Songs Of Experience - nowy album
Napisano 08 września 2017 - 08:49
See through in the sunlight
Napisano 08 września 2017 - 08:53
Ho, ho, ten Bullet tak bardzo nie pasuje do żadnej mainstreamowej telewizji, programu i dlatego bardzo mi się podoba, że zagrali. W dodatku, sugestia porównania Trumpa do Korei Płn... Smakowicie pozbywają się połowy widowni w Stanach Ale tak trzeba, to jest odważne U2, które lubię
The Best Thing poprawnie, bez szaleństw ale też bez polotu. Widać, że Bono bardzo lubi swój tekst
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 września 2017 - 09:22
Ciekawe czy Fallon, pokazuje w tym programie kartonik z okładką JEBTAM, czy może 12 calowego winylowego singla JEBTAM?
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 08 września 2017 - 09:31
albumowej. Z JEBTAM będzie to samo , JEBCIE to i grajcie BlackOut live.
Obawiam się właśnie poprzez zbyt mocną stronę produkcyjna te piosenki live nie zażrą
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 września 2017 - 09:53
Łee partia wokalu Edga z taśmy
Napisano 08 września 2017 - 10:03
Napisano 08 września 2017 - 10:11
Łapcie nowy shirt The Edge'a.. akurat jest promocja!240 € jedyne 120 € + 10 € shipping (rozmiar XL za 168 €)
https://www.farfetch...m-11912462.aspx
Napisano 08 września 2017 - 10:33
Napisano 08 września 2017 - 11:23
Zdjęcie z knajpy super. Nie można by zrobić sesji tego typu? W knajpie, w kiosku, w kolejce do kibla itp. Zamiast tego obecnego nudziarstwa.
Napisano 08 września 2017 - 11:30
Dokładnie! Przypomina mnie to sesję zdjęciową w Tokyo '93. Podobny klimacik.
Napisano 08 września 2017 - 11:31
Ciekawe czy Fallon, pokazuje w tym programie kartonik z okładką JEBTAM, czy może 12 calowego winylowego singla JEBTAM?
Raczej kartonik. Gdy Depeche Mode byli u Fallona prezentując Where's The Revolution parę miechów wstecz, to Fallon też miał karton z okładką płyty "Spirit", a nie faktycznego winyla.
Napisano 08 września 2017 - 11:51
Na 99% kartonik.. (wielka szkoda, że nie 12" vinyl.. ale wciąż trzymam kciuki..)
U2 nie wydaje już fizycznych singli (nie licząc jakiś 'akcji' czy 'okazji' typu RSD itp)
Otwrotna strona kartonika nie pozostawia raczej wątpliwości.. nie tak wygląda druga strona płyty vinylowej.. brak kodu kreskowego, loga, info itp.
Napisano 08 września 2017 - 12:01
Wiem że te single już nie wychodzą - ale to takie moje życzeniowe złudzenia
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 08 września 2017 - 12:10
A to bardzo dziwne, znając ich chcice na kasę i że nie wydają wszystkiego jak leci.
Są tacy którzy kupili by białą kartkę papieru z wygrawerowanym logo U2, gdyby napisali że jest tylko takich 1000 na cały świat
Ich strata
Napisano 08 września 2017 - 12:27
No, właśnie znając ich chcice na kase to wcale nie wydaje się dziwne..
Single z NLOTH sprzedawały sie beznadziejnie i koszty związane z wyprodukowaniem i dystrubucją singla + prowizje sklepów przewyższały dochody.
Mówiąc krótko wydawanie singli stało się deficytowe dla U2.
O wiele bardziej opłaca im się wydać wyłącznie digital wersję, koszty praktycznie żadne i sprawa załatwiona.
Napisano 08 września 2017 - 12:44
Łee partia wokalu Edga z taśmy
Dlaczego? Wydaje mi się, że chodzi po prostu o jakiś efekt mający na celu podwoić ścieżkę, bo Edż ma generalnie delikatny głos.
Dowodem fałsz w 3:20
A ja właśnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wykonaniem na żywo, jest konkret i Larry też ładnie ogarnia zmiany tempa.
Bardzo przyjemna piosenka, nie wiem co miałoby tam być mocniejszego, czy bardziej stadionowego.
Tylko pewnie będzie tak jak z Crazy Tonight: zanim usłyszymy na koncercie to zmienią na remix.
Napisano 08 września 2017 - 13:00
No, właśnie znając ich chcice na kase to wcale nie wydaje się dziwne..
Single z NLOTH sprzedawały sie beznadziejnie i koszty związane z wyprodukowaniem i dystrubucją singla + prowizje sklepów przewyższały dochody.
Mówiąc krótko wydawanie singli stało się deficytowe dla U2.
O wiele bardziej opłaca im się wydać wyłącznie digital wersję, koszty praktycznie żadne i sprawa załatwiona.
Może gdyby zrobili w ilości limitowanej, to sprzedaż wyglądałaby inaczej.
Ja np w życiu nie zapłaciłbym za plik do pobrania, nie lubię płacić za coś czego nie mogę postawić na półce
Ciekawe że DM opłaca się wydawać beznadziejne single na CD i winylu po 5 mixów tej samej piosenki.
(Wytrwali Ci którzy potrafią wysłuchać takiego singla od A do Z)
Po ilości tych singli na półkach, sądzę że chyba w ogóle się nie sprzedają.
Napisano 08 września 2017 - 13:11
A to bardzo dziwne, znając ich chcice na kasę i że nie wydają wszystkiego jak leci.
Są tacy którzy kupili by białą kartkę papieru z wygrawerowanym logo U2, gdyby napisali że jest tylko takich 1000 na cały świat
Ich strata
O tak Paweł...masz rację
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 08 września 2017 - 13:46
Ja np w życiu nie zapłaciłbym za plik do pobrania, nie lubię płacić za coś czego nie mogę postawić na półce
(Wytrwali Ci którzy potrafią wysłuchać takiego singla od A do Z)
Napisano 08 września 2017 - 14:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych