Ja nagram, będę mieć przynajmniej dobre tło do nauki na piątek
Songs Of Experience - nowy album
Napisano 29 listopada 2017 - 09:43
Napisano 29 listopada 2017 - 09:46
Napisano 29 listopada 2017 - 10:01
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 29 listopada 2017 - 10:25
Napisano 29 listopada 2017 - 11:27
Oni chcą nas złamać. Wczoraj o mało nie natknąłem się w Zetce na premierę Amercian Soul, teraz Trójka chce popsuć nasze postanowienie wieczorem 30 listopada O nie, (przynajmniej) ja się nie dam złamać. Twardo czekam do poranku 1 grudnia.
P.S. Mam prośbę - niech jakaś dobra dusza podeśle m link do tego albumu w dobrej jakości na privie. Byłbym wdzięczny, bo wolę mieć na wszelki wypadek kopię na pulpicie. Jeśliby Empik zawiódł i okazałoby się, że np. dopiero w poniedziałek płytka będzie do obioru, to będę zmuszony użyć empetrójek. Choć oby nie
Napisano 29 listopada 2017 - 11:37
Napisano 29 listopada 2017 - 11:44
nawcześniej w Wigilię o ile nie w Sylwestra a może dopiero w 2018
wszystko uzależnione jest od przedświątecznej wydolności globalnego systemu lotniczo-pocztowego
only UICI-9068, I'm not interested in anything else
No powiem hardcore! Ja też zamówiłem już japońską wersję, ale no-way abym czekał tylko na ten 1 remix... Ale pełen podziw za takie postanowienie. Ja oparłem się tylko słabej jakości nagraniu mobile-phone-rip, a już na CD-rip się rzuciłem.
Nie wiem czy gdzieś już było to info.
W czwartek po 22.00 w Trójce będzie puszczony cały album.
O, miłe zaskoczenie. Przy SOI prezentowali chyba trochę bardziej ostrożne podejście, ale i ta afera w okół iTunes zrobiła zamieszanie. Choć teraz Trójka ma niskie notowania, więc publika niestety będzie węższa niż jeszcze 3 lata temu.
Będzie ktoś z Was nagrywać? Byłoby super.
Ludzie - po co nagrywać?, jak te mp3 krążące w necie będą 100 x lepszej jakości niż to nagranie z radia FM! Jeszcze nich ktoś rzuci, że nagrywa na kasety magnetofonowe to już w ogóle spadnę z krzesła.
Napisano 29 listopada 2017 - 11:48
Napisano 29 listopada 2017 - 12:26
Postanowiłem, że nie czytam i nie słucham. Miałem czekać do piątku ale dzisiaj przyfarciłem wejściówkę do trójki i jutro o 22giej mam odsłuch na Myśliwieckiej
Ktoś może z Was się wybiera?
Napisano 29 listopada 2017 - 12:36
Niestety cała recenzja oparła się na tysięcznym przywoływaniu zamieszania z "Apple Deal" + co śmieszniejsze porównaniu GOOYOW do zrzynki z Bastille ( what ) oraz forsowaniu tezy że Little Things to tak ma prawdę Coldplay xd Jednak lubię czasem te recenzje NME są równie cudownie nieobiektywne jak Rolling Stone. Jak na razie jedynie jedna strona indie dała super wyważona recenzje nie ciągnąca w jedną czy druga stronę ;P
Napisano 29 listopada 2017 - 13:18
Taką recenzję można napisać bez słuchania, wystarczy z innych recenzji zorientować się, które kawałki brzmią jak U2 i za to, że tak brzmią, dać 2/5. No ale ciężko by było się po NME spodziewać czegoś innego.Uffff NME dało ocenę 2/5. Zdrowy rozsądek zachowany
Niestety cała recenzja oparła się na tysięcznym przywoływaniu zamieszania z "Apple Deal" + co śmieszniejsze porównaniu GOOYOW do zrzynki z Bastille ( what ) oraz forsowaniu tezy że Little Things to tak ma prawdę Coldplay xd Jednak lubię czasem te recenzje NME są równie cudownie nieobiektywne jak Rolling Stone. Jak na razie jedynie jedna strona indie dała super wyważona recenzje nie ciągnąca w jedną czy druga stronę ;P
Już się przyzwyczaiłem też, że, oczywiście, Liam G. dostał 4/5, bo oczywiście w jego przypadku to, że brzmi jak on, a nie coś innego, to już wystarczy do rozgłaszania peanów (a już zwłaszcza gdy płyta się dobrze sprzedaje).
Napisano 29 listopada 2017 - 13:22
Napisano 29 listopada 2017 - 13:30
Coś nie mogę uwierzyć że puszczą całą płytę - chyba że przerywaną zapowiedziami. Przecież takich rzeczy się już nie robi.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 29 listopada 2017 - 13:32
Aa NME twierdzi że BlackOut to "political shitstorm" . Ok idąc takim tokiem myślenia , SBS -Bullet - Please to "political shit trylogy" 1/10
Napisano 29 listopada 2017 - 13:58
Jaką wersje albumu kupujecie?
Ja chyba na potrzeby kodu wezmę najtańsze CD. Chciałem 2LP, ale Empik jak zwykle przeszarżował z ceną i LP wezmę gdzie indziej.
Napisano 29 listopada 2017 - 14:15
Z tego co pamiętam, przy reedycji Achtunga też był odsłuch w Trójce, i kilku innych albumów również. Mają super wypaśny audofilski sprzęt, więc się dzielą możliwościąCoś nie mogę uwierzyć że puszczą całą płytę - chyba że przerywaną zapowiedziami. Przecież takich rzeczy się już nie robi.
Gdzie można było zgarnąć zaproszenia, w jakich audycjach?
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 29 listopada 2017 - 14:55
Z tego co pamiętam, przy reedycji Achtunga też był odsłuch w Trójce, i kilku innych albumów również. Mają super wypaśny audofilski sprzęt, więc się dzielą możliwością
Gdzie można było zgarnąć zaproszenia, w jakich audycjach?
Ja zgarnąłem rano przed 9tą podczas grania JEBTAM
Napisano 29 listopada 2017 - 17:33
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych