Czym jest U2Poznan?
Songs Of Experience - nowy album
Napisano 04 stycznia 2017 - 21:26
Napisano 04 stycznia 2017 - 21:42
http://www.atu2.com/newalbum/
Tutaj jest w spisie Love Is All We Have Left
Napisano 04 stycznia 2017 - 22:59
Dawać mi tu tego singla
Napisano 04 stycznia 2017 - 23:06
Mam nadzieję, że plotki się potwierdzą, ostatnio można obserwować wzmożoną aktywność zespołu na Instagramie. Swoją drogą to trochę słabe posunięcie marketingowe, ogłosić trasę bez singla może w poniedziałek będzie to i to !
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Napisano 05 stycznia 2017 - 00:29
Znając chłopców , w poniedziałek dostaniemy nowe zdjęcie na Instagramie
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 05 stycznia 2017 - 00:38
A jeszcze taka ploteczka krąży że singel ma nie pochodzić wcale z SOE tylko z... Joshuy Tak, tak, według tej wersji mają wydać po prostu znany tylko hardfanom rzadki kawałek z tamtych lat (w odświeżonej wersji) i nim promować trasę rocznicową Joshuy. A o nowej płycie ani słowa
Napisano 05 stycznia 2017 - 07:09
Czym jest U2Poznan?
Jak to czym? ... jakiś problem?
Napisano 05 stycznia 2017 - 16:18
A jeszcze taka ploteczka krąży że singel ma nie pochodzić wcale z SOE tylko z... Joshuy Tak, tak, według tej wersji mają wydać po prostu znany tylko hardfanom rzadki kawałek z tamtych lat (w odświeżonej wersji) i nim promować trasę rocznicową Joshuy. A o nowej płycie ani słowa
promocja przy pomocy beautiful ghost (introduction to songs of experience), no do radia to idealne xD
Napisano 05 stycznia 2017 - 20:23
Autek+Zbych + JA = U2Poznan
Napisano 05 stycznia 2017 - 22:45
Autek+Zbych + JA = U2Poznan
Oh, wszystko jasne
Napisano 06 stycznia 2017 - 23:10
“Currently [Corbijn] work together with #U2, who want to release their new album SOE in autumn“ https://t.co/WoqWyDVM25 via @MaJoExploradora
Plotka z U2News
ciuch ciuch!
Napisano 07 stycznia 2017 - 01:13
Wcześniej mieliśmy plotki, że płyta została skończona. Jedno jednak nie wyklucza drugiego. Może album jest już rzeczywiście gotowy, ale uznali że jesień to lepszy moment na jego premierę? Przy ostatnich albumach termin jesienny zawsze im bardziej pasował. Pop i NLOTH, które zostały wydane na początku roku, nie były sukcesami komercyjnymi. Po NLOTH mieli też zapowiadać, że taki termin premiery płyty się już nie powtórzy. A może chodzi o jakieś uzgodnienia z Apple? Przy SOI zapowiedzieli, że kolejny album zostanie wydany przy współpracy z tą firmą. Jeśli to co się stało z SOI ich nie zniechęciło to być może znowu powiążą premierę z wrześniową konferencją Apple. W międzyczasie mógł też pojawić się pomysł z trasą związaną z rocznicą TJT. Jeśli ta trasa się potwierdzi to SOE powinna być już gotowa, bo nie pozostanie im zbyt dużo czasu na pracę nad tą płytą - z plotek wynika że mają koncertować od maja do sierpnia. Wcześniej muszą też jeszcze poćwiczyć przed trasą.
Napisano 07 stycznia 2017 - 09:49
najlogiczniejszy kalendarz: re-edycja TJT w marcu i krótki tour JT i wrzesien SoE - na moje rozumienie ich punktu widzenia Soe będzie po wakacjach.....
Napisano 07 stycznia 2017 - 21:02
Nie wierzę, że są gotowi trzymać gotową płytę pół roku w szufladzie w międzyczasie jadąc w trasę. Zawsze po koncertach na żywo nachodzi ich, aby coś poprawić w utworach studyjnych. Tak było z utworami z SoA i SoI. Albo wydadzą szybko, albo zaczną się poprawki bez końca.
Napisano 07 stycznia 2017 - 21:36
Napisano 07 stycznia 2017 - 22:31
A jeszcze taka ploteczka krąży że singel ma nie pochodzić wcale z SOE tylko z... Joshuy
Mam nadzieję, że plotki się potwierdzą
i tak nie wiadomo co będzie. Echh... U2 działa z zaskoczenia. ;-)
Wyluzujmy.. ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=UM2wFcWLDOo
Napisano 09 stycznia 2017 - 12:42
Moje ulubione fragmenty z wywiadu Edża dla Rolling Stone'a:
http://www.rollingst...ee-tour-w459473
HOLD ON A SECOND! - genialny plan, żeby jednak NIE wydać albumu, no brawo
Well, when we came off the last tour, the Innocence and Experience indoor tour, we headed straight into finishing the second album of that set, Songs of Experience, which we were pretty much complete with after a couple of weeks of the final touches leading up to the end of the year. And then the election [happened] and suddenly the world changed. We just went, "Hold on a second – we've got to give ourselves a moment to think about this record and about how it relates to what's going on in the world."
No słuchacie, pojawił się Trump i MUSIELIŚMY zmienić, no bo jak to, tak po prostu zrobimy album?
¯\_(ツ)_/¯
That's because it was written mostly, I mean, 80 percent of it was started before 2016, but most of it was written in the early part of 2016, and now, as I think you'd agree, the world is a different place.
Czy ktoś mi to wytłumaczy? 80% było rozpoczęte przed 2016, ale większość z tego we wczesnych miesiącach 2016? "Nooo mieliśmy już wszystko zrobione, ale jednak nie.
Are you going to play the album in sequence at the shows?
I believe we will, and I say "believe we will" because that is certainly the working assumption right now.
My już znamy to ich "believe we will" Ech, nawet Edek już sam sobie nie wierzy...
Napisano 09 stycznia 2017 - 12:44
Skoro trasy SOE nie będzie, znaczy, że albo połowę skasowali albo jednak nadal męczą materiał w studio
Napisano 09 stycznia 2017 - 12:44
Trzeba przyznać, że pierwszy raz dorobili aż taką legendę do faktu, że znowu spieprzyli deadline
Napisano 09 stycznia 2017 - 13:09
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych