Lights Of Home piosenką nr 5 roku 2017 wg Rolling Stone.
Link nie działa
Napisano 29 listopada 2017 - 17:36
Napisano 29 listopada 2017 - 17:38
Czy to jest oficjalna wiadomość? Jeżeli tak, uprzejmie proszę o linka.Nie wiem czy gdzieś już było to info.
W czwartek po 22.00 w Trójce będzie puszczony cały album.
Napisano 29 listopada 2017 - 18:14
Napisano 29 listopada 2017 - 18:38
a nie mówiłem, muszą dać sobie spokój z graniem niestety, nawet na liście trójki radzą sobie najgorze w swojejj w karierze, mam mega obawy o sprzedaż koncertu w polsce, im już nie przybwa nowych słuchaczy od lat
Napisano 29 listopada 2017 - 18:49
a nie mówiłem, muszą dać sobie spokój z graniem niestety, nawet na liście trójki radzą sobie najgorze w swojejj w karierze, mam mega obawy o sprzedaż koncertu w polsce, im już nie przybwa nowych słuchaczy od lat
sarkazm?
Napisano 29 listopada 2017 - 18:50
Napisano 29 listopada 2017 - 18:54
co nie zmienia faktu że radzą sobie coraz gorzej
Napisano 29 listopada 2017 - 18:57
Mam wrażenie, że ostatnio na forum pojawiło się wiele nowych osób w tym też kilka które tylko narzekają, co jest ok, ale z jakimiś sensownymi argumentami, bo gadanie, że jest coraz gorzej i kiedyś to było wiecie gdzie sobie można wsadzić
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Napisano 29 listopada 2017 - 19:12
Napisano 29 listopada 2017 - 19:15
co nie zmienia faktu że radzą sobie coraz gorzej
ale w sensie jakim? bo to, że NME dał 2/5 a na liście Trójki JEBTAM wyleciało z notowania, to tak mocny dowód w sprawie jak bezalkoholowe piwo
NME miał poziom jakieś 30-25 lat temu. 5/5 dostaje tylko każde Arctic Monkeys
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 29 listopada 2017 - 19:28
Napisano 29 listopada 2017 - 20:01
A tu kolejna recenzja z pałą: https://www.avclub.c...campaign=buffer. Zdaniem autora żadnej melodii z SOE nie będziemy pamiętać za 20 lat, a teksty to "pusty sentymentalizm".
Recenzji na niezalowym Consequence Of Sound jeszcze nie ma, ale z tekstu lejącego z nr 3 na Rolling Stone wynika, że zdaniem redakcji SOE jest jednym z najgorszych albumów roku (niewykluczone że do czasu ukończenia recenzji uznają, że to jeden z najgorszych albumów wszechczasów w całym Wszechświecie, ale to było oczywiste od początku, a już na pewno od momentu kiedy Bono przestał płacić swoje podatki).
Napisano 29 listopada 2017 - 20:33
Czy to jest oficjalna wiadomość? Jeżeli tak, uprzejmie proszę o linka.
Oficjalna...weszło jako zapowiedź programu w PR3 w po południowej audycji
Napisano 29 listopada 2017 - 20:52
Napisano 29 listopada 2017 - 21:41
Tak się zastanawiam, zupełnie serio, jaki jest sens recenzji płyt U2 dla fanów U2?
Bo, jak rozumiem, w domyśle, recenzja ma pomóc dokonać wyboru, czy warto po coś sięgnąć czy też nie.
Fan sięgnie zawsze, niezależnie od recenzji (czy potem zjedzie twór od góry do dołu, czy też będzie przeżywał wielokrotny, zapętlony orgazm to insza inszość).
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych