Na moje oko to jest obsługa planu, która biega by robić dym. Ich w kadrze nie będzie.
Rzeczywiście słabo wyglądają ci skaczący statyści, mam nadzieję, że tak, jak piszesz to bardziej obsługa robiąca efekty i w wideo ich nie zobaczymy na pierwszym planie, albo tak to zmonitują, że będzie ok.
W tym momencie Kodaline brzmi bardziej rockowo niż U2
Piotrek, też bym chciał rockowego U2 choć w kilku utworach. Fragmenty riffów wrzucane do neta już po SoI dawały jakieś nadzieje. BlackOut na razie tak pół na pół, ale to nie znaczy, że ostatnie kawałki pop, czy innej maści zaraz są do dupy. Takie SLABT to też nie rock, a w sumie majstersztyk ostatnich lat.
A te szkielety to po co?
Chyba odniesienia do Meksyku, ale kto wie.
Po tym dłuższym fragmencie rzeczywiście czuję w tym ducha ATYCLB. Wpada w ucho, już sobie nucę, ale.. czy aby na pewno jest sens wydawać na drugim singlu kawałek tak podobny do pierwszego singla? Chyba jednak Blackout byłoby lepszym pomysłem..
Tak, może BO byłby niezłym drugim singlem, jakby GOOYW było pierwszym.
Przecież ten refren GOOYW jest zarąbisty! Całość wizualnie i dźwiękowo tochę za bardzo w stylu Colplay z czasów Mylo Xyloto, ale ogólnie bije YTBTAM na głowę. Dawać tego singla jak najszybciej!
PS Może czas już wydzielić osobny wątek o Get Out on Your Own Way?