Wymarzona Setlista U2 Joshua Forum
Napisano 10 października 2014 - 11:34
uff, to dobrze, bo jeszcze myślę.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 12 października 2014 - 19:10
Nie podoba mi się to
Snippetów mam nie dawać pewnie? Jak mam nie dawać snippetów to przykładowo niema w mojej setliście miejsca na WOWY, bo bez Shine Like Stars to nie WOWY (podobnie sprawa stoi z Bad).
W dodatku WOWY na pewno będzie u 90% biorących udział, tak jak i inne 'klasyki', więc coby chociaż trochę zmniejszyć szansę na 'greatest hits', to umieściłbym w 20 tylko te, których wiem, że będzie mało. Ale z drugiej strony nie będzie to moja wymarzona setlista. W dupę
Nie podoba mi się to.
Domagam się oddzielnego tematu na naprawdę wymarzone i dopieszczone co do snippetu setlisty!
Napisano 12 października 2014 - 19:15
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 października 2014 - 19:16
Ogólnie 20 utworów to zdecydowanie za mało jak na wymarzoną, ukochaną i wyśnioną setlistę. Dlatego ja np. postawiłem bardziej na set który po prostu z chęcią usłyszałbym w najbliższej przyszłości. Idealna setlista musiałaby być rzeczywiście dopracowana co do snippetu itp.
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 12 października 2014 - 19:25
Ależ on już jest
http://u2forums.com/...rzona-setlista/
Ano prawda, ciągle zapominam o tym temacie. No dobrze, to będę się tam musiał odezwać wkrótce.
Ogólnie 20 utworów to zdecydowanie za mało jak na wymarzoną, ukochaną i wyśnioną setlistę. Dlatego ja np. postawiłem bardziej na set który po prostu z chęcią usłyszałbym w najbliższej przyszłości. Idealna setlista musiałaby być rzeczywiście dopracowana co do snippetu itp.
I przemyśleć przejścia pomiędzy poszczególnymi utworami. Tutaj w sumie nie potrzebne jest zastanawianie się nad tym, czy nad kolejnością, bo w ostatecznym rozrachunku nie będzie to miało żadnego znaczenia. A w takiej wymarzonej, wymarzonej na takich przejściach odgrywa się znaczna część ogólnej podjarki koncertem.
Napisano 12 października 2014 - 20:40
El silencio se vuelve melodia
Napisano 12 października 2014 - 20:47
To jest za trudne. I jeszcze wyselekcjonować 3, z wyselekcjonowanych wcześniej 20! Koszmar!
No, ale poszło. WOWY się jednak ostało, bo koncepcja na drugi bis jest dla mnie idealna. Założyłem, że jest tam snippet Shine Like Stars. Przynajmniej.
Dobra, może zrobię idealną jeszcze dziś, bo nie mogę żyć z tym, co właśnie wysłałem fanatykowi
Napisano 12 października 2014 - 20:49
Parę takich dopieszczonych, wymarzonych setlist pojawiło się wcześniej tutaj: http://u2forums.com/...stowy/?p=142406 (Twoja też Szczotku )
Ja swoją tworzę już od dwóch lat, bo wszystko musi tam być zapięte na ostatni guzik, a to wymaga czasu
Napisano 12 października 2014 - 20:53
ja wysłałam po prostu listę dwudziestu piosenek, które najbardziej chcę usłyszeć na żywo, ale setlistą tego nijak nie nazwę - żeby powstała moja wymarzona setlista, tak jak niektórzy wcześniej wspomnieli, musiałabym przede wszystkim uwzględnić kolejność, no i snippety. w sumie to zadanie wydaje mi się za trudne do wykonania ;D
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 12 października 2014 - 20:54
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych