Depeche Mode
Napisano 22 maja 2009 - 20:00
Depeche Mode - sobotni koncert odwolany
Depeche Mode z przykroscia informuje, ze odwoluje kolejny koncert na trasie “Tour of the Universe”, który planowany byl na 23 maja w Warszawie, na Stadionie Gwardii. Zgodnie z opinia lekarzy potrzeba wiecej czasu, aby David Gahan w pelni wyzdrowial i aby mozna bylo wkrótce wznowic trase koncertowa.
Depeche Mode przeprasza fanów za niedogodnosci i zyczy Davidowi Gahanowi szybkiego powrotu do zdrowia.
Prosimy posiadaczy biletów na warszawski koncert o zatrzymanie biletów do momentu, kiedy podana zostanie informacja o zmianie daty koncertu lub ostatecznym odwolaniu koncertu w Polsce
Napisano 22 maja 2009 - 20:17
No właśnie przed momentem to samo przeczytałem na swojej.dostałem oto tak nijuse na skrzynie:
Depeche Mode - sobotni koncert odwolany
Depeche Mode z przykroscia informuje, ze odwoluje kolejny koncert na trasie “Tour of the Universe”, który planowany byl na 23 maja w Warszawie, na Stadionie Gwardii. Zgodnie z opinia lekarzy potrzeba wiecej czasu, aby David Gahan w pelni wyzdrowial i aby mozna bylo wkrótce wznowic trase koncertowa.
Depeche Mode przeprasza fanów za niedogodnosci i zyczy Davidowi Gahanowi szybkiego powrotu do zdrowia.
Prosimy posiadaczy biletów na warszawski koncert o zatrzymanie biletów do momentu, kiedy podana zostanie informacja o zmianie daty koncertu lub ostatecznym odwolaniu koncertu w Polsce
Z Ticketpro przedwczoraj podobną wiadomość dostałem.
Napisano 22 maja 2009 - 21:34
Touring the Angel.Po 23ciej koncert z Milanu, z trasy Playing the Angel.
Podobno już koncert w Londynie ma się odbyć bez większych przeszkód. A to by znaczyło, że nie będzie już żadnych odwołanych koncertów. Oby.
PS. kupię 1 bilet na Wawe!
Napisano 23 maja 2009 - 17:57
A jutro już byłoby po koncercie i nie miałabyś na co czekać! Fajnie tak czekać jest
A poza tym dziś cały dzień leje!
Ale koncerty mają fantastyczne.
I fanów też :
http://www.youtube.c...feature=related
Napisano 23 maja 2009 - 18:41
Tak mi przykro że mnie dziś tam nie ma...a raczej że ICH tam nie ma. Dzisiejszy dzień to była taka magiczna data już od wielu miesięcy...
A podobno fani z Warszawy i okolic idą dziś pod Gwardię odśpiewać to Black Celebration.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych