Warszawie, zakupionych w sieci Ticketpro, możliwość wymiany ich bez żadnych dodatkowych kosztów na koncert Depeche Mode, który odbędzie się w Bratysławie już za kilka dni – 22 czerwca 2009 roku.

Chociaż ceny biletów na koncert w Bratysławie są wyższe od cen na koncert w Warszawie to Live Nation we współpracy z Depeche Mode i Ticketpro zapewnia, że będziecie Państwo mogli spędzić ten ekscytujący wieczór ze swoim ukochanym zespołem bez dodatkowych kosztów – za cenę biletu na koncert w Warszawie!

Wymiany biletów można dokonać tylko i wyłącznie w punkcie sprzedaży Ticketpro, w którym zakupili Państwo bilety.

Wszystkich tych, którzy nie mogą udać się do jednego z punktów sprzedaży Ticketpro ale nadal chcą uczestniczyć w koncercie w Bratysławie, prosimy aby zarejestrowali się na stronie http://presale.ticke....pl/depeche.php a w dniu koncertu 22 czerwca 2009 r. zgłosili się w Bratysławie z biletami na warszawski koncert oraz dokumentu tożsamości wraz ze zdjęciem w specjalnej kasie oznaczonej logiem Ticketpro Polska! Państwa bilety zostaną wymienione natychmiast.

Życzymy Państwu udanego koncertu

#642 Margot

Margot

Użytkownik

• Members
  • 1 132 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 20:38

Nieeeeeeeee nigdy ich nie zobacze :(

A paragonu oczywiscie tez nie mam

#643 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 21:52

Chyba skorzystam z tej promocji. Ciekawe jak to będzie wyglądać w praktyce.
Wie może ktoś jak tanio dostać sie do Bratysławy?
Dołączona grafika

#644 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 22:54

Najlepiej podczepić się pod zorganizowany wyjazd fanów DM. W sumie najtaniej, najpewniej najlepiej. Info na forum DM. W ostateczności topbilety.pl

#645 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 23:10

Chyba skorzystam z tej promocji. Ciekawe jak to będzie wyglądać w praktyce.
Wie może ktoś jak tanio dostać sie do Bratysławy?

najtaniej to chyba samochodem, bo to niby Słowacja ale Bratysława na drugim końcu kraju

#646 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 23:26

Samemu z Gdańska, nie mając auta 'na gaz' to raczej nie najtaniej.

#647 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 12 czerwca 2009 - 23:35

Samemu z Gdańska, nie mając auta 'na gaz' to raczej nie najtaniej.

samemu może nie, ale w kilka osób to już tak. a jaki widzisz tańszy sposób Max?

#648 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 07:09

Dlaczego ja mam wszędzie tak daleko... :rolleyes:
K*rwa a znajomi wołali "Jedziemy do Berlina jedziesz też?"
Nie, bo przecież przełożą warszawski...tak, tak, tak.

Znalazłem coś pociągiem z 2 przesiadkami. W poniedziałek będę wiedzieć czy jadę czy nie.
Dołączona grafika

#649 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 07:41

http://muzyka.onet.p...8878,newsy.html

ma ktos pomysła na empiki? bez paragonu?

#650 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 09:22

samemu może nie, ale w kilka osób to już tak. a jaki widzisz tańszy sposób Max?

Zabawa polega na tym, że dywagujemy o jednej osobie. Jak już wspominałem taniej i bardziej komfortowo będzie autokarem, organizowanym przez fanów DM, gdzie w zasadzie w przypadku takich wyjazdów płaci się tylko i wyłącznie za przejazd.

#651 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 09:34

No to sobie chyba odpuszczam bo ja mam z eventimu bilet. Dobra w dupie z tym. Nie zając nie ucieknie :). Przyjadą w zimie a jak nie to 9 stycznia Berlin zaprasza. Ja tez nie mam paragonu z empiku, pisałem do eventimu to napisali, że nie powinno być problemu z przyjęciem.
Dołączona grafika

#652 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 14:39

no ja dzisiaj dzwoniłem do empiku to jest problem bo musza mieć podpiete paragony niby na saldzie zwróconej gotówki i d... saldo wydania ze zwrotem ma sie zgadzać.
ale teraz tak sobie wymysliłem że po pierwsze regulaminu mi nikt z empiku nie przedstawiał przed zakupem to po primo po drugie primo na reversie biletu jest tylko info że zwrotu dokonuje sie w miejscu zakupu i zadnego info o paragonie nie ma, no i po trzecie primo ciekawe zatem jesli przedstawi sie im wydruk potrąceń ze swojego konta a tam bedzie jak byk napisane iż np emipk data godzina i kowta równo warta cenie biletu dm to chyba jest jakies potwierdzenie nie? niech sie mądre głowy wypowiedzą co maja jakis znajomych w empikach? zostaje jeszcze urząd ochrony praw konsumenta:) raz mi sie juz udało z beznadziejną sprawą może i tutaj pomogą!

#653 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 15:48

Lipa na całej lini....i z koncertem i teraz z tymi zwrotami. Szczerze wszystkim współczuje.

Morfeusz, na forum depeche mode znalazłam takie oto dwa posty, może Ci w czymś pomogą :) .

Też nie mam paragonu, ale z eventimu dostałem takiego maila:
"Witam,

Informuję, że pomimo braku paragonu EMPiK w którym zostały zakupione Pańskie bilety powinien je przyjąć.

Pozdrawiam"

i

"Bylem w empiku bydgoskim.
Pani powiedziala ze nie trzeba miec paragonu bo ona stwierdzi po bilecie czy napewno byl kupiony w tym miejscu.
W lewym dolnym rogu macie napisane Empik ... cos tam jakis numer. Ten numer jest podstawa."

Powodzenia :)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#654 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 17:18

oby - zobaczymy:) co prawda empik nie ma ale nr jest:)

#655 nawiasmariusz

nawiasmariusz

Użytkownik

• Members
  • 78 Postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:45

Zobaczymy jak to będzie ze zwrotami bez paragonu :angry:

#656 Mirbalman

Mirbalman

Pan Tamburyn

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 08:55

Wymiana z Bratysławą już pewna. Ciekawe ile osób się gibnie za granicę. I jak to się ma z pojemnością stadionu - nie wiem jak ma się sytuacja z biletami w Bratysławie, ale jeśli tam koncert był sold out a do tego dołączy ogromna - sądzę - grupa polskich fanów, to gdzie oni się wszyscy pomieszczą...

#657 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 09:14

Wymiana z Bratysławą już pewna. Ciekawe ile osób się gibnie za granicę. I jak to się ma z pojemnością stadionu - nie wiem jak ma się sytuacja z biletami w Bratysławie, ale jeśli tam koncert był sold out a do tego dołączy ogromna - sądzę - grupa polskich fanów, to gdzie oni się wszyscy pomieszczą...

Jeszcze kilka dni temu zaglądałem na słowacki ticketpro i bilety były, więc pulą ticketpro z Polski zapewne chcą dopełnić ten koncert. Grunt, że wpadli na taki pomysł, że okazali się na tyle uprzejmi.

#658 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 09:44

Akurat kiedy jest sesja ;-((
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#659 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 10:18

telefonowałem narazie do empik i tak pani w sekretariacie poinformowała że "jakis tam wydruk z konta o obciążeniu tego i tego dnia przez empik w kwocie podobnej do ceny biletu powinien stykanąć", bądz jesli bilet ma odcien koloru żółtawego to jest tam niby nadruk nazwiska (rozumiem ze jakis kod) sprzedajacego a jak jest niebieskawy to z eventim i raczej nie bedzie problemu zeby przyjsc ale beda dzwonic do eventim:) takze ogólnie sa nastawieni in plus!

#660 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 14:20

Bylem zwrocic bilet w EMPIKU. Nie mialem paragonu, bez problemu dokonałem zwrotu.
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych